Cum scap de parul rosu?

Cum scap de parul rosu? | Autor: gweno

Link direct la acest mesaj

Am fost blonda(vopsit) iar de la inceputul anului m-am vopsit saten cum este culoarea mea naturala pentru a-l regenera.De ceva timp datorita soarelui si faptului ca vopseaua se duce parul meu are o tenta roscata.N-am avut ce face si am cumparat o masca pt par brunet de la l'oreal cica improspateaza culoarea si cind colo sint si mai rosie acum.Cum scap de rosu asta oribil?Merci mult pt ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Lory , eu de 2 ani jumate nu m-am vopsit si cu toate astea niciodata roscat,dar toate culorile,,, saten inchis, saten dechis, brun cu timpul se transformau in culoarea roscata.Acum mi-am lasat parul lung ca sa pot taia din ele partea roscata.Asta e , ma tem ca se ia doar cu foarfeca, asta cel putin la bine......
E o culoare tare nabadaioasa si persistenta.

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Eu am fost blonda ani de zile numai din vopsea fara decolorare.Si intr-o zi mi s-a pus pata sa ma fac roscata.Am luat un roscat inchis de la Pantene si dupa ce m-am spalat de vopsea mi-a iesit ceva de culoarea morcovului.Bineinteles ca nu mi-a placut si am luat nuanta de blond inchis si mi s-a inchis culoarea la un saten inchis asa.Acum depinde la ce culoare vrei sa ajungi din nou.Acum pe satenul inchis mi-am luat M1 cu mesa pentru suvite tot de la pantene si mi-am facut suvite multe si subtiri si a prins foarte bine suvitele blond.Asa ca daca ai parul scurt il tunzi de cateva ori ca sa ramai la culoarea naturala iar daca e lung cel ami bine mergi la coafor sa-ti iasa nuanta care iti doresti.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

exact asta incerc eu acum sa fac. ma vopses brown inchis si vad ca tine dar trebuie sa repet operatia pina creste si dupa tuns sa elimin complet portiunea care a fost vopsita rosie. E o culoare nasoala pt. ca dupa citeva spalaturi vopseaua maro se decvoloreaza si dedesubt se vede rosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

mai fetelor, sunteti o figura!!puneti niste intrebari!!??
pai asta de pinde foarte foarte mult de la par la par, nuanta, textura, dorinta de culoare!!nu cred in astfel de sfaturi pe forum.."cum sa scapi de paru rosu!???"
una vine cu loreal, alta cu alt fel de marca...si ce faci??pe care o incerci??pe toate pe rand??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucova spune:

--------------------------------------------------------------------------------
mai fetelor, sunteti o figura!!puneti niste intrebari!!??
pai asta de pinde foarte foarte mult de la par la par, nuanta, textura, dorinta de culoare!!nu cred in astfel de sfaturi pe forum.."cum sa scapi de paru rosu!???"
una vine cu loreal, alta cu alt fel de marca...si ce faci??pe care o incerci??pe toate pe rand??

...off topic!
Eu cred ca se pot gasi ceva asemanari,desi fiecare cred ca incearca ce crede el pana la urma!
Totusi, eu cred ca astfel de intrebari sunt absolut normale, iar din raspunsuri mai afli ceva despre diferite marci de produse.

Mergi la inceput