Hartuit de o minora !!??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Brunxinha,ai copii?Stii cate noptii nedormite si griji are o mama pentru copilul ei?Nu ti se pare o dovada de dispret fata de munca si chinul unei mame ca i ponegresti copilul,care copil da,a gresit,dar....e copil,fata de bolovanu-pedofil-iresponsabil de 33 de ani ?Poate,daca dumnezeu te va binecuvanta cu o astfel de misiune vei avea mai multa grija cand vorbesti de copiii altuia,sau poate ca nu,poate ca vei prefera sa privesti prin ochelari diferiti propiul copil de al altora.La ce fel de raspuns sperai din partea celorlalti?La ceva de genul"vai saracutul si neajutoratul de om" ce a putut sa i se intample?!?!"vai stricata si nesuferita de 14 ani!!!" ?Si nevasta respectiva,ce femeie este din moment ce i se pare scuzabila o astfel de fapta?Din moment ce barbatul ei este atat de iresponsabil nu si-a pus problema daca-i o fi luat sida de pe unde o fi umblat saracutul?Ai spus bine tu cand te-ai numit singura avocatul diavolului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Brunxinha,ai copii?Stii cate noptii nedormite si griji are o mama pentru copilul ei?Nu ti se pare o dovada de dispret fata de munca si chinul unei mame ca i ponegresti copilul,care copil da,a gresit,dar....e copil,fata de bolovanu-pedofil-iresponsabil de 33 de ani ?Poate,daca dumnezeu te va binecuvanta cu o astfel de misiune vei avea mai multa grija cand vorbesti de copiii altuia,sau poate ca nu,poate ca vei prefera sa privesti prin ochelari diferiti propiul copil de al altora.La ce fel de raspuns sperai din partea celorlalti?La ceva de genul"vai saracutul si neajutoratul de om" ce a putut sa i se intample?!?!"vai stricata si nesuferita de 14 ani!!!" ?Si nevasta respectiva,ce femeie este din moment ce i se pare scuzabila o astfel de fapta?Din moment ce barbatul ei este atat de iresponsabil nu si-a pus problema daca-i o fi luat sida de pe unde o fi umblat saracutul?Ai spus bine tu cand te-ai numit singura avocatul diavolului.

Delia,de acord cu tine.

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Prietenul tau poate fi dat in judecata oricand pentru pedofilie, chiar daca nu a fost el cel care a deflorat fata. Si nu trebuie neaprat sa fie dat in judecata de parintii fetei, ci si de directia pentru apararea dreptului copilului.

Eu nu am zis sa im impuscam, dar mi-e IMPOSIBIL sa il compatimesc sa sa ii inteleg gestul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Imi pare rau sa te contrazic. Independent de aspectele (i)morale ale situatiei prezentate de tine, iti pot spune cu certitudine ca tipa il (mai) poate da in judecata pentru seducere de minore, fiindca, dupa codul penal, fapta lui nu s-a prescris. In plus n-are nevoie de probe iesite din comun, chiar varsta ei reprezinta dovada legala a faptului ca este lipsita de discernamant si ca el a profitat de aceasta lipsa. Iar din punctul de vedere al legii penale este irelevanta moralitatea ei in acest caz. Dupa cum poate stii, codul penal pedepseste violul chiar daca este savarsit asupra unei prostituate, cunoscuta ca profesionista nu numai pentru modul ei de viata.

Ce viol mama? as intreba, riscand caramizile de rigoare, cine pe cine a violat, adica? cand sari in brate in club unuia baut, indiferent de varsta, nu cred ca e viol, parerea mea s-ar putea sa ma insel.

quote:
Asa ca, in locul lui, as incerca sa solutionez problema intelegandu-ma cu "victima" si familia ei si vizitand totodata psihologul, ca amandoi ar avea nevoie - din motive diferite, desigur.

Eu inteleg ca este numita victima doar datorita varstei ei. Daca avea 18+ tot asa era numita? Ce victima (ramasa cu "sechele" de pe urma "violului") il ataca pe "agresor" in club, pipaindu-l in zonele intime, de fatza cu nevasta-sa? As vrea s-o vad si eu pe victima aia.. Cat despre rezolvarea pe cale amiabila, da, sunt de acord cu tine, dar ce te faci cand nu ai cu cine te intelege? Si cu psihologul sunt de acord.

quote:
Brunxinha,ai copii?Stii cate noptii nedormite si griji are o mama pentru copilul ei?Nu ti se pare o dovada de dispret fata de munca si chinul unei mame ca i ponegresti copilul,care copil da,a gresit,dar....e copil,fata de bolovanu-pedofil-iresponsabil de 33 de ani ?

Delia draga, afla ca am copil, oricat ti s-ar parea de incredibil deci stiu de nopti si griji, apropo, tu ai? Si nu mi se pare dovada de dispret atata vreme cat nu ponegresc, ci doar spun adevarul, indiferent cat de jenant e. Ce vrei sa spun? Ca fata aia e floare dalba de cires si nemernicul a siluit-o sedus-o abandonat-o? Pot sa spun si asta daca-ti face placere, dar ma tem ca asta nu va schimba situatia. Nemernicul personal are copil, si incearca sa fie alaturi de el fizic si sa-l creasca, dar se pare ca din cauza greselilor din trecut n-o sa-i iasa. Trec peste tonul vizibil agresiv ca asa-s eu iertatoare.

quote:
Si nevasta respectiva,ce femeie este din moment ce i se pare scuzabila o astfel de fapta?Din moment ce barbatul ei este atat de iresponsabil nu si-a pus problema daca-i o fi luat sida de pe unde o fi umblat saracutul?

Nevasta-sa afla ca este o femeie cu capul pe umeri, careia ii pasa de propriul copil. Tu ai crescut un copil singura Delia draga, ca sa stii cum este? Cat despre problemele pe care eventual si le-o fi pus sau nu, marturisesc ca n-am intrebat-o. Dar daca tii mortis, ii dau un telefon, daca tot te roade curiozitatea.

Cu siguranta ca n-am ales forumul potrivit pentru a posta astfel de probleme si-mi cer scuze (tardiv). Mi s-a parut ca as putea discuta despre asta cu oameni maturi si cu experienta. Nu m-am inselat in cea mai mare parte.
Vad in cele din urma ca s-a ajuns la aratarea mea cu degetul, pentru ca am indraznit sa aduc in discutie lucruri care vrem nu vrem se intampla. Daca ne bagam capul in nisip nu inseamna ca ele nu exista.
Exista si parinti denaturati, exista si copii pierduti pentru societate la varste fragede exista si nemernici care profita intr-un fel sau altul.

quote:
Ma intreb daca ei aveau o fata de 14 ani si i se intampla ceea ce ai descris tu, ce reactie aveau? Incercau sa il acopere pe tip si isi invinovateau fiica?!?

alexa, crezi sau nu, l-am intrebat si asta. Intamplator, el are o nepoata de sora de aceeasi varsta. Stii ce-a spus? "nu stiu ce-as fi facut..."

si da, cauta solutii impreuna cu sotia. Eu nu pot decat sa-i felicit pentru ca sunt solidari acum, asa cum cred ca n-au fost inainte de divort.

Si repet, poate ca-s avocatul diavolului. Dar poate ca are si el nevoie de cineva sa-l apere

Repet, n-am postat subiectul asta ca sa aflu parerea voastra despre moralitatea actului in sine. E regretabil ca s-a intamplat, se vede din avion ca e gresit, n-am nevoie sa-mi zica 200 de persoane ca e gresit. Incercati, daca puteti, sa va puneti o secunda in locul tipului astuia, sau daca va place, a sotiei lui. Voiam sa aflu parerea voastra vis-a-vis de o iesire din situatie. In afara de cateva fete care au incercat sa dea un raspuns, nu prea am citit decat "woaaa, odios.. ce nerusinare sa ponegresti.. " adica no offence, total off topic

Drept pentru care declar raspunsul acesta ultimul pe care il scriu pe acest subiect si va urez sanatate maxima, si sa aveti grija de copii vostri, si de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

hei bruxinha nu are sens sa te superi...

Mergi la inceput

"Incercati, daca puteti, sa va puneti o secunda in locul tipului astuia"

hai sa fim seriosi bruxinha, ce-i asta?pai io la 33 de ani daca ma desparte de sotz nu ma apuc sa ma culc cu copii de 14 ani, logic.nu mi se pare corect din partea ta ca vii cu asemenea propuneri, ti-o fii tipul apropiat, prieten, dar las-o balta, pt mine din ce povestesti tu aici e un caracter cam abject, nu numai pt ce a facut ci pt ca vad ca el persevereaza , o da inainte cu greseala, asa ca nu-mi spune mie sa ma pun in locul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Bruxinha

N-are ce sa faca, din pacate, doar sa astepte ca pustoaica sa gaseasca altul care sa i se para mai cu bani/frumos/dispus sa cheltuie.
Hai mai fetelor,oare uitati in ce lume traim? N-a zis fata ca TOATE pustoaicele sunt asa si pe dincolo a zis doar de PUSTOAICA ASTA.
Sa va povestesc ceva. Am avut o colega de serviciu, avea o fata de 14 ani (la vremea aia)....fata avea o prietena si colega de liceu (erau clasa a 9-a)...stiti care era marele stress al ei? Ca are 14 ani si inca n-a facut sex si ii tot dadea exemple asteia despre nu's care amica mai mica (12 ani) care era deja versata....eee...si fata nu s-a lasat pana nu cu un vecin de 19 ani... Baiatul nu prea vroia.....dar ati vazut voi barbat care sa refuze o partida? Dupa ce s-a intamplat, aia mica a devenit isterica (exact cum povesteste Bruxinha) ca respectivul nu voia sa fie cu ea, nu o iubea, nu o dorea nu...nimic. Pana la urma a iesit mare show, au aflat parintii ei (care erau oameni cu stare) care o iubeau f mult, o rasfatau...ce mai, avea tot ce-si dorea si pe cine a picat magareata...pe amaratul de baiat, of course...acum io nu zic ca n-avea si el o vina, dar eu am stiut povestea de la inceput si va spun clar ca EA a dorit sa se intample, de fapt nici nu prea conta cu cine...i se parea cool, asa ca faza...

Va pup pe toate!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Da,bruxi,am un baietel de 3 ani pe care il cresc singura,bine ma ajuta mama,sora-mea care acum sunt in Romania, o vreme mi-au tinut copilul,iar acum este cu mine.

Mergi la inceput

hmm...oana draga, cam asta-i una dintre preocuparile cam la 99% dintre fetele de 14 ani , in ziua de azi, ca vecina sau colega a "facut-o" si "ea" nu.
las ca se gasesc barbati de astia de 35 care sa aiba grija sa profite.ce era daca el isi gasea alta partenera de sex,si nu una de 14 ani?ii pica ceva?intreb si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

bre slakje, io te simpatizez pe tine, drept pentru care imi calc pe inima si mai scriu o data.

quote:
Originally posted by slakje

"Incercati, daca puteti, sa va puneti o secunda in locul tipului astuia"

hai sa fim seriosi bruxinha, ce-i asta?pai io la 33 de ani daca ma desparte de sotz nu ma apuc sa ma culc cu copii de 14 ani, logic.nu mi se pare corect din partea ta ca vii cu asemenea propuneri, ti-o fii tipul apropiat, prieten, dar las-o balta, pt mine din ce povestesti tu aici e un caracter cam abject, nu numai pt ce a facut ci pt ca vad ca el persevereaza , o da inainte cu greseala, asa ca nu-mi spune mie sa ma pun in locul lui.

Ma doare sufletu' rau cand vad ca cineva care e apreciat(a) si citit(a) de mine, ma citeste pe diagonala, si ce-i mai rau, nici macar in punctele esential. Pai unde am zis io mama ca persevereaza?? Am zis ca a terminat cu aia de hat, o gramada de vreme, e cu nevasta-sa iar de aproape un an, a fost si plecat din tara inainte de asta, si faza se intampla prin 2003. Nu persevereaza si regreta, da' se pare ca-l urmaresc pacatele tineretilor.

Oana, , ca am zis ca-s io nebuna.. dar mi s-a parut din fericire.

Cum am mai zis cuiva pe PM (nu zic nume, ca nu stiu daca vrea sa-i fie asociat cu topicul asta), probabil va trebui sa astepte sa faca aia 18 ani, ca sa poata s-o dea in judecata pentru hartuire. Pentru ca daca avea si el aceeasi varsta ca ea, alta ar fi devenit chestia, nu? In cazul asta, da, el e primul vinovat, dar atunci cum ar fi fost?
Repet, fetelor, eu personal, si cred ca si voi, la 14 ani jucam sotronul inca, si cel mult schimbam biletele cu colegul din banca de alaturi. Nu umblam cu limba scoasa dupa tipi frumusei, cu obligatii, cu bani (din nefericire pentru ei) incostienti pe fond alcoolic si depresivi

Mergi la inceput