Hartuit de o minora !!??
Raspunsuri - Pagina 4
casandra spune:
Daca vrea sa rezolve problema, avand in vedere ca fata este minora si are parinti, iar el este un barbat insurat, sa isi ia sotia si sa se duca la parintii fetei, sa dezbata toti 5 situatia si sa gaseasca o solutie.
vikinga spune:
Ehei..pai sa zica saru-mina individu' ca nu o pateste mai rau..numai telefoane si mesaje ..pai asta e lux! Si da posteaza in victima ca vai de el nu stia pe ce lume e din cauza divortului, prostii..sa zica clar ca da dom'le i-a priit fundulet si pasarica tinara si frageda. Pai ce draga din divort o da in pedofiliie?Si Casandra are perfecta dreptate, o fata de 14 ani nu e implinita psihic si emotional pt a lua asa decizii, ea a fost corupta. Doar nu s-a nascut prostituata! Ca nu a fost el primul, pai ce conteaza, a fost printre responsabili, vina tot are. Si raspundere.Acum nu-i ramine decit sa-si ceara scuze fetei si sa fie multumit ca scapa doar cu bip-uri.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
adrienne12 spune:
Draga mea, povestea asta e oribila. Tipa imi suna o lolita prostituata (poate nu din voia ei hai sa nu o judecam). Iar tipul nu are nici o scuza asta e clar. In nici un caz sa nu se duca la parintii fetei. Nu stiu cine sint dar din faptul ca lolita asta are si o sora mai mare care e prostiu=tuata intelegeti ca familia lor numai armonioasa si echilibrata nu e. In primul rind trebuie sa se intereseze daca ea poate sa ii faca ceva dpdv legal (caci nu stiu cum e legea in tara dar in SUA e f. dura. Stiti doar ca Polamski traieste in exil din cauza unui sex episode cu o minora acum nu stiu citi ani si nu a putut nici macar sa vina sa-si ia Oscarul anul trecut, iar media a intervievat-o pe victima de atunci, acum femeie in toata firea). ma rog, inchei paranteza. Trebuie sa schimbe toate nr. de tel, yala, si sa vorbeasca cu ea cu multa delicatete, asa cum i s-a sugerat. Sa-i spuna ca in nici un caz ei nu aveau nici un viitor din cauza diferentei de virsta etc. Api nu exista nici o organizatie non guvernamentala care sa ajute minore in pozitia ei sa se reintegreze in societate? sa meaga la scoala? sa faca si alte activiati? Fata are nevoie de ajutor.
bruxinha spune:
Beyyy.. pleaca femeia acasa la barbat si copil si cand vine ce gaseste? 3 pagini de raspunsuri. Multam fain.
Si acuma s-o luam sistematic.
Propunerea 1. Sa vorbeasca cu ea cu delicatete si responsabilitate. Pey a facut-o. Inainte de-a se impaca cu nevasta-sa. Sa se potoleasca, ca e diferenta de varsta de 17 ani in primul rand, ca n-are cum sa se insoare cu ea, bla bla bla ce i-o mai fi zis. Din pacate, asta n-a rezolvat lucrurile decat pentru scurt timp. Spuneam ca sora-sa o influenteaza mult in rau. Sora-sa a trecut printr-o experienta asemanatoare acum cativa ani, l-a prins pe unul care i-a dat mai multa atentie ( a se citi i-a trecut prin pat de mai mult de o data), avea si ceva banuti- el, asa ca i-a casunat pe om, orice incercare de-a o face sa inteleaga ca n-a fost vorba decat de sex s-a soldat cu esec. In ultima faza, tipul a cedat psihic sau ma rog, o fi fost un temperament mai violent, si-a cam batut-o. I-a lasat si ceva semne. Drept pentru care a infundat puscaria vreo 3 ani. Ma gandesc eu ca asta s-ar urmari si acum. Prietenul meu (33 de ani btw) e frumusel, bine situat financiar, o partida buna una peste alta si nu umbla el dupa femei - e vanat, iar el nu refuzć prea des, sau nu refuza, ma rog. Sper ca experienta asta o sa-i schimbe mult felul de-a gandi.
Ce vreau eu sa va mai spun e ca hartuiala nu se reduce numai la beep-aiala si sms-uri porcoase. Am fost martora la o scena jenanta, iesisem in gasca la un club, eu cu barbata-miu, el cu nevasta-sa, erau si cele doua pe acolo, si nici mai mult nici mai putin au inceput sa-l pipaie pe ringul de dans, pipaieli cu clare conotatii sexuale. "Copilul" de 16 ani, acum, cu sora-sa de 18-19. Dumnezeu sa ma ierte, ma gandesc daca omul asta nu cumva trebuie sa-si vanda casa si sa se mute in alt oras..
Beatrix, multumesc de postari, intr-adevar, trecutul nu poate fi schimbat. Tipul e vinovat ca dracu' si suporta fazele astea de aproape un an. Cu stoicism, as spune, desi in fata lui n-as recunoaste c-am zis asta niciodata. In fata i-am zis deja ca a fost bou si n-are decat sa suporte daca nu s-a uitat unde si-o baga (excuse my French).
Ramonika cat despre faza cu golanii care s-o linisteasca, a fost sfatuit deja, nu de mine. A refuzat net, a zis ca el nu face asa ceva.
Cu schimbatul nr. de tel e mai dificil - are acelasi numar de 4 ani, parteneri, clienti, prieteni cunostinte care stiu numarul asta.. in fine, asta i-am propus si eu si asta mi-a raspuns.
Nu beep-urile sunt cele mai deranjante cat fazele pe care fītza i le face in public, si de fata cu nevasta-sa.
Despre parintii fetei: au stiut tot timpul, ca ea il ducea acasa. Nu s-au intersectat pe acolo, dar se stia si au aprobat - tacit. S-or fi gandit ca se marita si asa or sa se scoata si ei, nu stiu... Fapt e ca acum mama mandrei se uita crucis la sotia baiatului asta. De ce oare?
Rufus, asa e, ai dreptate. Stiu si eu lucrurile astea, iar eu chiar nu ma invart prin asemenea medii, nici vreo legatura nu am Dar nu trebuie sa fii "inside" ca sa stii pe ce lume traiesti.
Si ca a fost corupta, da vikinga, ai dreptate - dar probabil stii si tu truismul ala: cand o femeie calca pe o cale gresita, o gramada de barbati ii calca pe urme..
"Dumnezeu nu joaca zaruri."
bruxinha spune:
Mai vreti o istoriara oripilanta? Va mai zic, ca tot e in ton cu topicul, pentru fetele (bine intentionate de altfel, pe care le respect) care ii plang de mila "copilului" - paranteza, bey gagigi, io la 14 ani coseam haine la papusi, nu umblam dupa cu indivizi instabili psihic si bauti..- tot la prima mana, cumva, ca mi-a povestit-o barbata-miu, aflata de la un coleg al lui (deh, io Fecioara, el ascendent Fecioara, va dati seama ce barfe ies dimineata la cafea..) Deci colegul ala, liber si independent fiind de orice obligatie, a agatzat o.. una, in fine, si a dus-o acasa, sa joace o tabla, o atentie, ceva.. Tipa s-a dus la dush, si el, ce-i vine? ii cauta in poseta. Si ce gaseste? certificatul ei de nastere de unde rezulta ca fatuca avea 12 ani - asta zice ca arata de 18-19. S-a speriat, cand a iesit aia, i-a pus boarfele si poseta in brate si i-a zis sa plece, ca nu-i trebuie belele. La care gagica : "mare prost esti, nu stii ce pierzi... peste 2 ani fac 4 de cand ma "
No, caramizi? Le astept, ca si-asa fac modificari la casa.
casandra spune:
------------
cand o femeie calca pe o cale gresita, o gramada de barbati ii calca pe urme..
-----------
Dar, macar sa se asigure ca au de-a face cu o femeie, care-i femeie din toate punctele de vedere, nu doar prin disponibilitatea fizica.
Vikinga are dreptate, pedofilie se cheama ce-a facut el, fie ca-i place, fie ca nu. Faptul ca fata are acum 16 ani e irelevant, atunci avea 14.
S-ar putea spune si:
cand o copila calca pe o cale gresita, barbatii care-i calca pe urme se numesc pedofili
viorela hoff spune:
eu nu-i gasesc tipului nici un fel scuze.
Vio
Suzi,catelus de catifea
orhideele noastre
apalossa spune:
Dragele mele...nu stiu voi cum ganditi dar eu am vazut multe "fetite" de 15-16,puse pe capatuiala,impertinente si obraznice.Din bun simt...parerea mea...aceasta fata...trebuia sa se retraga,cand a vazut ca amantul ei s-a impacat cu fosta sotie.Daca si sora ei este tot o femeie de moravuri usoare...e clar,ca este sfatuita de aceasta.Si noi am fost adolescente,dar nu am umblat dupa barbati casatoriti,iar din cauza iubirilor de atunci nu ne-am mai sinucis.....Eu sunt mai pragmatica si mai practica.Ce te sfatuiesc eu...prietenul tau sa aiba o discutie serioasa cu aceasta "fata".Daca ea se incapataneaza si vrea sa-l dea in judecata...ei atunci sa fie si el pe faza.Sa-i caute, din om in om,pe barbatii cu care s-a mai culcat ea inainte...si care ar vrea sa depuna marturie...Sa demonstreze si el ca ea nu este o"usa de biserica"
Ramonika spune:
in leg. cu postarea ta din urma, intr-adevar, or fi unele fete din ziua de azi mai usuratice, dar poate tocmai din cauza ca barbatii le "corup" (mai mult sau mai putin constient). eu zic ca barbatul din povestea a doua a procedat corect dand-o afara.
cand sunt atatea femei majore doritoare de de ce se agata tocmai de fetiscanele astea? o au mai proaspata, sau ce?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
in leg. cu postarea ta din urma, intr-adevar, or fi unele fete din ziua de azi mai usuratice, dar poate tocmai din cauza ca barbatii le "corup" (mai mult sau mai putin constient). eu zic ca barbatul din povestea a doua a procedat corect dand-o afara.
cand sunt atatea femei majore doritoare de de ce se agata tocmai de fetiscanele astea? o au mai proaspata, sau ce?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Ramoniko, asa-s io avocatu' diavolului, sa ma ierti Da' ma intreb, barbatii astia le corup oare din patucu' lor inocent de acasa, unde shed in siguranta sub privirea ocrotitoare a mamei si protectia de Cerber a tatalui? Io vreau sa stiu ce cauta mandrele astea incepand de la 10 ani in sus in cluburi, si numai dupa ora 12 noaptea..
Ca sunt ele inconstiente, da, da' parintii ce dracu' pazesc? Iti zic io ce pazesc, unul pazeste sticla de Saniuta si alta asteapta profitu' pe ziua respectiva. Sau invers, whateva'
Vio, nici eu nu-i gasesc scuze. Si nici el nu se scuza. A fost o greseala pe care o regreta, mai ales ca acum aceasta greseala il "bāntuie" si ii micsoreaza oarecum sansele de a-si reface familia.
apalossa, ea de dat in judecata n-o sa-l dea niciodata, asta o stiu. Pentru ca n-are probe in primul rand si-n al doilea parintii trebuie s-o faca, nu ea - care n-au facut-o, iar acum deja e tarziu, si-n al treilea rand e usor de dovedit ce soi este si ea stie si asta. Asa ca io personal cred ca e doar un razboi al nervilor, probabil vrea sa-l exaspereze, si sa-l faca s-o loveasca sau asa ceva, abia atunci ar putea sa-l traga la raspundere, pentru ca interesul a primat, si nu dragostea pura de adolescenta..
casandra, cum ziceam let's shoot'im... as fi prima care ar face-o daca asta ar rezolva problema (sau drama fetei aleia, pen'ca ea nu-si da seama dar modul in care traieste face din ea o ratata, din start)