sotului meu cu dragoste,

sotului meu cu dragoste, | Autor: mariagi

Link direct la acest mesaj

Am avut si noi ca fiecare cuplu probleme mai mici sau mai mari.Am trecut peste ele cu intelepciune,rabdare si multa dragoste.Am realizat intr-un an de cand suntem impreuna enorm de multe lucruri.am avut o cununie fantastica,o luna de miere ca in povesti...ne iubim in fiecare zi mai mult.pentru faptul ca exista i multumesc mamei lui mereu.pentru faptul ca a aparut in viata mea atunci cand aveam mai mare nevoie de iubire i multumesc lui Dumnezeu.pentru toate clipele minunate petrecute impreuna,pentru lacrimile de fericire si pentru tot ce a facut pentru mine i multumesc din suflet SOTULUI meu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

esti o fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Domnul sa ti-l tie!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luloasa spune:

Felicitari si sa o tineti tot asa
Nu stiu cum ati reusit pt. ca uneori dragostea puternica nu este suficienta.In general am momente in care simt ca il iubesc pe sotul meu mai mult decat oricand si simt ca si el ma iubeste dar de multe ori ne certam din nimik. Dar am si momente in care nu vreau sa-l vad in fata ochilor si zic eu ca cele mai mari certuri si discutii pleaca de la bani.
Important pt. voi este sa nu va pierdeti respectul unul fata de celalalt si sa nu aruncati cu vorbe care ranesc.
va doresc multa fericire si bb-i frumosi.
Luci27s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

am fost atat de critica cu mandrul in ultimul timp,incat merita macar o data la cativa ani,sa-i marturisesc ca nu cred ca as fi reusit sa fac cu altcineva toate lucrurile acestea si sa trecem prin atatea greutati.desi sunt carcotasa,recunosc cu mana pe inima ca este omul langa care mi-as dori sa-mi petrec restul vietii.multumesc,mariagi,ca ai deschis acest subiect si mi-ai oferit sansa asta,e ca o descarcare spirituala.trebuie sa fim sinceri cu noi din cand in cand.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

uite mai ca mai vezi si romani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sa tot citesti asa ceva...felicitari, Maria!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Mariagi,mi-au dat lacrimile,superb spus...bravo tie!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sotie de Angel, felicitari si multa dragoste va doresc...
Am si eu un Inger al meu... ne iubeste mai mult decat orice pe mine si pe fetita noastra, fara el nu concep nici macar "viata" de dupa moarte, depind de el fizic si spiritual, poate multi spun ca daca iubesti pe cineva trebuie sa demonstrezi asta prin a-l invata sa se descurce liber, singur.. dar eu nu stiu cum ar putea doua suflete complementare sa se lipseasca unul de celalalt.. Este corect pana la duritate uneori, dar de cele mai multe ori este un copil, cu toate atributele varstei.. Imi intregeste inima si - daca poate vreodata am gresit - as da orice sa n-o fi facut, fiindca merita totul. Mi-a creat in suflet amintiri unice si a facut din dragostea noastra o otrava fara antidot, pentru ca cine ar vrea sa gaseasca antidot unei trairi divine... si a facut muntele decorul povestilor cu care ne vom plictisi poate copiii, nepotii, pe voi.... Si certurile marunte au darul de a ne face sa ne intelegem si sa ne iubim din ce in ce mai mult... E atat de fragila iubirea incat toti cei care o avem tebuie sa ne ingrijim de ea in fiecare secunda, eu stiu cum este sa fii gata de a pierde totul doar fiindca esti om... nu e o scuza, e un dar pe care trebuie sa stim sa-l pastram, si daca nu invatam la timp - e o condamnare. Orice am face ramane adevarat etern banalul fapt ca doar atunci cand suntem gata sa pierdem ceva ne dam seama cat inseamna...
Iertare pentru lungimea mesajului, iertare daca nu este la locul lui, dar trebuia sa spun ce am spus.
Multa dragoste tuturor!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Felicitari pentru familia ta! M-am regasit in randurile tale.
Doamne ajuta sa fie la toata lumea intelegere, sanatate si iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

si io-s mandra cu sotu meu!!si el cu mine!!

Mergi la inceput