Dupa cat timp faci pasul?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
smillaraaq spune:
Ramonika, ce sa zic, cand intrebi de maritis, cand de sex ... la ce-ti sta tie gandul?
Pasul il faci atunci cand simti, vine natural si nu trebuie sa-ti faci o mie de ganduri si planuri pe tema asta. Iar daca te crede usuratica, esti libera sa-l crezi fustangiu si ... next!
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slakje spune:
Autor Subiect Pagina: 1 2 3 din 3
smillaraaq
chitzibush
Romania
Bucuresti
571 Mesaje
Trimise - 10/06/2005 : 15:21:21
--------------------------------------------------------------------------------
Pasul il faci atunci cand simti, vine natural si nu trebuie sa-ti faci o mie de ganduri si planuri pe tema asta. Iar daca te crede usuratica, esti libera sa-l crezi fustangiu si ... next! ieczact
conchita spune:
stati ashea. deci daca el te considera nush cum ca ai consimtit la alea-alea din prima, ziceti voi ca ala e un barbat prost, okay, de acord pana aici. atunci, de ce sa consimti la alea-alea cu un prost? nu mai bine se evita esperienta asta traumatizanta asteptand sa treaca oareshce intalniri pana devine evident ori ca ala e prost, ori ca nu e? chiar si numa in cazul ca alea-alea se comite doar de dragul lu alea-alea, adica fara implicatii sentimentale, totusi, de ce s-o comiti cu-n prost?
sinzi_ana spune:
Hihihi ...hai ca imi place!!!!!!!!
Pai daca tipu' e bun....ce conteaza ce mai zice gura lumii dupe aia??? Tu sa fii satisfacuta, ca lumea carcoteste de invidie...hihi...
Barbatii care ar crede ca esti usuratica de fapt vor si ei o bucatica iar femeile care gandesc asa, ar vrea sa fie in papucii tai, dar nu au avut curajul!!!!
Hihihi...
Acum...eu cred ca pasul in faci cand simti asta, fara sa iti pui prea multe intrebari sau sa te stresezi ca "e prea devreme" " e prea tarziu"...pur si simplu vine de la sine...
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
slakje spune:
quote:
Originally posted by conchita
stati ashea. deci daca el te considera nush cum ca ai consimtit la alea-alea din prima, ziceti voi ca ala e un barbat prost, okay, de acord pana aici. atunci, de ce sa consimti la alea-alea cu un prost? nu mai bine se evita esperienta asta traumatizanta asteptand sa treaca oareshce intalniri pana devine evident ori ca ala e prost, ori ca nu e? chiar si numa in cazul ca alea-alea se comite doar de dragul lu alea-alea, adica fara implicatii sentimentale, totusi, de ce s-o comiti cu-n prost?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mie de exemplu mi s-a intamplat sa stau cu un lungan aproape 2 ani sa-mi dau seama cat era de fapt de prost,
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
conchita spune:
mah sexu ca sexu, dar cu onoarea cum ramane? ori cu prudenta? inteleg ca prostu trece clasa, dar cum iti dai seama din prima ca nu e frun sado-maso sau ucigas in serie, un psiho pupu sau mai stiu eu ce? mentionez ca pe mine nu m-a impresionat filmul "pretty woman" si nici alte productii de gen unde totul se sfarseste romantic, cu orgasm multiplu si cu cont in banca. veata, mdeh, e surprinzator de altfel.
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by slakje[quote]Originally posted by bia
Ramoniko nu ei se culca cu tine ci tu cu ei, ok?
Sunt de aceeasi parere!
Cand vrei tu nu cand vrea el.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
![](zana.gif)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
slakje spune:
quote:
Originally posted by conchita
mah sexu ca sexu, dar cu onoarea cum ramane? ori cu prudenta? inteleg ca prostu trece clasa, dar cum iti dai seama din prima ca nu e frun sado-maso sau ucigas in serie, un psiho pupu sau mai stiu eu ce? mentionez ca pe mine nu m-a impresionat filmul "pretty woman" si nici alte productii de gen unde totul se sfarseste romantic, cu orgasm multiplu si cu cont in banca. veata, mdeh, e surprinzator de altfel.
no draga ca doar nu te duci acuma cu toti din prima seara in pat, asa cu unii se mai intampla
![](icon_smile_big.gif)
![](ups.gif)
![](televizoman.gif)
chestia asta cu moralitatea...hmmm, ma rog, fiecare cu ce il doare, cred ca lumea are mai multa treaba de facut decat sa stea sa discute despre moralitatea unei femei in toata firea care nu-si trambiteaza relatiile sexuale pe strada si la toata lumea.
![](hi.gif)
conchita spune:
quote:
Originally posted by slakje
no draga ca doar nu te duci acuma cu toti din prima seara in pat, asa cu unii se mai intampla, haha, nu dai acum chiar peste ucigasul in serie las-o naibii de treaba.
, unde te duce si pe tine imaginatia, sperii fata !In felul asta nu se mai culca cu nimeni ca nu stii niciodata peste cine dai, poate ucigasul in serie face pe mielul bland vreo 2 luni pana te baga in patuc.
ce usor ar fi daca psihopatii sau chiar si numai badaranii ar fi localizati dincolo de sarma ghimpata, cu un semne de avertizare ca sa ocolim locul. din pacate, nu exista asa ceva, ii intalnesti peste tot, si nu au nici macar semn in frunte de recunoastere. imi pare rau sa o sperii, dar e un risc care trebuie calculat.
si cand vorbeam de onoare, nu ma gandeam la barfitoare, ci la demnitatea de femeie, aia care e cu tine a doua zi dimineata cand te uiti la strainul din pat si te intrebi daca nu rezolvai treaba mai bine cu vibratorul. zic si io, dar nu ma lua in seama, is mai conservatoare ashea.
![](pupic.gif)
slakje spune:
NU rezolva treaba mai bine cu vibratorul.
CONCHITOOOOOOOOOOOOO nu ma enerva,ce naiba, orice femeie mai are nevoie de-o mangaiere, de o strangere in bratze, alea alea, daca iintalneste un barbat o data care-i da fiori si ea simte nevoia sa fie iubita, de ce nu, las-o balta cu uitatul in oglinda, ba sa se uite in oglinda a doua zi si sa zambeasca pana-i tanara si frumoasa si se poate bucura de viatza.
.Duoamneeeeeeeeeeeeeeeeee...pana si bunica-mea e mai moderna
.(poate stie ea ce stie , hahaha)