Bebelusi de ianuarie-februarie2005(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, daca vrei, poate se uita sotul meu. Acasa el rezolva totul. tu nu nu ai antivirus? mai multe amanunte pe pm daca te intereseaza.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, poate pui si tu poze cu noul look. Ma gandesc si eu la suvite dar parca nu am curaj.

Tomasa, m-am tot gandit ce sa faci tu pentru raguseala lui Tudor, dar nu imi vine nici o idee, mai ales ca nu are febrea sau altceva, deci nu vad rostul unui medicament antifebril.
Nu o poti suna pe Culcer?
L-ai scos afara pe vant si frig?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

tx ubi

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Domnisoara, dansati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Oana sunt pe aici mama dar nu am vrut sa intervin in discutia aceea pt ca tu sti parerea mea -eu daca am vre-o problema scriu aici o data sau de doua ori si sunt sigura ca cineva i-mi va raspunde ,cand stiu si pot raspund si eu la problemele altora si in rest de alte discutii ,daca mai am timp....

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alina, neaparat sa o protejezi. Mie pana acum imi era cam rusine sa spun copiilor "nu e voie, nu pune mana, etc." Acum, ca sunt patita am lasat rusinea la o parte mai ales ca parintii copilului muscator nu au parut deloc jenati de intamplare. Nici macar nu au incercat sa ii explice ca "il doare si pe el" sau ma rog chestii care se spun in astfel de cazuri copiilor care fac un rau. Mi-au spus doar mie ca asa e el, muscator pt. ca ii dau dintii si ca e prea mic ca sa inteleaga ca face un rau! No comment! Oricum faza cu dintii nu o cred pt. ca avea dinti zdraveni. Vanataile de pe piciorul lui Tudor o dovedesc din plin, iar ca ii musca pe ei nu e o consolare pt. mine. Principala noastra datorie e sa ne aparam bebelusii asa ca fiti cu ochii pe alti copilasi si nu faceti ca mine! Tare rau te simti cand iti dai seama ca el avea nevoie de tine si tu nu l-ai protejat...
Oana, asa sa faci cu scaunelul de masina. Si eu ma abtin cu greu cand plange dar ma gandesc ca e spre binele lui. Bebelusilor tare le mai place in brate si daca vede ca il tot iau nu o sa mai stea deloc in scoicuta.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/album?.dir=/836f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, inca nu mi-am facut poze. sint curioasa sa vad cum ies, ca sint destul de discrete, mai rosii/ciocolatii. Am tot vrut mai demult sa imi fac, dar am asteptat sa nu imi mai cada asa mult par. Iau deja revalid de o luna si parca s-a mai potolilt.
Eu cred ca ti-ar sta f. bine, mai deschise, ca tu esti satena.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa e, mai deschis, dar stiu ca putine coafeze fac suvite bine, de aceea mi-e cam teama.
Eu am rezolvat caderea parului cu tablete "Beauty Hair". Dupa 3 zile de luat cate 2 /zi s-a oprit caderea parului.
Firma care le produce se numeste HARMONY LINE.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, iata-ma! Raspund si eu, ce-i drept cu intarziere, apelului tau de a scrie. Eu citesc zilnic ce scrieti insa nu prea imi gasesc timp sa scriu. Matei al meu ma solicita destul de mult, mai ales ca sunt zi lumina singura cu el. Cand doarme incerc sa fac cate ceva prin casa iar cand e treaz trebuie sa-i tin companie. Acum de exemplu stau cu el in brate si incerc sa va scriu. El tasteaza SPACE, iar eu restul.
ILUCAE, Matei al meu are 3,5 luni si e innebunit sa stea in picioare si chiar sa paseasca. Bineinteles sustinut de noi. Eu nu vreau sa-l las prea mult sa se sprijine in picioruse pt ca sistemul osos inca nu e destul de intarit. Efectiv "ma cert" cu el pt ca se forteaza singur sa se ridice. Isi ridica capul si se opinteste in coate ca sa se ridice. El este destul de voinicut si poate, de aceea il las sa faca cum doreste, insa fara a exagera. Cat priveste statul pe burtica si asta ii place si chiar rade cand il asez asa (inca nu se poate aseza singur). Despre amestecarea laptelui praf, eu ii dau noaptea Bebelac si ziua Humana. Cred ca e mai bine asa decat amestecat la o masa.

Liviana - mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Ia te uita ce activitate pe forum , si eu care vroiam sa atipesc putin acum cat dorm copii.
Oana , da sotului meu i-a fost cumplit de teama sa nu i se intample ceva copilului si apoi nu stia cum sa i-mi zica mie la telefon sa nu-mi fac griji inutile mai ales ca nascusem de doua saptamani.
Da Megg erea singura ,eu ramasesem acasa cu Iustin vezi Doamne erea prea mic de scos la plimbare (se duceau la mama ,vre-o 12 km de Bucuresti} si sa ma vezi pe urma cu amandoi la spital .Nu a avut nici macar un cucui dar i-au facut niste teste si apoi o EEG (electroencefalograma) pentru siguranta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

offffff, vreau si eu sa rasp. cit mai multor fete dar SINT O UITUCAAAAAAAAAAAAAAAA, si sigur voi uita pe cineva, fara suparare, va rog!

multumesc tuturor pt. lamurirea cu "pusul buzitei", si eu rideam de el si ma gindeam daca sint o mama rea . oriocum tasu a zis ca ii va zimbi mai mult si mai bine de acum si il va sapuni el la baie ca sa nu mai faca buza aia la el

tomasa, fara comentarii reactia acelor parinti... nus ce faceam eu da cred ca a folist ca ne-ai spus si noua sa fim cu ochii in 14!
shinutza, din intimpalrea ta cu cazutul din pat si cu frina la masina AM INVATAT -eu chiar ii ziceam sotului hai ma, lasa-l fara centuri ca il chinuim saracaul ,insa el niciodata nu a facut asta si mi-a zis, lasa, nu, asa tb!

Amaya, e mai bine ca ai zis ce sitmi, te-ai descarcat si macar acum vom mai fi atente la ce scrii. de vise urite, sa stii ca mai am si eu... dar cred ca e inca treaba de hormoni, nu la mai baga in seama, ele sint efectul grijilor IMENSE pe care ni le facem acum.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput