Bebelusi de ianuarie-februarie2005(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

fetelor, si fata mea a cazut o data. nici nu vreau sa-mi mai amintesc. in ziua aia n-am putut sa maninc nimic. tatal ei mi-a zis sa o supraveghez o ora doua, sa n-o las sa adoarma si sa fiu atenta daca vomita sau daca e bleguta, cica astea ar fi semnele unei leziuni craniene. cind am auzit de asa ceva mi se taiasera picioarele. noroc ca fata era calma, zimbea, gingurea. bietul copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bestutza, sa va obijnuiti voi 2 in apa sau ce???
sau el cu cada mare? dar nu e greu sa iesi si tu uda cu el din baie si sa stai uda asa ca sa-l stergi/ungi/imbraci? sau ai o alta varianta? zi-mi si mie ca si eu as vrea ma incolo sa fac baie cu el in cada mare, banuiesc ca e bine sa se invete cu cada si cu apa mai multa.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Waw, fetelor, da' stiu ca ati scris, nu gluma! Evident v-am citit pe diagonala , am vazut lume noua - bun venit! , am vazut si fete suparate - Coraly, Amaya, nu mai puneti la suflet, sintem foarte multe deja si nu cred ca am avea timp sa ne raspundem una alteia chiar la fiecare intrebare. Eu nici nu astept sa imi raspunda toate fetele ci doar cele care se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine. De altfel si eu raspund la intrebarile la care stiu sa raspund sau, ma rog, la care as putea sa am o parere cit de cit pertinenta. Haideti sa nu ne mai suparam una pe alta

In mod sigur fiecare dintre noi a postat intrebari la care nu i s-a raspus tot asa cum nici una dintre noi n-a raspuns la toate mesajele.

Si acum, ca sa raspund si eu totusi cuiva...

Shobo, uite aici buzita de bb suparat. Ce parere ai?

Witchie, imi pare rau ca nu te-am mai prins pe messenger.

As vrea sa merg saptamina viitoare cu inca o tura de lucrusoare pt. bebei la o maternitate, ma gindeam sa merg chiar la Institutul Irza (unde nr. abandonatilor e mai mare). Merge cineva cu mine?

Tomasa, daca poate sotul tau sa treaca sa ne lase lucrusoarele e foarte bine. Noi (eu si Megg) lucram in Iancului. Mai ai mobilul meu? Iar ID-ul meu pe YM este maurice2000ro.

Vorbea cineva de caderea parului. Eu am fost la deramtolog acum vreo 4 ani pt. ca imi cadea parul asa, "cu pumnul" si atunci am aflat ca parul intii moare si cade la 3-6 luni dupa aceea. Adica daca luam acum Revalid sau alte lucruri, rezultatele le vedem abia peste citeva luni. Parul care cade acum, e mort de minim 3 luni, nu avem ce-i face...

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

In alta ordine de idei...am fost azi la dr.
Deea are 8,900 kg si 65 cm. Este grasuta, dar sint linistita pentru ca in ultima luna nu a luat decit 600 g, spre deosebire de lunile anterioare, cind lua cca 1,300 - 1,400 kg. De asemenea, in aceasta ultima luna a si crescut destul de mult (3 cm).
In rest e bine, o apucase risul in hohote in cabinet , cred ca o gidila stetoscopul.

Mi-a spus dr. sa ii introduc piersici cind vor aparea.
De ieri am inlocuit Children Tea de la Hipp cu Baby Tea-ul de la Celmar, pentru ca acesta din urma nu are zahar.

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am pus si noi in sfarsit poze noi..Suntem mari!Sa ne vedeti cum facem cumparaturi!

Stateam si ii dadeam vietatii mele mici sa pape si butonand l-am gasit pe Catalin Crisan cantand "Mama"!!Am auzit de nu stiu cate ori versurile ..dar acum......parca e altceva ..sau are legatura cu depresia mea ????? Trebuie neaparat inca unul ca sentimentele asteaa sunt prea puternice si trebe cumvaa impartite si inmultite!!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Shobo,
Sa se acomodeze cu apa si sa nu se sperie ! Dar tr luat treptat! Cu apa putina si apoi din ce in ce mai multa! NOi l-am pus direct in jumatate de cada, dar ma gandesc ca am fost eu acolo si s-a simtit in siguranta..NIci vedereaa dusului cu apa nu i-a creat panica! DImpotriva!Acum se joaca cu apa care curge! LA cap il limpezim cu dusul dar dinspre spate spre fata, in asa fel incat dc apare vreo miscare gresita si ia apa la bord sa nu capete frica !Si plus ca noi suntem in perioada cand dam la limpezit apa din ce in ce mai rece si ne era greu in cu galetusa!
PRocedura e simpla!Intru eu , mi-l aduce sotul meu,noi stam vreo 15 min , ne spalam, ne jucam, vine, il limpezim -unul tine si celalalt limpezeste - il stergem- tot pe acelasi sistem- il ia in casa si il imbracaa -noi ii facem masajul inainte- ai apoi ies eu si ei amandoi o asteapta pe Fulgulitza! Si gaaaataaaaa baia! NE instalam la masa!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Mai fetelor dar ati scris!Bun venit celor noi sa stiti ca si eu sunt noua dar nu asa nou nouta ca voi.
Alina eu ii tai fetei unghiile numai cand doarme si asta pentru a evita sa nu cumva sa o tai sau sa-i tai vreo unghiuta din carne.Ai grija cu unghiutele ei pentru ca o sa conteze mai tarziu forma lor,doar e domnisoara.Si nu da bine la manichiura mai apoi...
Magga cum sa cumpar un kilogram?Doar nu sunt tantaloaica!(ce ma amuza cuvantul asta!!!).
Cat despre caca verde eu zic sa nu va speriati asa usor,daca trece de la sine nu e nimic.Se poate sa fie o usoara raceala la burtica.Caca cu mucus toti bebeii fac,a mea a facut vreo 2 saptamani la rand si doctorul a zis ca i se pregateste stomacelul pentru mancarica...Dar mai bine sunati medicul cum am facut si eu de altfel.Un telefon nu strica nicioadata,nu???
Pupici la bebei si mamici!
Sper sa nu mai citesc mesaje imbufnate,fetelor nu se merita!Suntem femei si cate o cearta acolo mai trebuie sa fie ca altfel nu am mai fi femei ...dar asa sa ne imbufnam nu are rost.Acum ma astept la raspunsuri de genul"Dar Lavinia nimeni nu se cearta aici,eu am zis doar ca bla bla bla..."
Va urez un sfarsit de saptamana cum va place!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Fetelor, dar ce activitate intensa, nu mi-a venit sa cred ochilor... Cu atitea mesaje imi ramin treburile nefacute si bblul nemincat (glumesc desigur, el e pe primul loc)
Bun venit fetelor noi ca eu ma consider de acum veche hihihi...
Amaya si eu am cosmaruri in legatura cu bebe si ma sperii foarte tare, par atit de reale... Oare e o reflectie a grijilor pe care ni le facem in legatura cu bbii? Daca da, inseamna ca nu ne vor parasi niciodata.
Ce voiam sa spun, asa in general? Daca aveti masina NEAPARAT sa ii puneti pe bb in scaunelul lor sau scoica, desi in curind vor fi cam prea mari sa mai incapa in scoica si sa ii prindeti cu centura. Pina la 6 luni bbii stau cu fata in spatele masinii, apoi se intorc in pozitie normala. Noi am instalat scaunul pe locul din mijloc, e cel mai ferit, desi e mai greu de pus/scos copilul de acolo. Aici e obligatoriu sa ai scaun pt copil, chiar am fost verificata la iesirea din maternitate, a venit asistenta cu noi la parcare sa il puna ea pe bb in scaunel si sa il ajusteze. Noroc de ea, ca noi n-am fi stiut ce si cum... Eu sint foarte ingrijorata ca nu luam scaunelul cu noi in Ro si nu stiu cum am sa-l tin in masina. Poate gasim ceva cu imprumut sau cumparam unul pt cumnata care va naste in noiembrie si il folosim noi intre timp.
In citeva zile voi renunta de tot sa ii mai dau lapte de la mine, trecerea e treptata, in ultimile zile a avut din ce in ce mai putine mese de la sin. Dimineata la 6 a supt vreo 10 minute si apoi i-am dat sticluta si a dormit pina pe la 9:30. A folosit pina acum cineva canita? Am vrut sa-i dau apa ca sughita si m-am gindit sa incerc, i-am luat canita de la Avent, dar nu a stiut ce sa faca cu ea, tinea tetina in gura si se agita. Pina la urma i-am dat din bibe, dar nu l-a vrut, cred ca se suparase
Alina, o idee ar fi sa o tii pe Mandy pe genunchi cind doarme, sprijinita de tine si asa ii poti taia unghiutele mai usor. Sa folosesti forfecel cu virfuri boante, special pt bb.
Va las acum, tuturor, iar daca nu am raspuns cuiva nu va suparati prea tare pe mine. Va ofer pacii, ca pipa nu fumez.

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Shobo, noi avem o cadita destul de mare, am sa pun o poza cu ea, si o pun in cada mare, iar eu stau in genunchi pe un prosop. Nu e chiar inconfortabil si e mult mai sigur, mai ales ca ii fac baie singura. Pentru cine intreba, cred ca se gasesc in comert suporturi pentru cadite. Eu mi-am cumparat masa de schimbat cu cadita, italiana, care cica e buna pina la 1 an.
inca o data

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, multumim...as vrea eu sa semene cu mine, dar este bucatica rupta din taticul lui....la noi n-a tinut regula cu: fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele.

Catiflo, si eu am sperat ca, dupa o sarcina in care imi faceam probleme pentru orice lucru, dupa ce nasc nu voi mai fi asa tematoare, dar am descoperit ca acum imi fac mult mai multe griji decat inainte si orice lucru reprezinta un potential pericol...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput