e debusolat sau las?
Raspunsuri - Pagina 10
leea_cv spune:
Fetelor,va multumesc din suflet pentru incurajari.Din 13 dec am fost internata in spital cu probleme de sarcina,iar in 19 am nascut cu cezariana.Apoi din nou belele.Pe scurt: pierdere f mare de singe in timpul operatiei+anemie+transfuzii cu singe+neeliminare lohii+dilatarea mecanica a colului tomp de 3 zile+chiuretaj+febra+toate (mai toate) venele sparte+popou gaurit...Si iaca azi am iesit din spital.Am un copil frumos,sanatos si cu urechi normale(ma plingeam eu ca la eco mi-au zis ca sint clapauge)A avut 3,700kg, nota 10 si 55 cm.Cu lapticul stau mai prost dar sper ca se va remedia.Fericitul tatic nu si-a vazut inca pruncul.E prin alte tari.Dar continua sa ne sune si sa spuna ca ne iubeste???
Va pup pe toate, inca o data va multumesc pt sustinere si va doresc toata fericirea don lume in noul an.
leea si Tudor David 19 12 2005
leea
KUKI spune:
Wow !!! Uite in sfarsit o veste frumoasa !
Sa-ti traiasca baietelul Leea, sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii.
Imi pare rau ca te-ai chinuit atat de mult la nastere, probabil ca o sa mai suferi un pic de dureri pe ici pe colo, dar astea vor trece si le vei uita. Despre "tatic" nu comentez ca nu are rost.
Inca o data felicitari si recuperare rapida !
Te pup,
http://community.webshots.com/user/miuiuliana
mailsabra spune:
Leea, felicitari!
Eu trec prin ce ai trecut si tu , dupa ce am descoperit site-ul mi-am scris povestea la "cabinetul psi" , "copilul infara casatoriei". Ma bucur pentru bebele tau si pentru tine. Eu mai am aproape doua luni pana nasc si nu-i atat de roza relatia cu tatal.
A fost si pentru mine o surpriza sa descopar o adevarata comunitate in forum.
Mailsabra
anymony spune:
Felicitari pentru bebe!
ma gandesc ca peste o luna si un pic voi trece si eu prin asta, dar cred ca nimic nu se compara cu momentul in care iti tii copilul in brate pentru prima data...
aveti grija de voi si... cu tatal...ai sa vezi pe parcurs cum decurg lucrurile...
sanatate maxima tie si lui bebe
any
dora78 spune:
La Multi Ani!!!! sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult, caci aveti mare nevoie unul de celalalt!!!! imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea neplaceri la nastere, sper ca acum esti bine si ca te-ai intremat! Eram convinsa ca bebe va fi sanatos, dar chiar a intrecut asteptarile (55 cm e ditamai cavalerul, draga!)!!!! Eu sunt convinsa ca iti vei gasi linistea sufleteasca langa puiutul tau, caci acum abia a aparut marea iubire in viata ta... depindeti foarte mult unul de celalalt si vei vedea ca bebe nu iti va trada sentimentele... deja te iubeste, si asta neconditionat, asa cum meriti, caci ai un suflet de aur, si bebe iti va multumi pentru viata lui, chiar daca tatal nu-l va recunoaste sau nu-l va ajuta... scria cineva mai sus... nici n-are sens sa vorbim despre el, ci despre minunea din viata ta din ajunul Craciunului! Sa fiti sanatosi si sa aveti un drum neted, plin de lumina si bucurii!!!
Dora, mami de Ami -- 6 ani - 12 februarie 2006
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Delia21 spune:
Va pupicesc pe amandoi si stii tu:totu-i bine cand se termina cu bine.Bebe este absolut perfect,pupe-l tanti pe el.Oricum nu uita nici o clipa de acum incolo ca pentru bebe mic si scump,Tudor-David(ce nume frumos!),Tu draga Leea esti alfa si omega,lumea lui incepe si se termina cu tine.Fii fericita si senina in jurul copilului caci asta este un lucru nepretuit pentru el ,precum stii micutii sunt foarte simtitori.Sa ne mai scrii de voi cand ai timp.Multe bucurii,sanatate si tot ce este frumos si bun sa aveti parte scumpii mei!
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]