Mi-au ADMIS !!! adoptia - fost "Mi-au respins..."

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Gabi asteptam vesti de la tine si sa dea Dumnezeu sa ne dai numai vesti bune,spune-ne ce-ai facut astazi la tribunal....hai ca abia asteptam.BAFTA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor
A ramas in pronuntare...si atentie..a ramane in pronuntare inseamna ca, curtea a luat cunostinta de toate pozitiile partilor.Avocata mea a facut o super prezentare, explicand de ce nu este o adoptie internationala, Protectia Copiluli sect 5 a sustinut acelaslucru, ORA a facut o adresa sustinand acelas lucru..admiterea recursului, si incuviintarea adoptiei fiind in interesul minorului.Procuratura, care la sect 5, la SECTIA V mi-a facut probleme, aici a spus ca sustine incuviintarea adoptiei si nu este de acord cu formulaeacum ca ar fi o adoptie internationala...candprocuroarea vorbea, avoata s-a intors catre mine si a ras fericita...am stit ca este de bine, dar nu indraznesc sa sper pana nu citesc condica.Pot insa sa spun ca toata lumea este sigura a mi-au incuviintat adoptia...eu am mai fost sigura odata si am luat o in barba, asha ca mai bine astept pana maine la pranz cand imi va spune avocata .
In sala tremuram toata si cand am ieshit, imi tremurau genunchii si trebuia sa ma sprijin ca sa nu cad...BRIANTIS, MERGI LA CURTEA DE APEL...sunt intr adevar profesionisti , chiar daca mi-au solutionat pozitiv sau nu..
maine dimineatza ma duc la spital , in legatura cu cazul manitar de caream scris, iar dupa amiaza, va spun ce aflu....acum este doar asteptare..
va sarut si multumiri

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

pashosha este totusi o veste buna sper ca maine sa ne dai o veste si mai buna.Felicitari si bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Si eu sunt alaturi de tine draga mea, eu cred ca pana la urma vor intelege ca e spre binele copilului sa ramana la tine.

De maine astept sa te vad fericita si sa facem glume pe seama vorbelor care ti-au iesit.

Eu am sa ma rog pentru tine.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucia_cs

Si eu sunt alaturi de tine draga mea, eu cred ca pana la urma vor intelege ca e spre binele copilului sa ramana la tine.

De maine astept sa te vad fericita si sa facem glume pe seama vorbelor care ti-au iesit.

Eu am sa ma rog pentru tine.

mersi de urari fetelor, Lucia, ce vorbe mi-a ieshitdraga mea?mi-ar lacea sa stiu si eu..

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

mesaj eronat...deci repet..mi-ar placea sa stiu si eu ce vorbe mi-au ieshit!!! enlighten me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

,,Pashosha"-deci tinem pumnii in continuare pentru tine,bfat mmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

draga mea
sunt Sorana
scriu de pe Contul Mihaelei pentru ca pe mine inca nu m au logat si ea a fost draguta si mi a oferit aceasta posibilitate. Iti multumesc din suflet pentru toata implicarea ta.
daca se poate as avea nevoie multa de informatiile referitoare la medicul pediatru. Nu este nevoie sa vina acasa. Ne putem duce noi la el.
as vrea mult sa te cunosc si sa mai stam de vorba. Am citit toate postarile tale de pe acest site.
Mi se pare foarte interesanta ideea cu asociatia. Daca se poate vreau sa dau si eu o mana de ajutor sunt de profesie asistent sociale si imi este usor sa adun informatiile care pot ajuta
Ai te rog o adresa mail si un ID internet
astept vesti de la tine. Poate vorbim pe meesenger sau mail
osorana@yahoo.com
astept un semn de la tine

pupici tie si copiilor tai
Cu prietenie Sorana si Diana

mmiha

Mergi la inceput

Decizia de la curtea de apel este....AMANAM HOTARAREA PANA PE 7 IULIE... de ce? nu stiu si declar subiectul inchis pana aflu ce se intampla...multumesc mult dar sunt terminata psihic si am nevoie de detashare totala...va sarut si ne mai auzim

Mergi la inceput