Mi-au ADMIS !!! adoptia - fost "Mi-au respins..."

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

,,Pashosha"draga mia ,eu te inteleg enorm de mult,ca nici eu nu renunt la copilul meu dar faza e ca in momentul de fata nu pot sa fiu linga ia,atata tot din diverse motive,si dupa care,iti doresc multa bafta,si mult noroc la tribunal,oamenii cu suflet mare merita sa fie fericiti atata tot saru mina,si astept sa ma pui la curent cu totul,chiar ma intereseaza,ca adoptiea din Repb.Moldova si cu cia din Ro,este total diferita,ok,ceau si sa stii ca tinem pumnii pentru tine saru mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Draga Pashosha,

Cum adica stiu autoritatile romane ca tu poti sa faci copii?
La dosar nu trebuie sa faci dovada nici ca poti, nici ca nu poti. In plus unde scrie ca daca poti sa faci copii nu poti sa iubesti un copil adoptat. Astea sunt vorbe de claca.
Problema serioasa este sa demontezi faptul ca este o adoptie internationala.
Nu te gandi negativ pentru ca deschizi canale de energie negativa care atrag la randul lor tot energie negativa. Ai incredere! Iti doresc din toata inima succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Pashosha,este incredibil ce ti se intampla...dar nu pierde speranta...ai grija in continuare de Luca,iubeste-l!si va veni ziua in care toata dragostea ta se va intoarce inzecit la tine!...

iti tin pumnii,sunt alaturi de tine cu toata inima!

cius22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

salut iubita mia,ce-ai rezolvt,sa stii c tote mamicele din tin pumnii pentru tine,baft iubita mia,cu stim si respectdin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Va multumesc mult pentru incurajari..si o luam de la capat ca acum 3 saptamani..incepe sa ma ia stomacul, panica, plansul si tot asha...deja mai sunt 6 zile..le numar invers.Mi-e o frica de mor, dar trebuie sa am incredere in Dumnezeu, caci pe 30 iunie, Dumnezeu trebuie sa se uite la noi!!
multumesc mult
va pupam
pashosha si grashii Luca si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Draga mea pashosha, Dumnezeu sa-ti dea putere sa reusesti... tu si sotul tau sunteti niste oamnei deosebiti.... sa nu uitati asta nici o clipita.... nu conteaza ce spun unii si altii, important este ce simtiti voi... Dumnezeu da la fiecare dupa sufletul lui, si voua o sa va umple sufletele de bucurie pe 30 Iunie. Pastrati-va speranta si rugati-va asa cum facem si noi celelalte fete care ti-au cunoscut povestea. Ne rugam pentru voi si pentru Luca.
Doame ajuta!

Va pupic
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ma gandesc ca maine nu ai vreme de net inainte de proces, asa ca vreau sa iti urez de azi bafta si sa vii maine cu vesti bune!
Iti tin pumnii!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

pashosha iti tin pumnii pentru maine sa vii cu vesti bune.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Bafta maine!!

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Fi convinsa ca va fi bine !

Catalina

Mergi la inceput