Copilasi de aug-sept.2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Liliana felicitari rr-itei mici .

Mihaela vi voua felicitari si vacanta placuta Dianei! Ce frumos era imbracata!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Mihaela- am vazut pozele,cred si eu sa fii mandra. Stii ca Diana,are exact zambetul tau?
Cristina- felicitari pentru Iris

Pupicici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna fetelor, nu stiu cu ce sa incep ca ati scris atata si numai lucruri interesante.

Cristina felicitari pentru Sabina Iris, sa fiti sanatoase. LAsa ca il convingi tu pe tati sa-i placa Sabina. E un nume frumos si mai rar, ca de altfel si Iris.
eu nu mai ies afara cu Andrei dimineata pentru ca el se trezeste la 11-12. doar seara pana tarziu. Ieri am fost la mama si acolo vrea sa stea numai in garaj, sau prin iarba si flori.daca gaseste vreo gaelata cu apa se face fleasca.
Acum e fascinat de o minge colorata cu pisici si catei, o sa pun poze maine.

Floarea-soarelui si Andrei e topit dupa apa. Vreau sa-l duc la innot, am vorbit cu antrenorul, dar sa vedem cand. Ce dulce trebuie sa fie fetita ta mare si care poate...

Deliak la faza cu fasolea, ai mare grija la nas. Asa cum spui tu ne pupa si pe noi Andrei, cu gura deschisa. Uneori ne iubeste pe amandoi, se duca la tati il pupa il ia de gat si pne capul pe el, apoi vine si la mine. Dar asta cand are chef. Cand il intreb: Andreiutu cum umbesti tu pe mami? , rade si vine ma ia de gat si ma pupa. Atunci ma topesc de dragul lui.

Mihaela Ce am ras la faza cu :-"ce te apuca? - DES" felicitari pentru olita.
Andrei vad ca incepe sa stea din nou pe olita, dar imbracat.E si asta un pas. L-am lasat fara pampers, a facut pisu pe el si se tragea de pantaloni sa-l schimb.
O sa ma duc sa vad si eu pozele cu Diana - felicitari pentru ea si sa aveti vacanta placuta.

liliac felicitari pt rr.

MihCe face Matei? multa sanatate.

Sisice fetita harnicuta ai!

Iulianaam vazut pozele cu voi, sunteti niste frumoase. Tati vostru cred ca terbuie sa fie foarte mandru, asa-i?

vroiam sa scriu mai multe dar mi-am pierdut ideile, revin
ma mai uit pe poze ca acum am ceva timo, Andrei doarme cu tati
abia stept sa se trezeasca sa iesim in parc.
Va pup!

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Mihaela - am vazut poza cu Silvia la scoala si cu Diana - tare frumoase

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, felicitari pentru Iris Sabina!!! Si mie imi plac numele, asa ca tine-te pe pozitii:).

Azi e prima mea zi singura acasa cu amindoua fetele. Deocamdata lucrurile au decurs f. bine, noroc cu Diana care doarme aproape non-stop...eh, asta o sa o mai tina vreo 2 saptamini si gata...pa si pusi. Deja sta treaza vreo 3-4 ore pe zi, e o alintatura, vrea atentie tot timpul cind e treaza, cel mai mult ii pace sa o tinem pe pernuta si la 45 de grade...sa vada si ea in jur. E o fomista, noaptea se scoala de 2 ori...dar mama nu se supara:). Pina ii dau papa, shimb chilotii, scot laptic...iaca trece cite o ora la fiecare trezire. Baiul e ca vrea sa stea lipita de pilea/sinul meu cind adoarme. Suzeta nu i-am dat d efrica Emmei si chiar nu stiu cum sa fac. Eventual s ama apuc de cintat din nou ca la Emma si leganat un pic in brate. Ce mai, egreseala mea ca eu le invat prost:(. Emma doarme bustean...bineinteles, la noi in pat...nu se trezeste. E o iubareata si nu e deloc geloasa.Ma chinuie cu somnul de dupa-amiaza. Acum doarme pe jos, ca, deh, asa dormea cu ta-su la ea in camera seara. Si o las si eu ca nu am putere sa ridic 13 kile de jos, plus ca se trezeste. Luni avem programare la dr. pentru Emma si marti pentru Diana la controlul de 2 saptamini. Miercuri cind am fost la dr, deja avea 3820 g, deci luase vreo 300 si ceva de grame intr-o saptamina, cu tot cu suta si ceva de g pe care a pierdut-o in spital. Pai, e si normal la ritmul in care maninca. De dimineata de la 7.30 a mincat de 4 ori cite 70-80 ml de lapte...asta pina la ora 13.

Ieri am fost si am luat carutul dublu si Emma a fost f. incintata. Azi dimineata a trebuit sa o plimb pe ea si pe Diana bineinteles (ca nu a vrut fara baby...asa ii zice ea, chit ca daca o intreb unde e Diana, mi-o arata cu degetul, deci stie cine e:) prin casa ca vremea e de ploaie si naspa de tot in mijlocul lui iunie:(. Diana e in procesul de jumulire a pielii, buricul inca nu i-a cazut, deci de baita in cadita nu poate fi vorba inca, dar la baita cu buretele sta asa de cuminte...sper sa fie iubitoare de apa asa cum e si sor-sa:).

Cit a stat tati acasa cu noi, i-a cam suflat Emmei in fundulet si a facut fata cornite...nu mai zic ca toata ziua e dupa fundul lui, cu miriiala aferenta daca nu ii face pe plac. Ce mai, mi-a stricat copilul, dar ma bucur de bucuria lui cind vede ca Emma plinge dupa el si de dragul lui, chiar daca, saracul, are numai urme de muscaturi si zgirieturi. Apropos, dati-mi si mie niste idei cum sa o dezvat de muscat si zgiriat/piscat ca e de jale:(. Azi a venit Alex acasa la prinz si mai-mai sa se lase cu bocete la plecarea lui, dar am reusit sa ii distrag atentia, dar la nani tot dupa ta-su striga.

Noi cu sofatul sintem la egalitate....nu ne omorim nici unul sa conducem, nu sintem in competitie:), nu ne batem care pe care:) insa, vrem nu vrem, tre' sa conduca unul din nou si, de obicei, cind eram toti 3 (acum 4:) conduce tati ca eu tre' sa stau de straja sa nu ii cada capul Dianei intr-o parte, chiar daca are sustinatoare la cap, sa fiu pe faza cind ii e foame Dianei si sa ma strecor in spatiul dintre scaunele lor, ca tati nu ar incapea:). La drum lung de zeci de km nu am mai condus de mult...din motive de graviditate:) si comoditate.

Floricica, vacanta placuta in Canada:)...las' ca se descurca ei si fara tine, mai ales cu atitea neamuri:).

Nu am reusit sa vad pozele Elizei si ale lui Mateiu. Sper sa imi gasesc si eu un pic de timp sa imi clatesc ochii:).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dragele mele v-a fost dor de mine ?

Eu sunt de-o saptamana in concediu si s-au intamplat atatea...
Abia astept sa va povestesc. Sper sa aveti rabdare sa citit.

Inainte de asta vreau sa va spun ca v-am citit din urma, ca va iubesc mult pe toate si imi cer scuze ca nu o sa va scriu tuturor, dar ar iesi un mesaj muuult prea lung.

Totusi nu pot sa nu-ti spun Iuliana, ca sunteti superbi toti, ca poza cu "Familia fericita" m-a dat gata si ca Diana este absolut minunata. Seamana cu Emma !
Iar pentru tine, Cristina, m-am bucurat enorm. Ura pentru Iris !
---------------------------------------
Eiii, si acum sa va povestesc despre mine.

Acum 2 saptamani trebuiau sa vina "rusii". Nimic, insa !
Mai asteptam... trebuie sa vina. Nu se poate.
Am fost foarte atenti !
Dar, in continuare... nimic !
Intr-una din zile vine tati cu un test de sarcina, il fac si vestea... BUM !... POZITIV !
Am iesit tremurand din baie.
Doamne, cum e posibil ????

Dau fuga la echo, in disperare. Da Doamne sa nu fie iarasi extrauterina ![rug]
Raspuns: E mult prea mica sarcina, nu se vede !
Stres la maxim !
Alte zile se scurg.
Eu ma simt din ce in ce mai rau, stare de oboseala, stari de voma, scarba, senzatii olfactive maximizate. Nu pot sa merg la piata mi se intoarce stomacul pe dos...
In acelasi timp am dureri in stanga, in dreapta.
Of ! Daca e extrauterina ???

In sfarsit se face saptamana a 5-a si merg la ginecologul meu.
Ma vede, ma recunoaste si ma intreaba ce-i cu mine.
Ii spun. Sunt disperata. Mi-e teama de extrauterina.
Haide sa vedem !

Si sta... si sta... si spune: nu se vede. In schimb se vede ca aveti un chist maricel pe ovarul drept.
Fir-ar sa fie !
Ce inseamna asta ?
Imi spune sa nu-mi fac griji, asta se rezolva.

Trebuie sa merg sa mai beau niste apa si sa revin, poate-poate mai vede ceva.

Beau apa si tremur in curtea spitalului. Cand revin, ma aseaza iar la echo.
Si iar se uita... se uita... Apoi spune ca sarcina e mult prea mica, dar el crede ca 80% e in uter. Trebuie sa revin dupa o saptamana sa mai vedem...
Offffffff!

Totusi durerile in stanga si-n dreapata nu dispar.
In stanga am avut extrauterina, iar in dreapta e chistul.
Mi-e teama.
Sunt nervoasa si disperata.

Merg iarasi la ecograf si aflu minunea: SARCINA NORMALA.
Am poza.
E atat de micutz bebe, si-l iubesc atat de mult...

Desi mi-e greata, sunt fericita.
In februarie vine bb2 !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danaaaaa, felicitari!!!!! Si voi care erati ferm hotariti ca bb 2 nu mai vine deloc:)). Na, ca daca a vrut sa vina, a venit, fara sa va ceara voua parerea :). Bravo, si ma bucur mult pentru voi.

Tot va ziceam eu de picioarele umflate. Se pare, cred, ca a fost de la anestezie. Eu vroiam sa sun sa imi fac programare si numai bine ca m-a sunat dr. sa ma intrebe cum ma simt si ce fac fetele si cum a reactionat Emma. Am ramas f. placut surprinsa. Oricum, picioarele mi s-au dezumflat complet si nu am mai avut probleme deloc.

Zilele trecute am fost si mi-am vacsuit parul. Tati s-a tuns si el si ne-am zis sa urcam si mindrulita mare pe scaun sa ii dea tanti frizerita o tunsoare profesionista, nu ca mine:)...adica sa o indrepte la par. Nu va spun ce cumninte a fost Emma cit a durat tunsul ei...vreo 15-20 minute...a stat si chiar la facut parul cu ondulatorul. A ramas frizerita masca cu gura cascata ca nu si-a inchipuit ca un copil de 2 ani poa' sa stea asa cuminte la tuns.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Danucule felicitari, sarcina usoara si bb 2 sanatos si plin de noroc:).
Mai, crede-ma ca m-a luat cu plansu' ...tare ma bucur cand vad ca mai apare cate un pitic surior sau surioara de copilashi de aug-sept 2003:)
Acum is iute ca am trimis fata la tara si mergem la ziua Canadei...deh..m-am denaturat complet:)))))))...Pupam cu spor si drag la voi:).

And....de luni Ioana mea mere la cursuri de inot la piscina...broscuta mamii, broscuta:)))

Pupu-v-am inca o data si'nca o data...:)

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

[quote
Merg iarasi la ecograf si aflu minunea: SARCINA NORMALA.
Am poza.
E atat de micutz bebe, si-l iubesc atat de mult...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
[/quote]

Hai ma Dana,ca mi-au dat lacrimile de bucurie!! Sa dea Dumnezeu sa creasca mare si sanatoasa,sarcina ta(ca nu stiu ce-ti doresti). Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Moaaama, ce veste!!!!
Bravos, Dana, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si piticotul sa vie sanatos! Ma bucur tare mult pentru voi, las' ca nu-i ghiavolu' asa negru, iti spui io care am cearcane pana-n barba da' sunt tare fericita, crede-ma! Pupici si sarcina usoara!
Ma rog, acu' nu-s tocmai vesela, ca mi-a plecat Miruneaua in vacanta si mor de dorul ei...

Scuzati telegrama, da's chioara de oboseala, azi ne-am plimbatara, ca deh, cu una singura ne incumetam, si desi duduca Irina a dormit in continuu se pare ca a strans ceva oboseala, altfel nu-mi explic de ce m-a chinuit doua ore ca pe hotii de cai si a urlat de mi-a spart timpanele toata seara.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput