Copilasi de aug-sept.2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi, si mai ales la surioarele de copilasi!

Au fost si vesti rele pe aici si cuvintele sunt de prisos.

Anka si Mih: multa sanatate la puiutii vostri;

cristinamh: am reusit sa ajung la banca,in sfirsit;

Si noi nu ne gindim decit la concediu insa nu avem o perioada clara, dar speram cum e o perioada mai lunga frumos sa o zbughim la mare. David este foarte doritor de cite ori ii spun de mare da din cap asa de haios.
Cit despre dragalit el este la faza la care intinde fruntea sa il pupi, dar el nu te pupa.
Cu olita si suzeta stam prost, nu am renuntat la suzeta si de olita sa nu auda.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Hello, hello

Bineinteles ca am abut dreptate : copilul meu nu era racit ii iesea de fapt inca o masea.. Asa ca m-am sculat degeaba 5 nopti la rand la ora 5 AM sa ii dau Panadol ..... Macar nu mi-a dat antibiotic ca o mancam pe doctorita .............

Anka la ce psiholog ai dus-o pe Eliza ? Aici in Bucuresti sau la Constanta? Credeti ca se recomanda un consult general pentru copii chiar daca nu au nici o problema ( in afara de agitatie, violenta si chestii din astea "minore") sau ma leg la cap fara sa ma doara ???? Ce ziceti ??
Noutati : ne dam singuri jos din tzarc (in care doarme intrucat din patut mi-a sarit la 8 luni si mi-a fost frica sa il mai las sa doarma in el mai ales ca doarme singur in camera). Noroc ca inca doarme in sacul de dormit si noaptea nu poate repeta figura. Probabil ca va trebui sa ii facem pat normal, dar tare ma tem de momentul asta..

Sanatate puiutilor raciti si rabdare la mamici !

Va pupam

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

sal'tare! vedeti ca nu v-am uitat? degeaba ma acuzati:-)
duminica seara venim si noi in ro. stam vreo 3 sapt. dar o sa fim in onesti si apoi in balvanyos, deci cu bucurestiul o sa am tangente numai pana in otopeni. dar tare mi-ar fi placut sa fi pus de o intalnire.
is pe fuga acum, dar revin cu detalii despre pitica mai tarziu
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare tuturor!
gata, s-a stabilit... e fetita la mine in burtica. si, ca sa-l citez pe nenea doctor, "de cate ori crezi tu ca trebuie sa ma uit la o femeie sa vad ca e femeie?" asadar... e iris sabina, cum mi-a scris nebunul si pe fisa de la echo. pozele... mai dureaza un picut, ca n-am scaner, si maine nu stiu daca tati poate... asa ca cel mai sigur in we le pun. adica asta de acum si cea de la 12 saptamani. in rest, toate bune si la locul lor, nimic ingrijorator!
cred ca acum stiu care e reactia la redbull, ce aripi iti da... si prin ce norisori plutesc eu acum!

Cristina 15+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Cristina, bravoooo!!!!
Sa-ti traiasca tititza (foarte frumos nume, si eu as fi vrut Sabina da' nu m-am inteles cu cataru' shef ) si sa te lase cu greturile, ca de-acuma gata, e fetita mare, de trimestrul doi!

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughters and I believe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, sa-ti traiasca Iris Sabina si sa fie fara putza pana la sfarsit! Ma bucur mult pentru tine... Si daca va fi si sagetatoare...cu un frate leu...pfiuuuu, sa te tii!

Ii spun Silviei de cateva zile: "te-apuca des?" atunci cand face traznai...iar azi o intreb la un moment dat:"ce te-apuca?" iar ea imi raspunde: "DES!". No comment!
Ei, acuma sa nu va imaginati ca nu mai scapa cate un pipi sau un kk in pantalonasi...dar in general cere. Ieri am fost la cineva si avea scutecul, dar a cerut la olita baietelului, era mai interesanta decat cea de acasa.

deliak, am ras in hohote de faza cu fasolea...apoi am facut ochii mari cand am citit de malai...imi imaginam faina de malai in casa ta , pe covor, apoi mi-am dat seama ca bateam campii .

Pe noi Silvia nu ne iubeste ...o intrebam pe rand si raspunsul e invariabil: NU! Nici nu ne dragaleste. In schimb e Diana foarte dragastoasa, asa a fost de mica.

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Cristina - felicitari!
Ma bucur mult pentru tine! Asta da veste! Foarte frumos nume ati ales. Sa va traiasca fetita!!

Pe noi ne dragaleste destul de rar Matei. Numai cand are el chef sau cand urmareste sa obtina ceva, vine de ma prinde de picioare si ma strange tare, de pupat nu ne mai pupa, daca il intreb daca o iubeste pe mami zice NUUUU, daca il iubeste pe tati NUUUUU si da din cap vehement. Asa ca.... Dar ii place tare sa fie dragalit.
Daca il intreb cum o iubeste pe maimutica (are o jucarie din plus de care-i place) o ia in brate si o leagana si o strange in brate.
Smekeru'!!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Cristina, multe, multe felicitari pentru vestea cea mare: fetita!
Ma bucur foarte mult pentru tine.

Sara ii transmite salutari lui Andrei, sa stii.

Numai bine si inca o data felicitari si imi plac tare mult ambele nume alese pentru micuta. De abea astept sa vad pozele de care ziceai.

Pa, Ancuta si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Cristina, felicitari!!! Esti in al noualea cer, nu-i asa? Fetita!!! Si numele e asa de frumos, Iris Sabina... Inca o data, felicitari si numai bucurii!
Eu m-am programat azi pentru examenul auto: 15 iulie! Mai e o luna pana atunci, dar sa-ti tineti pumnii de pe acum, ca am nevoie...
Gagalicea mea e bine, vorbeste din ce in ce mai mult, de doua zile, desi nu vrea sa stea pe olita fara pamparsi, o taraie singurica prin casa si spune : "Pipi, caca!". Pentru noi, care nici macar nu ne uitam la ea pana acum, asta e o performanta si sper sa reusim pana la urma sa si prestam ceva...
De iubit, ne iubeste de nu mai poate, cand ma pupa pe mine, cand pe tati, de ne topim amandoi si atunci face ce vrea cu noi!
Suntem innebunite dupa ardei copti, daca va vine sa credeti... Baga fata in ea ardei copti de nu mai are aer. Cum ne asezam la masa, cum o auzim: "Adeiii! Adeiii!". N-avem, stramba putin din nas si se consoleaza cu masline! Si cu rosii din care musca cu pofta, nu taiate feliute, ca nu sunt bune asa:)))).
Desenele nu ne prea plac sau cel putin cand e cu mine nu se arata interesata de ele. Bona zice ca dimineata, cand papa cerealelel, se uita la ele. Cu mine, de fapt, nici nu prea are timp, fiindca, de cum ajung acasa, fata isi ia sandalutele si zice :"Copiii!" Nu apuc sa ma descalt, ca trebuie sa ies pe usa, iar afara stam pana pe la 21,30, 22,00, cand venim acasa cu mare scandal si urlete, ca sa papam.
Fara bicicleta sau caruciorul cu papusa nu iesim afara, insa ne plictisim repede si atunci.... cara mama, ca doar de-aia e mama! Cam atat despre noi, altele nu prea mai avem de povestit, ca nu-i nimic nou.
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

revenim si noi, ca aseara am fost cam expeditivi.
am mai revenit cu picioarele pe pamant, dar tot nu pot sa=mi dau jos zambetul de pe fata. ma gandesc ca mandrulitza mea aseara nu dormea, si a fost "deranjata" ca ne-am holbat trei insi la ea... isi sucea capul, si se tot arunca bezmetica dintr-o parte intr-alta. cred si eu, daca mai avea nitel si-i masura si degetele! normal, am si auzit-o... da' de data asta n-am mai plans ca la andrei.
acum trebuie sa ma gandesc ce-i iau cadou de "aflarea sexului"

dar ieri a fost zi plina. andrei s-a trezit dupa-amiaza pus pe "vorbit" in premiera. m-a zapacit cu TATA, apoi dupa vreo doua ore a inceput cu TATI. finii mei - care au stat cu el - mi-au zis ca a continuat in acelasi ritm.
si ca tot vorbeati de dragalasit, vine uneori si ma pupa din proprie initiativa. nu stiu daca din dragoste, sau se distreaza cu aplauzele de dupa. daca stau jos pe covor, vine si ne imbratisam, ma ia de gat, si daca e bine dispus mai face si "ma, ma", adica o varianta scurta, cu doua mangaieri pe cap. mai mult strica.

mei, cum rezistati la programul de scos copil afara? eu sunt chiauna deja, la 11 deja e prea cald, ma lesina sa plec in parc. azi am plecat la 9, la 11,30 eram acasa. maine am ambitia sa plec la 8! cel mai nasol e ca andrei nu vrea sa stam aici la bloc. are un tpogan mic si doua leagane. nici eu n-as sta in locul lui. asa ca plecam in parc... juma de ora pana acolo, ca de, melcul nu se misca mai repede. apoi luam la rand, locul de joaca de la intrare, dar aici nu-mi place, ca nu e ingradit si o zbugheste andrei printre tufisuri. urmeaza cascada, pe care trebuie musai s-o scoatem din program, ca a vrut sa faca baie. noroc cu o tanti mai rapida ca mine care l-a prins chiar la 10 cm de apa! trecem la ratuste, si mai stam un sfert de ora si aici si macanim de mama focului. apoi mergem sa stergem toate topoganele cu tricoul, ca se de numai pe burta . si in final ajungem la casute. aici trai pe plai. daca nu sunt copii care sa aiba titlu de proprietate pe vreo casuta, andrei e in siguranta. asa ca iau pozitie pe banca de la poarta si supraveghez odrasla. pe la 10,30 cu mare scandal plecam de-acolo. urlete, tipete, tavaleli pe jos... cam asa facem o alee. apoi se mai linisteste, o da doar pe planset. si asta pana acasa! ma, si daca ar sta zgatia pe iarba, am mai ramane in parc. sub castani e superb, iarba mare si racoare. dar nu sta. iar locurile de joaca sunt toate la soare
venim acasa, facem baita (absolut necesara!) apoi mancam si pe la 13 deja andrei doarme... eu ma rog sa fie cat mai mult, si sa vina si tati devreme acasa, ca sunt terminata de oboseala.
si in decorul asta, la anul, va mai fi un carut si o bebelusa... da' macar atunci sper ca andrei sa priceapa ce vorbesc cu el, si sa nu mai am parte de circ.

Cristina 15+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput