Copilasi de aug-sept.2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Pentru kk moale eu i-am dat Ercefuryl (la indicatia pediatrei). Sunt capsule ca si ampicilina. Se da 1/2 din continutul unei a (praful ala se dizolva in putina apa) cam la 8 ore. Se pot da maxim 2 capsule pe zi. Lui Sergiu i-a trecut dupa numai o doza.

In pozele lui Mih, Sergiu este cel cu sepcutza alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Avem poze noi si pe mateiutz!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare!
deliak, esti mortala cu fasolea... am ras sa mor cand am citit. cum ma sa versi fasolea prin casa

mih, andrei nu vrea sa auda de termometru in fundulet. mi-am luat de-ala electronic, cu varf elastic, sa nu-nmi stea inima cand i-l pun, e subtirel tare... dar tot nu vrea... asa ca ultime data (a fost demult...) i l-am pus la subrat. l-am luat in brate, i-am tinut manuta lipita bine pana a piuit instrumentul... da' macar n-a mai urlat copilu'. vezi poate vrea asa...

noi suntem cat se poate de bine. am inpresia ca s-a obisnuit sa faca ceva ... nu conteaza cat atunci cand il pun pe olita. a vazut el ca dupa ce face are voie sa se ridice, asa ca ne alegem cel putin cu o lingurita de piii.... ieri a fost mortal, a dormit dupa-amiaza fara pampers. si pe la 4 aud din patut un iiii suparat rau. ma uit printre gene.. fi-miu cracanat, cu pantalonii uzi. ma fac ca nu-l aud, tipa iiii si mai tare. si cand m-am dus la el a ridicat picioarele sa-i dau jos pantalonii. zgatie mica, stie ca e iii, stie cand face, mai nou nu mai vrea sa stea nici ud... dar sa se aseze el pe olita...doamne fereste! kk nu prestam la oala, cred ca nu vrea s-o murdareasca! dar tot incerc, si incerc... trebuie sa se poata pana la urma, ca are maine-poimaine doi ani... si ne facem de rasul lumii, ca suntem baieti mari!

eu in schimb am niste emotii pentru maine de nu se poate. abia astept sa-mi vad maimutica, si asa mult as vrea sa-mi zica "fetita". tati in schimb zice sa nu intrebam ce e... da' las, mai bine sa stiu, daca e baiat ma obisnuiesc eu cu ideea. ieri andrei luase un capac mare de oala si-l facuse scut, plus coada de la matura in cealalta. si eu radeam de una singura prin casa, ma gandeam ca, daca vor fi doi baieti o sa le iau sabiute la amandoi voinicii...
in schimb sper la echo sa fie toate celelalte ok, ca nu mai am nevoie de nici o veste proasta anul asta.
si tot n-am priceput pana la urma cum e cu intalnirea?? cand ne vedem??? (mihaela, da, am acelasi numar de tf.)

azi am iesit in parc... doamne, noroc ca exista locul ala de la casute, ingradit. ca iau pozitie la poarta, sa prind odrasla cand o zbugheste, in rest il las singurel si stau pe banca. aseara a descoperit al meu copil datul pe topogan pe burta. pe alea mari, in spirala... s-a dat cam o ora, continuu, de credeam ca nu-l mai luam de-acolo. noroc ca la dat pe burta nu mai trebuie prins la aterizare. asa ca a stat si tati un pic jos. nu vrea nisip, nu vrea leagan... topogan cat cuprinde. azi dimineata in schimb topoganul era "UF" si n-a servit, a stat prin casute la umbra. diseara, cand vine tati, il luam la alergat.

inca ceva...daca va mai amintiti... e normal la 15 saptamani sa se intareasca burtica asa, ca la contractii?? nu cred ca mi se pare... si seara patesc asa... ma indoiesc ca e bb mic, ca totusi nu are atata putere acum, sa se intinda. si totusi, burtica se face tare... la andrei nu-mi aduc aminte de asa ceva, si ma gandesc sa nu fie de la efort... habar n-am , dar abia astept joi-vineri sa ajung la doctor...

iuliana, ca mi-am adus aminte, de ce te alarmezi cu 60 ml??? eu stiu ca lui andrei ii dadeam prima saptamana 30 ml, apoi 60... daca tu scoti 60 cu pompa, mai bine o lasi pe diana sa manace singurica!

roisin, io zic sa nu plangi dupa miruna... gandeste-te ce bine se va simti copilul la mare! merita, macar ea sa nu stea acasa! face baie si pentru voi

gata, ma duc la nani... io si astia mici, nu sarim peste somnul de amiaza!

Cristina 15+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hei! Cum de am ajuns noi pe pagina DOI?????
Nu uitati sa actualizati listutza cu mergaretii la mare, eu am zis ca mergem 8-21 august, da; n-am specificat... Fireste ca mergem la mama, la Constanta, deci daca in perioada ceea e careva la Mamaia, ne vedem cu drag, facem si noi club pe plaja, ca asa singurei.. e cam plictisitor. Macar Eliza e cumintica, da' stiu b aietei care se postau langa tantile fara sutien

Mih - mititelul de Mateiutz.... Sa stii ca nici Eliza nu tolereaza supozitoarele, si nici termometrul in fundulet (cum spunea si Cristina) - asa ca ii dau cu Eferalgan sau Panadol, sau depinde de ce anume e cazul si nu mai chinui copilul...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Uitasem ...noi merem la mare intre 23 si 30 august la Mamaia ...la o vila langa Delfinariu. Adica ei merg la mare pentru ca eu ...mama iubitoare...plec la Canadica ...deci Mihaiu v-a fi tata resposabil de una bucata cupil sub 2 ani:D...Amu' nu credeti ca am un super barbat...vine la pachet cu mama lui..cumnatele mele, cumnatul meu ...si inca 3 copii...familion mare...viatsade huzur:)))). Va tsucam cu drag pe toti si ne-om mai auzi...ca incep sa am program de vara si ceva mai mult timp:).

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, pai 6-0 de ml scot in 2 reprize...adica vreo 6 ore si Diana a ajuns sa manince si 80-90 ml la 3 ore. Asa, daca ar fi sa ii dau numai din productia mea proprie, flaminzeste copilul. Nu ma fa sa am emotii miine:)).

Va felicit ca aveti rabdare si perseverati cu olita. Eu nu si nici nu am rabdare acum. O astept pe mama...poate poate.

Deliak, da, misto faza cu fasolele...data viitoare ce ii mai dai baiatului?

Mih, hai, capul sus, o sa se faca mateiu bine repede, ai s avezi. Adevarul e ca si eu as fi moarta de suparare.

Ieri a stat Diana asa cuminte la spalat pe corp cu un burete...nu a zis nici pis. Emma se dadea pe linga mine s ai-o dau in brate...intinde miinile si zice "mieeee". Cind o aude plingind pe Diana zice "shhh"..se vede clar ca are deja instincte materne. Aseara am adus patutul Emmi in camera la noi...incercam si ni toate metodele, poate reusim s ao facem sa doarma singura. Dar ti-ai gasit. A plins juma de ora ca il vroia pe ta-su linga ea, cu toate ca el era acolo:). Se dadea jos din pat, venea la patul nostru si tot incerca sa se urce, cnd pe o parte, cind pe cealalta. Pina la uram l-a luat pe ta-su de mina si la dus in camera la ea sa se culce amindoi pe jos. Si asa a adomrit...in usupine, dar bucuroasa ca e el linga ea. A adus-o ta-su in patul ei la noi in camera, dar pe la 2, cind atipisem si eu un pic, s-a trezit mindrulita si tot in pat la noi si-a facut veacul. Nu mai stim cum sa mai facem....am cam epuizat toate metodele. Mai ramine una...sa inchidem usa de la camera ei si sa o lasam sa urle...dar nu ma tine inima.

Anka,curaj, o s atreaca timpul...cu siguranta o sa aibe grija parintii tai de ea...si mai pune la socoteala ca are balta linga ea:) si poate o sa ii placa.

Multumim inca o data de aprecieri si laude....deh, imi creste inima cind le aud:)).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iuliana zic si eu mai tirziu ca baba deh ca ti-am admirat fetele in poze. Sa iti traiasca mindretile, sa fie norocoase si sanatoase! Cre' ca taaare mindra trebe sa fii! (se vedea dupe ruj )

Deliak mai da' ce ti-a trecut prin cap cu fasolea ntz, ntz, bine ca nu i-a trecut prin cap sa-si bage vreo boaba in nas ca stiu cazuri Maaare grija cu astia mici! Tu pe unde locuiesti? Scuze de indiscretie

Roisin m-ai topit cu "ubec"-ul Mirunei Tare dragalase sunt fetitele nene, ce sa mai discutam...e asa bine sa ai fetitza... vad barbatii din jur cum se poarta cu parintii si cat de atasati sunt si....acu' imi vine a presta o fetitza, da' cine imi garanteaza ca iese fetitza?

Raduc face kk moale de vreo 3 zile, iar azi a facut aproape apa. Ideea e ca nu are multe scaune, 2 maxim 3 pe zi, insa nelegate. Am pus-o pe seama unor masele, insa cand am vazut azi ca e varza la funduletz l-am bagat pe semi-regim (ca nu mai accepta ca vara trecuta orez cu morcov, ti-ai gasit?!) si pe Ercefuryl. Am citit ce contine si nu mi se pare prea nashpa, adica e ok. Sa vedem efectele.
In rest, eu cu grijile cu tata (e debusolat de situatie si f f depresiv) si incerc sa-i caut activitati cu toate ca nu mai pot si eu sa ma gandesc asa la toti, pe de alta parte soacra care asteapta sa inceapa razele, iar eu tot sap pe net dupa terapii alternative care sa-i prelungeasca viatza. Ma rog, nu mai vreau sa stric buna dispozitie de aici din nou... oi vedea cum le-om scoate la capat pe toate!

Sanatate si sa auzim numai de bine!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Vai ce-mi place cand povestiti mamicilor de cum se iubesc fetitele voastre. Sunt tare dulci. Manca-le-ar mama de scumpe.

Mateiu s-a simtit ceva mai bine ieri. Respira pe gurita. Mananca greu, face nazuri la papica. Am incercat sa-i pun ieri termometrul la axila. Mai fratilor urla numai cand il vedea. Mi l-am pus si eu sa vada ca nu se intampla nimic dar....Pana la urma am reusit sa i-l pun si lui dar pentru cateva secunda pt. ca atata s-a zbatut, si s-a enervat... In fine, si l-a scos imediat si a dat de-a dura cu el. Nu m-a lasat sa-i pun in nasuc nici vibrocil nici nazomer. Ma lasa sa-i pun numai ser fiziologic. A adormit destul de greu aseara...S-a mai trezit pe la 1 noaptea. Avea putina febra si l-am rugat pe taksu sa-mi aduca o lingurita sa-i dau nurofen. Cand a dat sa iasa Bogdan din camera da-i si urlaaa. A inceput sa ma bata numai in cap, faza la care pe mine m-a podidit plansu. Nici nu-mi venea sa-l cert ca era si dupa somn si bolnavior. L-am lasat cu taksu. M-am mai dus peste juma de ora crezand ca a adormit copilu si sa-l schimb pe taksu. Dar de unde...Cand m-a vazut Matei a inceput sa urle rau si am iesit plangand din camera. Ma doare sufletul cand vad ca ma respinge. Dar asta e, are toane. O sa-i treaca ...sper!
I-am mai dat la 8:00 o lingurita cu nurofen. Sper sa fie mai bine azi.

Va pup!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pe voi cum va dragalesc copiii vostri? Mi-a venit, asa, sa inteb.....
Eliza, in afara ca spune I love you si te strange tare de tot de gat, cand te astepti mai putin sare si te pupa. De pe bancheta din spate a masinii, dimineata de pe perna... Vine si tzoc pe obraz, si daca o pup si eu, la ia de gat si incepe A NAS - si tre' sa ii dai nasul, sa te pupe e varful lui. A PAU - adica pa par, si tre' sa intinzi fruntea.
Si o iau si eu la pupat de o albesc, ca nu mai pot de drag!

In seara asta merg la udriste cu chitanta de la CEC si maine sper sa am si permisul. N-o sa putem chiar saptamana asta, insa pe la 1 iulie cred ca dam fuga la mare, cu mine mare sofer, ca de' tre' sa ma exersez. Abia astept sa o vad pe fata. Diseara o sa mai pun poze si de iunie.
Pupilone

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Danat- noi locuim pe 13 Sept.,vreti sa ne faceti o vizeta? Hai ma,nu ma mai certa,asa sunt eu mama mai inconstienta,ca doar am recunoscut. Da promit ca data aviatoare nu-i mai pun fasole ,ii pun malai pe parchet,sa inlocuiasca nisipul,ca pe ala nu poate sa-l manance.
Anka- cred ca abia astepti sa conduci,ce bine ca te lasa al tau sot, ca al meu imi scoate peri albi,asha-i de carcotash. La noi in casa e o vorba referitoare la sotul meu :pe primul loc,copilul,pe locul doi,masina si la urma si nevasta
Ca veni vorba de dragaleala,Darius vine pe la spate si daca stai jos,te strange in brate,...daca stai cu fata la el trebuie neaparat sa te ntinzi la orizontala si vine si te pupa cu bale muuuulte si numai cu gura deschisa...deh,astea nu-s pupuri pentru mami,exerseaza si el pentru viitoarele lui gagici.
Mih- sanatate si pupici lui Mateiutz,lasa ca trece repede,si Darius cand a fost bolnavior,daca iesea tac`su din camera ,plangea dupa el pana se intorcea,cine stie ce-or gandi mititeii

I pup you!!

Mergi la inceput