Copilasi de aug-sept.2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Off,nici nu stiu cu ce sa incep....

Cristina - condoleante pentru prietena ta ,of Doamne,atat de tanara....si fetita ei saraca....imi vine sa plang...
Danat - condoleante pentru sotia tatalui tau,despre un tratament naturist citisem ceva intr-un articol din revista As,dar nu mai tin minte exact,stiu ca era vorba despre o apicultoare care la fel avea cancer si s-a vindecat cu niste produse apicole (miere,polen,laptisor de matcasi ceara de albine),imi pare rau ca nu mai stiu exact sa-ti spun,dar eu zic sa aveti speranta si incredere in Dumnezeu. Mai este un site www.naturaplant.ro si da-i acolo o cautare dupa denumirea afectiunii,ca s-ar putea sa gasesti ceva.

Iuliana - sa-ti traiasca minunea!!! Te asteptam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Cristina...offf...imi pare tare, tare rau; sa-i dea Domnu' fetitei multa putere, si viata sa fie cu ea mult mai blanda de acum incolo!!! Apropos' cine o sa aiba acum grija de fetita?

Ankalaura : totul e bine cand se termina cu bine.Am citit povestea ta, o adevarata aventura.

Mai sa stiti, eu cred ca umbla ceva virusi, am auzit de mai multa lume racita.

Pupici multi!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Vesti bune si vesti rele. Din pacate, mai multe rele. Am mai auzit azi de un nene, de numai 34 ani care se crede in 2003 si ca mai e Iliescu presedinte. E total rupt de realitate si nu se stie din ce cauza a ajuns asa. Doamne-fereste! Sa ne fereasca Dumnezeu de boala, ca altele le-om duce!

Iuliana, sa-ti traiasca Diana mica si grasunica! Si sa te refaci repede!

Cristina si danat condoleante pt. persoanele disparute! Nu mai am cuvinte, asa de repede se intampla toate.

Rodica si Anka multa sanatate pt. puii vostri, sa se faca repede bine. Rodica, ti-a mai petit cineva baiatul??? Ca si Alex a mea e in zona, in Turnu Severin. Cine stie??

Anny si Dana_ene multumim pt. aprecieri, sunteti dragute!

M-am programat si eu pt. luni la echo sa vedem ce si cum fac bebitii. Au inceput arsurile, ma scol noaptea cu niste arsuri si bag apa in mine si merg la baie si tot asa.

Mihaela, mi-ar place tare mult sa ne intalnim, sper ca voi termina pana atunci cu casa. Nu stiu daca Alex va fi in Bucuresti.

Pupici
Flori si fetita Alexandra si 2 bebeloi pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina, condoleante, oare ce se va intampla cu fetita ? Are cine sa se ocupe de ea ? Ca mare pacat ar fi sa ajunga in orfelinat..
Anka, bine ca nu sunt probleme si ati ajuns acasa cu bine
Si Sasha este racit, a facut luni dimineata febra 37,8 - 38.00 si abia azi a iesit afara. Pediatra a zis ca este o viroza, desi nu tuseste si nu ii curge nasul, doar febra si agitatie.... cat cuprinde.
Noi folosim cu succes olita, dar cand ii pun scutec (afara sau la nani) face fara retinere. Probabil ca asta este faza urmatoare. Abia astept sa scapam de scutece, ca acum i-am luat Pampers si ii cam face rana inghinal. Noi foloseam Up&Go dar nu am gasit masura lui (13-20 kg)..

Subscriu pentru intalnire, dar depinde la ce ora stabiliti ca eu prestez servici din pacate.. Si sa nu mai spun de ploaie ca atunci revenim la discutia cu locurile inauntru..

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu astept sa stabiliti voi o locatie si venim. Imi pare rau ca e in timpul saptamanii , dar nu depinde de noi din pacate.

Mihaela si fetele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Ce liniste pe-aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hai sa sparg eu linistea..
Cred ca a fost o chestie generala, ca tare nauca am fost, si eu si colega mea, si toti cu care am vorbit. Cine o fi de vina.... Eu una, cred ca e de vina lipsa de concediu!

Problema cea mai mare pe care o am, acum cu Eliza a Lion King. Mai frate, face un scandal de nedecris! ura si zbiara de nu pot descrie! Vorbeste in somn de Lion Daddy si de cand se trezeste si pana se culca. Ii pica ochii in gura, si ea vede pentru a 10 oara Lion Daddy!!!
Nu sunt deloc de acord cu programul asta, dar am cam fost nevoita din cauza tusei, ca altfel urla pana imi vomita tot - si asa nu prea mananca de doua zile...
Ai vostri au inceput cu asa talente?

Un lucru e cert: maine merg cu ea si la o doamna, terapeut, care anul trecut ne-a dat pentru linistirea ei niste picaturi grozave, extrase de flori. Tare bine i-au facut. Decat ce-mi daduse doctorul, Peritol si Nitrazepam..... Ei, picaturile astea tare bine i-au facut, si ii voi mai da o serie. Poate se potoleste putin ca ne-a capiat!
Peste vreo 2 saptamani mergem la Elias la analize de la capat, si cu exudat, si urocultura, si tot tacamul...

Hai pup ca ma duc acasa. Sefa n-a fost in Bucuresti - de-aia imi fac de cap

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

in sfarsit s-a rezolvat si cu internetul, s-a mutat firma si s-a reinnoit contractul. trei zile nu am avut net si a fost rau, m-am plictisit.

Iuliana Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea alaturi de intreaga familie. Te asteptam cu vesti.

RodicaP sanatate lui Stefan

Ankalaurafelicitari pt carnet. si sananate fetitei tale.

Sasha.Psanatate puiului.

Andrei nu mai vrea oala de nici o culoare. Cand face kk in pampers se duce la locul unde il schimb si se aseaza pt sters Ai Andrei e tare rasfatat si se vede...

Cristina si Danat condoleante, imp pare rau. E trist ce se intampla.

Mihaela - imi pare rau ca nu ne vedem, poate altadata. Drum bun si bafta.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anka, eu am avut asa o problema cu Diana, dar era mai maricica...era la camin deja, avea vreo 3 ani. Nu era toata ziua ci doar o data pe zi, dupa ce ajungeam acasa de la camin....chestia a durat vreo luna buuuna, poate mai mult. Avea o caseta cu niste desene foarte dragute, doar pe acelea le voia. Nu era ceva clasic, cunoscut, dar erau dragute, o povestire simpatica si plina de invataminte. Poate dupa ce se reintoarce la gradi ii trece.
Silvia a avut o perioada cand voia Alba ca Zapada, acum nu mai are pretentii.

Mey, io am ajuns la concluzia ca o voi da pe Silvia la caminul particular de aici...am facut turul caminelor din zona, nimeni nu ia copii asa mici si pe deasupra una m-a si infricosat ca e prea mica sa o duc in colectivitate, ca se imbolnaveste...eh, parca sunt mama de azi de ieri, in fine doamna nu stia ca mai am o experienta cu dusul unui copil in colectivitate, a vrut sa fie amabila si de ajutor.
Apoi unica cresa e disponibila, nu e nasol rau, dar stil de cresa: patuturi din acelea vechi de cand lumea, cu gratii, linoleum pe jos, dulapioare...cica vor fi 15 copii la grupa mare si va veni si o educatoare cateva ore/zi. INSA ma termina programul asta al celor de la stat: pana la 16.30-17 max., ori eu nu pot si pace sa plec mai repede de ora 17.30, 18, eneori si mai tarziu. Asa ca ccc cum cei de la particulari stau pana la 18, n-am de ales. Pretul pe masura: 90 euro/luna+60.000 lei/zi masa. Pe cand la cresa e 35.000 lei/zi. Caminul se va muta intr-o locatie noua, spatioasa, ce am vazut acum e putin inghesuit, dar era frumusel, cica invata si engleza dar dupa 3 ani doar, ca stia mici sunt prea mici, dar au calculatoare, o gramada de jucarii si patuturi frumoase. Eh, ne vom strage la buzunar, ce sa fac!

Nicoleta si mie imi pare rau, dar e drumul mai scurt pe Valea Prhovei.

Astazi Silvia ne-a facut o surpriza: eram la casa socrului si Silvia cu scutec, inca n-am lasat-o fara cand iesim afara...la un moment dat, zice: mami-kaki...repede la WC, ca n-avem olita acolo, a acceptat surprinzator, acasa nici nu voia sa auda de wc si a facut pipi!

Mihaela si fetele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dragele mele, am ajuns acasa acum 3 ore. Nu am reusit sa va citesc decit in super-diagonala:)). Multumim de urari si imediat ce le stabilesc fetelor un program de somn si mincat si mai ales mie care in 50 de ore nu am reusit sa dorm decit vreo 5-6 o sa va scriu mai in detaliat si o sa pun si niste poze. Va pup!!!

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput