Temperatura/Termometru Sondaj

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu am un termometru auricular de la reclama pe care am dat 1.800.000 de care sunt foarte multumita.
L-am probat de mai multe ori - am luat in acelasi timp si temperatura rectala - iar diferenta este mica (doua-patru gradatii).
Masoara temperatura pe orice corp nemetalic, deci bun si pentru camera,apa de baita etc.
Eu zic ca merita!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Noi folosim un termometru auricular acasa,dar de cate ori am fost la clinica de pediatrie a trebuit sa folosim unul electronic,forma clasica...dezavantajul aceluia e ca iepu' a trebuit oarecum imobilizat si din cauza ca se agita de zor,mereu temperatura inregistrata sub brat a fost mai mare decat cea reala(in jurul lui 37.5).Niciodata n-am luat temperatura in fundulet.Diferentele dintre temperatura masurata in urekiusha si cea masurata sub brat au fost mici(in situatia in care iepu' nu a protestat).Da' 3 meleoane mi se pare cam mult pentru un termometru.Noi am cumparat un termometru auricular si a costat in jur de 20-25 de dolari(nu-mi mai amintesc exact).Bateriile nu se pot schimba,adica in momentul in care moare...moare de-a binelea,dar l-am cumparat acum vreun an si jumatate si de atunci desi l-am folosit doar de cateva ori in scopul destinat(inainte de a merge la clinica pentru vaccin),iepu' s-a jucat cu termometrul o gramada si inca functioneaza.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu n-am avut inca bani sa cumpar termometru, asa ca folosesc unul clasic, cu mercur (din pacate) asa ca acum ii masor temperatura la subrat, si sta cuminte mititica 5 minute.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Si la noi e aceeasi problema, Cezar nu mai sta cumintel ca sa-i luam temperatura prin metoda clasica, adica in fundulet. Chiar ma gandeam si eu ca ar trebui sa-i luam un alt termometru. Am citit undeva ca la baietei chiar nu este indicata metoda masurarii rectale a temperaturii... ar avea ceva implicatii in dezvoltarea psihica a barbatului de mai tarziu.
Vilma sa ne spui pana la urma ce ai luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Noi avem doua termometre, unul electronic pe care inca reusim sa-l folosim ptr. metoda clasica in fundulet si unul ptr. ureche-primit cadou caci in Ro. e cam scump. Acu' cel ptr. ureche nu-l putem folosi caci ilinca nu suporta sa-i umblii in urechi decat cu scandal MAREEEE! Problema e ca diferenta intre ce indica cele doua tipuri de termometre este de pana la 1 oC ceea ce e cam mult....
Sincer nu cred ca cel de ureche merita banii!

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Eu am un termometru electronic si ii iau temperatura in fundulet deocamdata desi in ultima vreme e mai greu. Cel cu mercur s-a stricat dupa 1 luna de la cumparare.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Noi folosim termometru digital si luam temperatura la subrat. Cand am dubii in privinta corectitudinii sau daca imi pare ca puiu e mai fierbinte decat arata, verificam cu un termometru obisnuit cu mercur: micu' sta ca un mielushel 4-5 min numai daca ii citesc ceva cat termometrul isi face treaba.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput