Temperatura/Termometru Sondaj
Raspunsuri - Pagina 2
Delia spune:
Eu am un termometru auricular de la reclama pe care am dat 1.800.000 de care sunt foarte multumita.
L-am probat de mai multe ori - am luat in acelasi timp si temperatura rectala - iar diferenta este mica (doua-patru gradatii).
Masoara temperatura pe orice corp nemetalic, deci bun si pentru camera,apa de baita etc.
Eu zic ca merita!
Delia si Codrin
Lia spune:
Noi folosim un termometru auricular acasa,dar de cate ori am fost la clinica de pediatrie a trebuit sa folosim unul electronic,forma clasica...dezavantajul aceluia e ca iepu' a trebuit oarecum imobilizat si din cauza ca se agita de zor,mereu temperatura inregistrata sub brat a fost mai mare decat cea reala(in jurul lui 37.5).Niciodata n-am luat temperatura in fundulet.Diferentele dintre temperatura masurata in urekiusha si cea masurata sub brat au fost mici(in situatia in care iepu' nu a protestat).Da' 3 meleoane mi se pare cam mult pentru un termometru.Noi am cumparat un termometru auricular si a costat in jur de 20-25 de dolari(nu-mi mai amintesc exact).Bateriile nu se pot schimba,adica in momentul in care moare...moare de-a binelea,dar l-am cumparat acum vreun an si jumatate si de atunci desi l-am folosit doar de cateva ori in scopul destinat(inainte de a merge la clinica pentru vaccin),iepu' s-a jucat cu termometrul o gramada si inca functioneaza.
Lia&Andrew
Bobita spune:
Eu n-am avut inca bani sa cumpar termometru, asa ca folosesc unul clasic, cu mercur (din pacate) asa ca acum ii masor temperatura la subrat, si sta cuminte mititica 5 minute.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
CarmenB spune:
Si la noi e aceeasi problema, Cezar nu mai sta cumintel ca sa-i luam temperatura prin metoda clasica, adica in fundulet. Chiar ma gandeam si eu ca ar trebui sa-i luam un alt termometru. Am citit undeva ca la baietei chiar nu este indicata metoda masurarii rectale a temperaturii... ar avea ceva implicatii in dezvoltarea psihica a barbatului de mai tarziu.
Vilma sa ne spui pana la urma ce ai luat.
Raluca spune:
Noi avem doua termometre, unul electronic pe care inca reusim sa-l folosim ptr. metoda clasica in fundulet si unul ptr. ureche-primit cadou caci in Ro. e cam scump. Acu' cel ptr. ureche nu-l putem folosi caci ilinca nu suporta sa-i umblii in urechi decat cu scandal MAREEEE! Problema e ca diferenta intre ce indica cele doua tipuri de termometre este de pana la 1 oC ceea ce e cam mult....
Sincer nu cred ca cel de ureche merita banii!
Raluca si Ilinca
danielac spune:
Eu am un termometru electronic si ii iau temperatura in fundulet deocamdata desi in ultima vreme e mai greu. Cel cu mercur s-a stricat dupa 1 luna de la cumparare.
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
Danza spune:
Noi folosim termometru digital si luam temperatura la subrat. Cand am dubii in privinta corectitudinii sau daca imi pare ca puiu e mai fierbinte decat arata, verificam cu un termometru obisnuit cu mercur: micu' sta ca un mielushel 4-5 min numai daca ii citesc ceva cat termometrul isi face treaba.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza