Superpacientele superoptimiste ale Dr. Moisa - 16
Raspunsuri - Pagina 4
INDY spune:
Bună dimineața fetelor!
Am o veste proastă și una foarte proastă.
Vestea proastă este că au apărut niște pete de CM, deci probabil că mâine-poimâine vine. Vestea foarte proastă este că, ieri am deschis subiectul adopției cu soțul meu, iar el mi-a spus că atâta timp cât există o șansă cât de mică să avem copilul nostru, nu este de acord cu adopția. Șocul n-ar fi atât de mare dacă ar mai fi spus așa vreodată, dar de câte ori discutam despre adopție, mi-a dat de înțeles că o vom face fără probleme în curând.
Recapitulând, eu voi avea o "șansă cât de mică" până la menopauză... (până la aproxim. 50 ani)... deci vă dați seama cum ar fi să înfiez eu un copil la 50 de ani, și asta dacă nu înnebunesc până atunci din dorința de a avea un copil sau după atâtea nereușite...

și 

pentru toate fetele.
Pentru mine.....disperarea. Mi-e frică să n-o iau razna.
R.R. spune:
Am o rugaminte, vreau si eu nr. de tel. al dr. Moisa, am pierdut cartea de vizita, si am nevoie urgent de el, mobil sau fix de la cabinet.
Multumesc mult,
Catalina spune:
Dragele mele,
Vin si eu pe la voi de la subiectul cu endometru, ovulatie si alte alea (buna catalina, iata, ne intalnim si pe aici).
Eu sunt in grija drei Corina Neamtu de la Parhon care mi-a dat tratamente cu Metformin, Ova-mit si acum cu Menogon si cica vrea sa imi faca inseminare la dra Moisa in weekend.
Eu nu stiu nimic de dra Moisa si ma gandeam ca poate imi dati si mie cateva sfaturi. Ma intereseaza cum e ca doctor, ca om, preturile la inseminare si ce se mai da pe langa. Orice imi este de folos.
Ati fost careva in weekend la inseminare (adica ma gandesc ca poate nu va vrea sa vina special pentru mine - ce sunt eu, buricul pamantului?)
Astept orice informatii.
Va pup,
Catalina
MRL spune:
Indy, nici nu stiu ce sa spun. Imi pare rau. Mai ai rabdare si incearca sa vezi altfel lucrurile. Nu dispera inca, sanse reale exista. Vorbeste cu dr. ce ar trebui sa mai faceti, poate ca trebuie schimbata traiectoria. Te pup dulce si sunt alaturi de tine.
red]R.R. ti-am trimis un PM
Catalina[/red], eu am facut inseminari mai mult sambata sau duminica fara nici un fel de probleme. La prima mea intalnire cu dr. mi-a spus ca o sa isi faca programul dupa cum o sa am eu ovulatia indiferent daca o sa cada sambata sau duminica.
Despre ea ca dr. iti pot spune ca este buna. Costul unei inseminari la cabinet este de 2.500.000 lei indiferent daca faci eco sau nu. Eu de cate ori am facut eco i-am dat ceva in plus (depinde de buzunarul fiecaruia, dar nu este obligatoriu). Mie mi s-a intamplat odata sa fac inseminarea pe nepregatite si nu am avut pregnyl la mine iar la farmacia de la Mall nu am gasit. Asa ca mi-a dat ea injectia fara sa o platesc, mi-a facut eco dupa care inseminarea. Eu zic sa te duci cu incredere dar presupun ca stabilesti cu ea la telefon ora la care ar trebui sa ajungi la cabinet pentru inseminare. Iti tin pumnii sa fie cu succes si peste cateva zile sa ne dai o veste +.
Pupicei dulci pentru toate fetele
Catalina spune:
iti multumesc din suflet mrl pentru raspuns. cred ca o sa vorbeasca doctora de la parhon cu ea, o intreb maine cand merg la echo. pana acum nu mi-a zis sa o contactez eu. Multumesc si de informatiile financiare.
Si tie, numai bine.
Catalina
bety spune:
Indy -
pentru tine sau o petunie alba, mirositoare.
Nu dispera, te rog eu, iar, ca intotdeauna. Barbateii sunt in general ffff orgoliosi si deci nu te supara pe el. Iti dai seama ca el spera in fiecare luna si ii e fff greu de acceptat situatia. Lasa-l mai incet, cu binisorul si adevarul e...daca mai este o speranta, de ce sa nu speri. Obisnuieste-l cu ideea unei adoptii, mai catinel si nu brusc si dintr-o data. La mine e cam pe invers...Dan ar accepta asta, dar nu vreau sa aud eu de adoptie, decat in momentul in care stiu ca am eliminat toate posibilitatile. Imi sunt ffff dragi copiii, mi se rupe sufletul cand vad ca sunt abandonati, dar eu mi-l doresc pe al meu.
Asa ca, nu te supara pe el si mai acorda-i sanse pe viitor.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
thea_m spune:
Buna ziua!
Indy imi pare rauuuu! Oare chiar sunt pete de CM si nu mai e nici o speranta? Nu vreau sa pun sare pe rana si eu. Nici pe al meu sot nu il prea incanta varianta adoptiei. Vrea mai intai sa facem nu stiu cate inseminari, apoi 2 FIV-uri ( nu stiu cu ce bani) si doar daca esecul este total sa ne gandim la adoptie. Si pana atunci cred ca va mai trece cel putin un an.
Catalina succes la inseminare!
R.R nr. de mobil este: 0722 56 31 66.
Liliana tu ce semne, ce presimtiri ai?
Bety cum te simti?
Pupici tuturor fetelor dragute si astept vesti bune de la fetele care nu au mai intrat pe forum de mult
Teodora