Ofer bona Iancului

Ofer bona Iancului | Autor: mama lui codrut

Link direct la acest mesaj

Daca imi pare rau de ceva in legatura cu faptul ca plec din Romania, de Dna Gabi imi pare rau! E extrem de atenta si indemanatica si ii plac mult copii -- a fost, de altfel, asistenta la neonatologie. Curata, punctuala, n-am avut niciodata nici o grija sau problema legata de ea. Tanara - are 51 de ani si in putere, cu simt al umorului, ce sa mai zic, ma apuca jalea cand ma gandesc ca n-o s-o mai am... As dori sa ii gasesc ceva in apropiere -- daca e cineva interesat, scrieti pe PM si facem schimb de telefoane.
Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miki8 spune:

m-ar interesa pe mine. As prefera si mici aptitudini pedagogice.Radu are 4 ani si jumatate si e nevoie si de asta.pentru inceput eu as avea nevoie 6 ore pe zi.Tu cu cit o plateai si cite ore pe zi trebuia sa stea?

Cu bine
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Mama lui Codrut, mai este valabila "oferta ta"?
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaaa spune:

am vrut sa trimit un PM, dar am vazut ca nu primesti.....
in cazul in care mai este disponibila fosta ta bona, as dori un mesaj pe PM cu detaliile de contact ..
mersic frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mama lui codrut, ti-am trimis un PM, te rog confirma=mi ca l-ai primit ca la mine nu apare ca s=ar fi trimis... computeru meu merge si mai schiop.

Oricum, sunt ff interesata de subiect, te rog daca mai e de actualitate da-mi un PM

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina471 spune:

Buna ziua! sper sa nu deranjez pe nimeni! Vroiam sa intreb daca are cineva nevoie de o menajera pentru un apartament! sunt tanara si in putere! :) daca e posibil de maxim 3 ori pe saptamana deoarece mai am un servici! de copii nu pot avea grija; nu am nici experienta si mi-e cam frica sincer

Mergi la inceput