Copii nascuti in 2000 (03)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Cu scuze ..... pentru intarziere!

La multi ani!!!!

11.12.2000 - Darie - azibel
13.12.2000 - Andrew - Lia(web1, web2,web3)
13.12.2000 - Andreea Daniela - lacramioarat(web)

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si a trecut si ziua noastra si se pare ca ne-a iesit pe nas petrecerea ca al meu copil a racit si a facut bronsita si acum behai si eu alaturi de el.a fost frumos,a primit multe cadouri si nu va spun ce era in casa la 12 copii cati au fost.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani tuturor celor care s-au aniversat in ultima perioada!

Mergi la inceput

Craciun fericit! Cum sunt cadourile?

Barbie s-a maritat pana la urma cu un doctor si e si gravida. Si mai are un copil. Ce sa mai Oana e multumita....

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput

La multi ani tuturor sarbatoriti in aceste zile.sa fiti sanatosi si la punga grosi.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bianca a fost joi la colindat, apoi vineri am facut sarmalute, iar seara a ramas la noi baietelul prietenei mele (nu a mai vrut sa doarma decat la noi). Sambata am ieist 2 ore in oras, apoi am fost la biserica, unde eu am ascultat un cor extraordinar, iar Bianca a adormit si ...........a dormit pana a doua zi cand.... a venit cu muuuuuuuuuuuuuuulte daruri!!!! Nu cred ca voi reusi sa le enumar pe toate, dar voi incerca: Baby Born + salopeta si costum de ski pt el; covoras muzical pe care se poate dansa si care are atasat un proiector, ca la discoteca, carti si casete cu povesti in germana si romana, hainute, jocuri si puzzleuri, lenjerie de pat,, alt bb care se misca, danseaza, canta..............si lista cred ca mai poate continua! Cred ca a fost cel mai frumos Craciun! Bianca a desfacut fericita vreo 2 ore fiecare cadou, apoi am plecat la biserica sa o impartasesc. Slujba a fost extraordinara, iar corul de la Teologia din Arad, venit special pt acest eveniment, a facut ca totul sa fie si mai frumos! Apoi, am mers la niste prieteni la masa, iar pe seara au mai venit si altii si vreo 2 ore am cantat colinde romanesti si nemtesti (am avut si aconpaniament de orga). Prietena mea, venita din tara pt sarbatori imi spunea aseara pe drum, ca asta a fost cel mai "romanesc" Craciun pe care l-a petrecut vreodata!

De Revelion o sa ne adunam la mine si speram sa petrecem cel putin la fel de frumos ca si de Craciun!

Iar peste 10 zile serbam 6 anisori ai printesei! Aas ca, o tinem dintr-o petrecere in alta si asteptam noi cadouri! Ca dorinte: Baby Pony si o chitara!

Mergi la inceput

Am intrat sa va urez

LA MULTI ANI!! si tot ce va doriti sa se implineasca la mamici

si LA MULTI ANI! sanatate si cat mai multe bucurii, sa aveti parte de distractie la maxim , sa incepeti scoala cu bine (noi o vom incepe) pentru copilasii nostri iubiti

6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

La multi ani!

cum ati petrecut? va uitati la desene?

Oana a petrecut primul ei revelion in deplasare cu un baietel de 12 ani, pe la unu noaptea jucau piticot. A fost tare dragut...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI mamicilor,

noi suntem in vacanta, Tudor este fericit de nu se poate acasa, la cinci anisori primul an in scoala, orarul destul de rigid, cred ca e stresant pentru ei; nu se satura de joaca si intreaba mereu cite zile mai are de stat acasa, si ce copil mai vine in vizita sau unde mai mergem noi; altfel saracu trage de noi non-stop "hai joaca-te cu mine...", chiar daca in casa merg in paralel doua casete video pe doua tv, si zbirnie jocurile si computerul; traiasca vacanta!

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Bun gasit in noul an.
La multi ani! pentru ANCUTA si VICTOR.

andreeat

Mergi la inceput