Copii nascuti in 2000 (03)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_tx spune:
NIci Alex nu mai doarme ziua de cateva luni dar seara la 20 deja sforaie si de cand cu gradi se trezeste singur fix la 7 chiar si in week .
andreeat
lizup spune:
Multumesc Gabriella!
Noi weekendul asta am fost la munte unde Ady s-a comportat super bine ! a urcat pe munte cca 1 ora fara sa ceara circa!a mincat si a dormit f bine! dar m-a innebunit cu cursul nasului! Ea e operata de polipi in ianurie anul asta! cei drept fata de anul trecut in toaman asta a facut doar o viroza si nu am ajuns la antibiotic!dar ii curge nasul de aproape 2 saptamini nu tare dar il suflam inca...alte simptome nu are...
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat i se misca un dintisor din fata de jos! Cele care ati trecut prin asta cum e bine sa procedez sa il las sa se miste pina cade sau sa merg la stomatolog sa il extraga?
Va pup!sa aveti o saptamina minunata!
helbi spune:
quote:
Originally posted by lizup
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat i se misca un dintisor din fata de jos! Cele care ati trecut prin asta cum e bine sa procedez sa il las sa se miste pina cade sau sa merg la stomatolog sa il extraga?
Va pup!sa aveti o saptamina minunata!
Si Biancai i se misca un dintisor in sept. Am intrebat-o daca vrea la dentist si mi-a zsi ca da. Ea nu are teama de doctori de nici un fel, asa ca nu au fost pb.
In plus, asa de tare isi dorea sa vina Zina Maseluta si sa-i ia dintisorul, ca sa.i lase un cadou, ca abia astepta sa scape de el.
Acum i-l are la loc. A crescut in 2 luni!
andreea_tx spune:
LA MULTI ANI! pentru sarbatoritul nostru de astazi ANDRWEI BOGDAN.Sa fii sanatos si la punga gros.
andreeat
CristinaT spune:
La multi ani!!!
17.11.2000 - Andrei Bogdan
sa cresti mare, sanatos si fericit!
danilamonica, sa va aduca numai bucurii!
6 ani -14 februarie 2006
kro spune:
LA MULTI ANI ANDREI BOGDAN !
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata !
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
helbi spune:
La multi ani copilasilor care se aniverseaza in aceasat perioada! Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de ce e frumos in viata!
Eu am fost un pic mai activa pe alte subiecte si am tot povestit pe-acolo de Bianca, dar in 2 cuvinte:
. face dans modern si dans popular
- muzica
- merge zilnic 2 ore intai la scoala la care va merge de la anul, pt un curs special pt copii straini. I-i face mare placere, desi nu prea are nevoie de acest curs. Dar e ceva nou pt ea, se simte "atre" pe pozitie ca vorbeste si intelege cel mai bine....
- a terminat ieri cursul de inot, (dupa un an) cu testul final: inotatul bazinului in haine de iarna (geaca, minusi, fular, caciula, pantofi). A inotat cu atita usurinta, ca daca o vedeai ziceai ca asta e modul normal de a inota, adica imbracat.
- azi a avut un conrol medical amplu pt scoala, constind in: teste psihologice, test de vedere, test auditic, control corporal. A terminat testul f. bine si cu aceeasi concluzie a doctorilor, ca sia directoarei de la scoala la care va merge la anul: vorbeste f. bine limba germana si are o capacitate de concentrare f. puternica.
Timp limer nu prea mai are, iar cind i-l are se joaca putin cu Barby sau se uita la Tv. Dar totul face cu f. multa placere, asa ca......e ok pina acum.
aaa.........si mai facem (dar mai rar, ca nu prea mai avem cind) liniute, bastonase........am invatat sa despartim cuvintele in silabe......speram ca in curind sa invatam sa citim in romaneste.
Ai vostri puiuti ce mai fac????
Sper ca bine (ca noi tot acum am bifat si o scarlatina si o infectie urinara, dar slava Domnului, au fost forme usoare si acum totul e in regula).
Va dorim numai bine si asteptam noutati!
Bianca si mami
helbi spune:
quote:
Originally posted by madishor
Si Ana are zile groaznice, in care pare pusa numai pe prostii. De cele mai multe ori are legatura cu lipsa somnului de pranz, dar ne este din ce in ce mai greu sa o convingem sa doarma.
Chiar asa, cam cat mai dorm copiii vostri ziua, si respectiv noaptea?
madishor
Bianca, de cind merge la scoala de la 7.45, apoi continua cu gradi pina la 17, se culca seara la 19.30-19.45 si doarme pina la 7. Peste zi nu mai doarme de la 3 ani si citeva luni, decat accidental, si obligatoriu, la mare, dupa plaja de dimineata( ca o bate soarele in cap, si nu te mai intelegi cu ea).
Gabbriela spune:
24.11.2000 - Alexander Michael - ocebine
24.11.2000 - Andrei Daniel - preda_vicky
La Multi ani Alex si Andrei, sanatate, noroc si fericire in viata baieti frumosi
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Cine vrea sa vada pozele sa imi sc PM
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE