Copilasi de ian-feb 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Buna fetelor si bebeilor,

Ne facem "lista" cu ce trebuie si mai ales ce o sa evitam sa papam, ca sa nu mai luam proportii. Intrebare de baraj: cat lapte papa bebeii vostri + iaurtel?
Portia noastra este de 700 lapte si cam tot atata iaurtzel (uneori ajungem la un kil)... Laptele si iaurtul sunt facute in casa, si desi sunt "degresate" cred ca si astea o cam ingrasha.

Miki si bebe Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David papa cam 300ml de lapte pe zi si un cremoso, si un danette...
Poti sa insisti pe gratare , salate de legume, fructe...
Au ff multe proteine "bune"...
David mananca cam 3 rosii pe zi in salate, o cana de fructe (cirese, capsuni) banana si piersica pe zi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Stefan e nascut in martie 2003. Cum subiecte sunt doar ian-feb si aprilie, eu m-am scos! Sun t si aici si acolo. Aici deocamdata doar am lecturat.
M-am decis sa scriu pentru ca am vazut pozele tale, Sinzi si m-a impresionat chestia cu "Tati si naufragiatul". Care-i de fapt povestea? Tr sa fie interesanta...Parca-l si vad pe Tom Hanks. Si in rolul tatalui pe cine?

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Sa va scriu ce papa Stefan al meu in materie de lactate. Seara 300 ml lapte cu cereale. Pe la 17.00, 250-450 g iaurt Sanlacta. Eu ii dau extrem de rar produse Danone, am citit si chiar am observat la Stefan ca sunt alergeni cu diploma. Ma feresc de asemenea de iaurturile cu fructe. Cate porcarii contin...
Sanzi, David a inceput sa pape lapte? Stiu ca intr-un timp te plangeai tare ca nu vrea lactate. Fain ca si-a revenit.
Al meu nu vrea sub nici o forma legume crude sau verdeturi (salate). Nici din fructe nu vrea sa muste, sau daca musca, nu inghite, scuipa. In schimb adora sucurile de fructe de orice fel, evident proaspat stoarse de mine. Cred ca a baut sute de litri de portocale pana acum! Si sa nu mai spun de mere...
Cam atat.
Noi ne luptam acum cu afte. Una, da' buna. De la cresa, unde "epidemia" a inceput de vreo luna!
Numai bine.
Nicoleta
PS Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Buna fetelor, va felicit pentru copilasii draguti pe care-i aveti.

Imi cer scuze anticipat daca am sa spupar pe cineva pentru ca am apelat la voi.

Pe forum-ul "Ajutor umanitatr" exista un caz (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738&whichpage=1" target="_blank">Suflet de copil - Andrei Oniciuc) despre o familie care a ajuns foarte sarcaca datorita faptului ca unul dintre copii este bolnav. In aceasta familie sunt si 2 gemeni de 1 an (fata si baiat), care sufera de pe urma saraciei.

Gandul meu este ca, daca aveti ceva lucruri ramase de la copilasii vostri si nu aveti ce sa mai faceti cu ele, poate doriti sa le donati acestor micuti.

www.cisst.org/ftp/gemeni.jpg" target="_blank">Poza gemenilor

Mai multe informatii la link-ul din semnatura mea.

Va multumesc.

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia toate lucrurile lui David si jucarii eu deja le dau pe la copii amarati de la tara...asa ca momentan nu prea mai am....

Nicoleta, DAvid a inceput sa mai bea lapte, dar numai cu cereale si nu prea de buna voie...adica nu il silesc, dar nici nu ar bea daca nu ar sta la desene animate...
Danette ii place in schimb si vad ca a inceput mai nou cu Cremoso...alt iaurt nu ii place...nici mie nu imi place Danone...dar ce sa fac...

Oana, sotul meu e ofiter maritim si e plecat pe mare, si acum o luna au avut o aventura, in sensul ca au primit niste semnale SOS de la o ambarcatiune ratacita de o sapt in ocean si au salvat omul care era la bord (era doar un tip, nemancat de vreo 3 zile, fara speranta ca mai scapa!!!)
A fost chiar o aventura pt ca marea era f agitata, ei nu sunt antrenati sa salveze nave naufragiate, tipul a trebuit sa sara in apa plina de rechini si alte vietuitoare nu prea prietenoase...a fost o adevarata aventura...
Tipul apoi a stat pe nava lor pana au ajuns in primul port, dupa 9 zile si a fost petrecere in fiecare seara...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor,
Am intrat fugitiv sa va scriu cateva vorbe. Am fost in concediu o saptamana si am treaba la serviciu de parca as fi lipsit un an....
Luca de duminica a fost racit (febra f mare fara alte simptome). Am ajuns ieri cu el la urgenta pt ca nu ii scadea febra cu nici un antitermic si l-am bagat pe antibiotice (se pare ca este o viroza respiratorie care a infectat nasucul si gatutul).
A mai slabit putin puiul (nu pot spune ca imi pare rau), acum are 17.5 Kg dar inaltimea nu o mai stiu ca se ridica pe varfurile degetelor si nu sta sa-l masor.
Burtica nu va creste in viitorul apropiat...A fost o alarma falsa si ma bucur ca a fost asa. Nu ar fi fost acum momentul pt ca ma asteapta o promovare care ne va ajuta sa ne fie mai bine dpdv financiar...

Hai va pup pe toate si pe puiutii vostri si va mai scriu cat de curand.

PS Mi-ati lipsit teribil de mult...

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

salut.
Alina, felicitari pentru promovare. Asa da mamica, nu ca mine, care ma complac in propriile slabiciuni! Insa motivul meu ... Sunt mai multe, ramane pe alta data. Imi pare rau ca Luca are probleme. Sper sa ii treaca repede.
Stefan incearca din ce in ce mai des sa imi impuna punctul lui de vedere. Uneori mai las de la mine, ca sunt asa de obosita...Alteori n-o scoate la capat cu mine.
Azi a vrut sa mergem in vizita la Vladut, un baietel la care am fost sambata ca era ziua mamei lui. Nu am putut sa il conving sa nu, asa ca l-am urmat fara zel pana aproape de blocul lui (are fi-miu o memorie vizuala!). Noroc ca avea interfon si a vazut ca este inchis, insa tot il striga: "Vladut, Vladuuuuut! Ca plang! Plang!"
Si pana la urma l-am convins sa mergem acasa pentru o baie cu spuma.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Scuze, Lucia. Si eu am dat din lucruri. Ce am oprit ii voi da surorii mele care naste in ianuarie ,la anu'. Daca imi vor prisosi, te contactez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Sinzi_ana,Nicoleta, va multumesc!

_

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput