Bebelusi de iulie-august 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Mi-am clatit ochi,se vede ff bine cat de mult ai slabit in poza pe scara si iti sta ff bine in roz,felicitari...iar printu tau e un scump,mai ales in poza cu cercei,de la Naomi,care a inceput sa aplaude cand l-a vazut pe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaa!
Ema, LA MULTI ANI pentru serban!!!1 se creasca sanatos si voios si sa va aduca numai bucurii!! hihihi Olivia mi-ai luat vobra din gura cu tratamentul minune, eu inlocuiam paracetamolul cu algocalmin dar ai dreptate mergeree..traznet!
Anca, hihihi am niste prieteni care se duc in bulgaria si au vazut acolo magarus asa ca or sa imi ia si mie, abia astept sa il vad! despre pampersi si lapte, eu zic asa: ia pampers sau orice altceva vrei, stii ca parerile sunt impartite, eu una nu am avut nicodata probleme cu pampers. ce lapte folosesti ptr naomi acum? poate se gaseste si aici ceva apropiat. daca nu, vorbeste cu medicul si spune-i ca in ro sunt: nana, milupa, humana, similac, bebelac. si sa iti recomande el, daca stie, o formula cat mai apropiata de cel folosit de tine.
ma duc sa vizionez ceva poze ca grasunu se joaca....si revin!~
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

OLivia, eu nu am auzit aici ca inotul nu ar fi recomandat pentru bebelusi asa mici... probabil parerile sunt impartite... eu o duc in primul rand pentru distracttie, ca ei ii place in apa, si vreau sa se obisnuiasca si sa nu ii fie frica mai tarziu, asa cum imi este mie. Desigur ca sunt multe riscuri de luat boli de la bazin, dar astea sunt peste tot... Oricum, acum am luat 10 sedinte si dupa aceea vom vedea cum merge.
Ema, La Multi Ani lui Serbanel cel frumos si destept, sa va aduca multe bucurii! Ricardo vad ca este un inotator innascut.
Noi nu am ajuns inca la scufundari sau aruncat in apa, cred ca mai avem mult pana acolo... deocamdata zbenguiala multa.. dar si multe exercitii care ii pregatesc pentru mai tarziu..

Pupici la toata lumea,

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata
Ema, La multi ani pentru Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Serban

Buna dimineata, la noi ploua de zici ca`i octombrie
Giulia a mancat cartofii si nu a patit nika, inca...

Rox - Patrick este foarte frumos !!!

Gata, am treaba reviiin ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Am avut 2 zile nasoale, Radu a facut febra mare, suntem cu antibiotice si antitermice la 6 ore... Am fost ieri la spital, unde oficial "l-au internat", a facut o viroza care se manifesta doar cu febra, a facut otita la ambele urechi, a URLAT ieri de durere pana pe la 4 dupa-amiaza... Nu a mai facut febra de ieri, insa ne distram cu medicamente la 12 noaptea, la 6,7 si 8 dimineata. Sper sa-i treaca repede.

La multi ani celui mai "in varsta" bebe din categorie!Cand a trecut 1 an?!?

Roxana & Radu (21.07.2004)

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata!

Ema, LA MULTI ANI pentru Serban !!!
nu te mai stresa ca nu mananca Ric, posibil sa treaca printr-o faza din asta de-a lor, o sa-si revina, important e sa nu-l fortezi, ii dai sa manance doar cat vrea el, daca e vesel si e ok ...atunci nu te mai stresa!
si cred ca ar trebui sa-ti faci un control oftalmologic, durerile de cap pot fi din cauza ochilor!

Anca, noi folosim Libero, iar lapte depinde ce ii dau tu acolo, eu moatei ii dau Milumil 3!
unde veti sta in Romania, in Bucuresti?

Anca, cum se mai simte Bianca, mai e racita sau tin eu minte aiurea?
ca in ultimul timp m-a cam lasat memoria

Andreea, l-am vazut ieri pe Mateiut, pupacim puiul dulce si scump ...si blondin!

Carmen, am vazut si o Ilinca foarte dulce si zambareata, am vazut si un Ionut mare si musculos, sa va traiasca minunile!

pupici

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
N-am apucat sa citesc decat pe sarite, dar scriu acum cat ma lasa...ca daca ma prinde de picior s-a terminat...hehehe

Andreea, condoleantele noastre!
Roxana, nu am retinut cand plecati in concediu dar sa aveti vreme frumoasa si distractie maxima!
Ema, la multi ani pentru Serban!

Pai va plangetzi ca mananca lapte!? Vaca-nevaca, bine ca mananca...chiar si noapte Mitzule...:)
Ca Botosica mananca seara 50-100ml de lapte...praf...cand am incercat-o cu d'ala de vaca parca voiam sa o otravesc...:)))...Mai baga dimineata 200ml (in doo ore!!!) si asta e laptele.
Si are nopti cand se trezeste din ora in ora...ca deh...foamea e mare...:)))

Multumesc pentru raspunsurile legate de fluor. Eu am hotarat sa nu-i dau, cel putin deocamdata...am citit si asa m-am gandit io...dar saptamana trecuta cand fuseram la doftor mi-a facut capul mare ca nu ii dau fluor la copil...Asa ca zisei sa mai intreb p'acilea...
I-am luat si periuta, dar n-am apucat sa o spal pe dinti. Rusine sa-mi fie!

Ieri am fost la o receptie la ambasadorul germaniei, am lasat mandra cu taica'su si am plecat d'acasa...Fooarte frumos...garden party...a plouat cu galeata!!!....hahaha

Hai ca poate apuc sa citesc ce ati scris.
O zi excelenta sa avem...si fara ploaieee!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Roxana, pupacim dulce pe Raducu, sa-i treaca raceala! cred ca de la vremea asta asa schimbatoare racesc repede ...dar otita la ambele urechiuse, offf cred ca il doare pe puiul mic, pupacim !

si moata ieri dadea ceva semne ca ar incepe o raceala, dar i-am dat panadol si sper sa fi oprit raceala!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Neatza,
Nici eu nu stiu cum e treaba cu cartofii, noi, cert e ca am luat ieri din piatza cartofi vechi ca m-a batut mama la cap ca nu bine sa-i dau noi, ca nu stiu ce contzin cei noi si nu e bun pt bebe, dar eu nu cred ca au nimik sincer..
Simona, a fost super cu bebe la mare la 3 sapt, mai ales ca am avut si conditii bune de stat, un apartament pe plaja, asa ca noi stateam cu burta la soare cu babyphone-ul langa noi, am bagat-o si un pic in apa si n-a protestat, m-am gandit ca sunt o gramada de bebei in constanta, asa ca ce ar patzi bebelina mea daca o luam cu noi? Am ferit-o de soare si in rest, am plimbat-o peste tot, oricum de la 2 saptamani fata mea e plimbata prin restaurante si terase...
Gagici, bebeii vostri beau laptele tot odata, nu de alta dar a mea face cate 2-3 pauze de cate 5 min, sa-si mai faca loc ceva, nu stiu...
Ema, la multi ani lui Serban!
Rox, te invidiez ca plecati la Bodrum, noi mai avem de asteptat pana la sfarsitul verii pana mergem in concediu...

Mergi la inceput