Bebelusi de martie - aprilie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita in mod traditional, si religios defapt, nasul e obligatoriu de acelasi sex cu copilul. La botez e un singur nas defapt, poate fi necasatorit si singurel, totul e sa fie botezat. Daca e casatorit, asta e, sotia devine nasa, dar personajul principal e nasul. Acum s-au mai adaptat preotii si accepta si invers unii, dar daca te apuci si cauti pe site-ul patriarhiei gasesti informatii exacte. Eu am cautat cand am botezat baietelul sa nu fac ceva aiurea
Pralinele Leonidas sunt la bucata chiar, sunt mari, iti alegi de care vrei si cate bucati vrei si ti le pun in cutiute (de la forte mica la mare) foarte frumoase cu biletel pe care scrie cum ca pralinele astea sunt facute fara nici o chimicala, din lapte, unt adevarate si de aceea au termen de valabilitate mic. Sunt scumpe, dar delicioase.

OCrainic bafta la interviu! Si spor la bagaje.

Andira bafta la examen!

Oanamc petrecere frumoasa!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna fetele,
abia l am adormit pe bb dupa o repriza zdravana de urlete.mai aveam putzin si plangeam si eu cu el odata.chiar nu mi explic ce are...si aseara a tras un plans din ala crunt de se rosise tot mititelul.sa fie iar colicii?sau pur si simplu burtica?nu stiu...pt ca de colici nu mai plansese demult.tzitzi n a prea vrut mai deloc si i am dat si aseara si azi din bibi.noaptea a papat san.

ocrainic,multa bafta la interviu si succesc la impachetat!eu una urasc facutul bagajelor.cand ma gandesc ce m asteapta si pe mine in august...din germania in grecia...din grecia in romania...si inapoi in germania...yak!

oanamc,LA MULTI ANI sotzului si petrecere frumoasa cu bebel cuminte!

adriana,
sa ne anuntzi ce a zis dna

andira,bafta maxima!ce master faci?

rox si mamacita,
mie de botez soacra mea mi a zis ca o sa l boteze pe bb fetitza nasei.care nasa l a botezat pe sotzul meu si avea 8 ani pe atuncima si gandesc cum l o fi tinut in bratze...desi sunt tot ortodocsi se pare ca traditia e diferita fatza de ro...o sa va povestesc dupa.v am zis parca.noi facem nunta cu botezul odata,pe 27 august.cred ca o sa fim ultimii din grup botezati.noi sa fim sanatosi,ceea ce va doresc si voua!

multi pupici si uichend linistit!

Nicole si micul printz (19.03.2005)
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swedenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mamacita, da, am nascut vaginal ambii copii. Buna ideea cu emitatorul. Coool!

Andira
, cum a fost la examen?

Adriana, se intimpla sa se constipe si ei, nu te nelinisti.

Zuzunaki, nu stiu ce sa-ti spun pentru plinsete. O fi de la vreme? Aici e extrem de schimbatoare. Cit despre botez, sigur eu o sa fi ultima pt ca nu putem s-o botezam inainte de septembrie. Eu nu pot sa iau concediu in august cind isi ia sotul, deci nu putem veni in Romānia. Nashul a schimbat serviciul, e implicat intr-un proiect si nu poate veni aici mai repede. Asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

danna j,scuza-mi"inocenta":cum i-a facut testul auditiv Sarei,de n-a mai putut si la a doua ureche?Din cate stiu eu dureaza extrem de putin...
Ne bucuram ca sunteti bine si evident nu v-am uitat,dar va simteam lipsa...
oanamc,petrecere frumoasa si o Leti model de cumintenie!La multi ani pentru sotul tau,sa imbatraniti iubiti si impreuna!Sa nu ai emotii,totul va fi ok!
andira,bafta la examen!Stai linistita,neuronii sunt antrenati inca din facultate sa lucreze si in conditii de oboseala maxima.
rrox,multumesc de info,chiar nu stiam,nici macar ca patriarhia are site!Esti tare!
Pralinele astea care mi-au declansat rauri de saliva de unde le cumperi?
marox,felicitari,nu stiu daca intr-adevar as fi avut curajul a doua nasteri vaginale.Le admir pe mamele care trec prin asa ceva,desi nici operatia nu e floare la ureche,dar te poti autoamagi ca nu te doare.
adriana,si Alex ieri nu a facut decat 2 scaune/24 ore,cu ore de scremut infiorator de mi se rupea inima,dar scaunele de aspect normal,moi,insa aparute dupa stimulare cu termometrul(ca am cedat psihic sa-l vad cum se chinuie).Azi deja a avut doua scaune,fara mare efort,adica normal.Zile si zile,nu-ti face griji.
La fel iti spun si tie,zuzunaki,desi stiu cat de frustranta este o zi de plans inexplicabil pe care nu prea ai cum sa-l alini(de obicei asta caracterizeaza colicile),dar zilele trec incet incet si ei cresc si ne fac fericite.In 27 august veti avea o superpetrecere,doua evenimente majore in unul singur.Asta nu inseamna sa nu faci dublu nr.de poze sa ne arati si noua.O sa fii o printesa in rochia aia misto.V-as fi pus si eu poze de la nunta pe care am facut-o acum 2 ani.Pozele sunt superbe,dar nu stiu cum si daca ies la scanare(plus ca ar trebui sa le scot din album).Pe vremea aia nu-mi inchipuiam de ce club select virtual voi apartine...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Hop si noi de pe coclauri..
am reusit sa ne intoarcem aseara de la Zalau, dupa un drum foarte lung dar am stat si noi 2 saptamani cu tati.
inca nu am reusit sa citesc ce ati scris dar promit ca o voi face.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor sunt tare fericita , m-am linistit , Cezarica nu are nimik la buricut, a spus dr ca asa s-a inchis la el buricutul si sa stau linistita,
despre constipatie a spus sa-i pun un varf de supozitor cu glicerina la nevoie, sa-i dau 100 ml ceai de musetel pe zi , i-am bagat supozitor sa vedem ce se intampla, acum doarme spre sa faca ceva pana la urma

despre doctora ce sa va zic o draguta, sunt tare fericita ca am dat peste ea, o dulce si e asa blanda ,

fetelor spuneti-mi si mie cum ar fi mai bine sa-i fac vaccinul de 2 luni ? sa merg la policlinica sa il fac pe cel gratuit sau sa le cumpar si sa le fac acasa? voi cum ati facut?

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mamici tin sa va anunt ca al meu copil de vreo saptamana se intoarce singur de pe spate pe burta, lucru care ii place la nebunie si nu il mai pot convinge sa stea pe spate.
manutele sunt in gura bineinteles ca si jucaria lui pe care a "spalat-o' cu saliva pe toate partile.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetelor.

URAAA. am reusit si noi sa gasim pampers cu care nu-l mai gasesc ud pe camasuta. Sper sa nu ma laud degeaba dar avem deja 2 zile. Am cumparat Pampers NewBaby de la 3 la 6 kg si ActiveBaby de la 4 la 9 kg. Ambii sunt buni, parca cei nr 3 un pic cam mari, asha ca deocamdata punem nr 3 noaptea si 2 ziua ( ca sun para asha cu fundul mare). Cei nr 2 TotalCare pe care i-am avut(de fapt mai am inca destui) nu stiu ce a fost cu ei, ori au fost contrafacuti ori chiar sunt mai prosti, pt ca chiar se vede diferenta.

Altfel suntem ok, e simbata si ne bucuram ca mai e si tati de serviciu. Azi am facut curat in camera de dormit(care ecomuna a noastra si alui bebe) si in timpul asta tati dadea supliment lu Raduc. Am revenit dupa 10 min in sufragerie si dormeau amindoi

Maine avem si noi botezul si ne rugam la D-zeu sa fie vreme frumoasa pt ca am vrea sa facem gratar. V-am zis parca ca botezul este la nasi acasa, la tara, cu curte frumoasa.

Mai feteleor, nu va dau nume, ce va veni sa vorbiti de praline si alte bunatati.Chiar nu aveti mila. Si asha cu greau am gasit ceva sa ma incapa pt botez, dar am gasit pna ala urma si nu mi-am mai cumparat nimic ca si asha ne-am bagat acu la niste cheltuieli mai mari.

Oanacrainic bafat la interviu si bafta la drum. Sa ajungeti cu bine in Ro.
rrox3, dupa ce ne-ai zis ca sotul tau e fotoreporter m-am prins de ce erau asha cool pozele de la botez. Cel putin alea cu scosul din apa.
ninikicap bine ai revenit. Sa ne spui cum s-a comportat la drum scumpetea. Ati stat la hotel? In ce l-ati culcat? Asteptam amanunte
adrainafedorca bine ca nu are nimic Cezarica la buric. CAt despre constipatie si mie tot de ceai de musetel mi-au spus sau cica apa fiarta si racita , cateva lingurite pe zi.
oanamc petrecere frumoasa la botez

Noi inca nu am inceput pt ca dupa ce m-am laudat ca mi-e bine de la exluton, a inceput iar sa-mi fie rau si dureri de cap. Plus ca am vazut pe burta lu bebe niste buburuze mici cat varful de ac si am banuit ca de la astea, ca i-au aparut la ceva zile dupa ce am inceput sa iau. asha ca le-am intrerupt. Nici inainte nu am luat , tot pt ca de la fiecare pateam cate ceva. Asha ca revenim la prezervativ. Nu-i prea incantat consortul dar ce sa fac. Dupa ce ca eram oricum emotionata, a mai aparut si marox cu povestea cu pierdutul.. Mi-am pierdut curajul de tot.

rrox3, la noi aici a intrebat cine o sa boteze, si i-am spus ca o domnisorica (adica fata nasilor) si nu a comentat deloc ca ar trebui sa fie barbat.

andira imi pare rau ca ca Irinuca te tine treaza toata noaptea. Eu sunt o norocaoasa, la 10 adoarme si am o singura trezire pe la 3 si apoi pana la 7 iar doarme.

Hai ca v-am pupat ca plinge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Finally am reusit sa mai intru si eu..am vazut ca aveti timp sa scrieti , bb sunt cuminti si dorm...:)

Danieldoarme bine, afara mai ales, ieri a batut recordul si a stat 6 ore fara sa manance, da' a zis medicul ca e normal..

In rest toate bune..
Adriana, Daniel al meu a avut zile cand nu a facut KK, asta inseamna ca a folosit la maxim ceea ce a mancat si nu e motiv de ingrijorare.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adriana, Rrox, Zuzunaki, Marox, Mamacita, multumesc!

Nu prea am facut cine stie ce la examen, pe langa grile m-am trezit si cu un eseu, peste care am trecut cu nonsalanta, ca eram pe langa subiect, asa ca nu ma astept la mare lucru... Asta e, mai am o sansa in iulie, sper sa ma mobilizez atunci Mai am unul si sambata viitoare, la ala chiar e ultima sansa, asa ca de luni ma apuc de treaba.

Zuzunaki - masterul e de Comunicare manageriala si resurse umane, la SNSPA, suna pompos, dar tot invatamantul romanesc e. Insa am descoperit ca e mai usor ca in facultate, nu mai e aceeasi strictete. La ID mai ales. Am facut unul la ei si la zi, si acolo ne mai cereau referate si alte alea. Dar e ok. Si pana la urma cine vrea sa invete, invata si fara sa stea profu' cu batul dupa el. Eu asa zic...

Rrox, astept cuminte sa-i raspunzi Mamacitei unde gaseste pralinele alea... Poate ii spui si pt Bucuresti, chiar daca ea e din Constanta, da' poate ajunge si pe aici...

Ligia, noi tot 3-6 kg folosim, si mi se par foarte ok, n-am avut niciodata probleme pana acum. In afara de vreo 2 dati la inceput, cand ne minunam in parc de ce urla copilul, si eu ii spuneam senina sotului meu ca nu stiu ce are, ca doar de-abia mancase. Ca sa descoperim acasa in plansete ca bietul copil facuse kk, de vreo 2 ori chiar, si ii trecuse kk si de mama pampersului...

Mai aveam de invatat... :))

Mergi la inceput