Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
OK, Ina. Astept detalii de la tine. Maine ma duc la Tg Mures la control si sa iau rez la analize si biopsia embrionului si apoi sa vad cand ma programeaza la Marinescu.
Laura
andicu spune:
Buna dimineata, fete-cucuiete!![]()
Cata,inca o data sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!
Irina, tu in ce zi a CM ti-ai facut analizele hormonale ? Ca mie mi-a zis in ziua a3a de CM,si mi-a dat :TSH,FSH,estradiol,prolactina si inca una, parca T ceva ?!dar n-am apucat ca la mine de-abia week-endul asta ar trebui sa vina rushii.
Eu sunt in ziua 23 a CM si a 12 DPO, temp.37.0 C. Ma inteapa sanii de vreo 2 zile, dar nu s-au intarit, si burtica ma mai inteapa mai mult pe stanga decat pe dreapta. Nu stiu daca inseamna ceva, si incerc sa nu-mi fac iluzii; ma chinui sa am rabdare inca vreo 4-5 zile.
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Laura Ioana spune:
Ina, multumesc mult de tot ca ai muncit atata sa scrii tot mesajul
. Sa stii ca m-ai mai linistit. Fetele ziceau ca trebuie sa mergi f documentata la el, ca nu are rabdare prea multa etc. Imi pare rau ca e asa de riscant pt tine sa duci o sarcina pana la capat, dar Dumnezeu nu ii uita pe cei care isi doresc atat de mult un copil
. O sa vezi ca va fi bine.
Laura
Irina71 spune:
Andicu, stiu ca ginecologii dau sa se faca hormonii in anumite zile (3,21), asa le-am facut si eu in octombrie la Bucuresti, la Giulesti si la Inst. Cantacuzino. Dar endocrinologul (Circo Eduard din C-ta) a zis ca le pot face pe toate in faza luteala, zilele 21-23. Asa ca le-am facut pe toate ieri, in ziua 22 (nu stiai ca noi doua suntem in aceeasi zi a CM ?). Deci, progesteronul iesind asa de mic, trag concluzia ca nu am ovulat (inca). Cine stie daca voi ovula luna asta .... of, of ...
Dar la tine suna bine simptomele ... hai ca mai e putin si ne dai vestea cea mare, simt eu asa ! Ai ovulat si pe partea cea buna, ai avut si folicul baban, ai prestat si la timp, asa ca ....
Irina. 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
ingeras26a spune:
Buna fetele 
Cata, ce frumos se vede...sa va traiasca!! si sa fie sanatos!
Eu: z 15, temp 36.5, neschimbata, mucus ca albusul de ou, cred ca mai am putin si ovulez...
Mishulina, Motzunica, ma bucur ca sunteti mai bine!
la fete.
Va pupicesc
pe toate! Un ingeras care va iub!
Catrinel_17 spune:
Costi, eu am primit Ovestin pt imbunatatirea conditiei mucoasei cervicale, care am inteles ca e putin influentata negativ de clomifen. Si asa ca daca se produce ovulatia, si chiar daca are loc fecundarea, embrionul nu se poate “cuibari” pt ca mucoasa nu ii ofera conditii. (sper c-am scris bine)
Spune-mi te rog, cum ai suportat Clomifenul?
toate fetele
_
I am not insane, just emotionally unstable.
andicu spune:
Asa e Irina, ai dreptate, suntem in acceasi zi de CM, oricum eu saptamana viitoare (daca vin rushii) mai am de facut analize,astea hormonale si sotul meu, spermograma.Oriucm, sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu, dar mi-e frica sa ma gandesc prea mult la asta
!
Ingerash, viitorul suna bine
, treci la treaba [pathot, si s-auzim de bine
!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
RO ANA spune:
Fetelor sunt in ceata.La mine ziua 14, endometrul are 9.1mm foliculul 18mm, spermograma sotului astenoteratospermie usoara.Doctorita zice ca e ok si la mine si la el. Atunci de ce nu apare bebe, ca "muncim" de mai bine de 2 ani???
Costi spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Costi, eu am primit Ovestin pt imbunatatirea conditiei mucoasei cervicale, care am inteles ca e putin influentata negativ de clomifen. Si asa ca daca se produce ovulatia, si chiar daca are loc fecundarea, embrionul nu se poate “cuibari” pt ca mucoasa nu ii ofera conditii. (sper c-am scris bine)
Spune-mi te rog, cum ai suportat Clomifenul?toate fetele
_
I am not insane, just emotionally unstable.
.Cit am luat clomifen am avut usoare stari de voma dar nu accentuate.
Problema mea incepe din ziua 9- folicul 18.3 mm, endometru prea subtire 5.5 mm. Pt mucoasa vaginala, am facut prin ziua 7 spalaturi vaginale cu ceai de galbenele+ bicarbonat( o singura data).
Problema nu este cum am suportat cele 5 zile in care am luat clomifen, problema este ca am ovulat odata in ziua 11, in ziua 36- posibila ovulatie, in ziua 45 folicul de 28/30 mm + pregnyl, endometru 7,8 mm. Astazi sunt 52 zile de amenoree, nu am mai avut ciclu din 18 aprilie, mi se intimpla pt. prima data asa ceva.Ma intreb cind va veni oare ciclul menstrual,test de sarcina nu pot face decit la 12-14 zile dupa pregnyl.
Elena