Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 3
motzunica spune:
Buna fetele,
M-am intors de la spital, firele mi le-a scos dr. Bogdan deoarece dr. T nu era la spital. Am vorbit cu el la tel. si mi-a zis ca ma baga in lotul de tratament gratuit (care habar n-am cind incepe), si pina atunci nu-mi trebuie alt tratament.
Mishulina,
, ai vazut ca Doamne-Doamne te iubeste? pina la toamna vine si bebitza. Stiu ca instilatiile sint dureroase, asa ca
fata pe burtica sa treaca repede.
Andicu, tot ce-mi doresti mie, acelasi lucru sa-l primesti si tu.
fata.
Cata, un
dulce de la mine, sa-ti creasca mare simburica si fata draga, vezi ne-am cam imultit pe aici mai trage dupa tine citeva fete la gravidoase
.
MirelaV, de la anestezie ai greata? , eu am avut doar in prima zi in schimb ma terminat gazul ala. Capul sus ca trece repede, treci la
, si sa auzim luna asta de greturi adevarate
.
Catrinel 17, sotul prietenei mele a luat vitamine de la Forever ( Multi Maca, Bee Propolis, A-Beta-Care) si Antistres. Si pe linga astea recomandate de dr. a luat si alte tipuri de multivitamine din farmacii.

la toate fetele.
MirelaV spune:
iubita.,.raspunde-mi la mail. nush de la ce am stare de greata dar am
la treaba am trecut deja ca am fost ok
tu?
MirelaV
pupicei pe burticei
Laura Ioana spune:
Ina, draga, doctorul tau e Marinescu? Le-am mai intrebat pe fete de el si am inteles ca e cam dificil. Tu ce zici de el? Si cat costa la el o consultatie? Pliz, pliz sa imi spui. Am o doctorita care trebuia sa vb cu el pt mine de 2 sapt si azi am aflat ca vb abia sambata, ca se intalnesc la Brasov.
Daca ma duc la el trebuie sa stiu eu ce sa-l intreb?
Laura
Mishulina spune:
Motzunicule multumesc ca te gandesti la mine,perfuziile nu au fost asa de dureroase(fata de Hsg,care m-a terminat),mai greu de suportat e instrumentarul ala...Sa te auda Dumnezeu si sa te faci bine,auzi? Abia astept sa-ti dea tratament...
Costi,ce mai faci? Cum te simti?
Laura Ioana stai linistita,iti povestesc tot,ti-as fi trimis un PM dar nu ai activata optiunea asta ! Da-mi o adresa de mail sau ceva ...
Ina
Laura Ioana spune:
Ina habar nu am cum sa-mi activez PM-ul
. Ti-am trimis pe al tau mail-ul meu. Mercic de pe acum.
Laura
Irina71 spune:
Neata, fetelor.
Nu mai ziceti nimic ?
Eu mi-am facut hormoneii pentru tiroida ieri si la cativa am deja rezultatele. Deci : T4, TSH, Testosteron, Prolactina sunt bune, doar Progesteronul .... 0,52 ! E clar ca nu am ovulat si nici nu stiu daca o voi face luna asta. ![]()
Mai trebuie sa primesc rezultatele la : ATPO, DHEA-S si Estradiol.
Hai ca ies, ma termina astia cu santierul lor, e un zgomot infernal aici.
Pupici la everybody. 
Irina 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
utocatalina spune:
Scumpele mele...v-am pus o poza cu bebica de la eco...are 1,51 cm si i-am vazut caputul si inimioara....este la Cafeluta...va pup pe toate si va astept cit mai repede la burtoase!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
MirelaV spune:
ce cresc bebelinii astia de la o saptamana la alta...vreau si io!
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Buna dimineata,chiar ca mare liniste e pe aici!
Cata l-am vazut pe bebe,e dragalas,sa va traiasca!
Laura iti trimit un pm si mai vorbim!
Fetelor, ce faceti,nu mai aveti vesti (eventual bune),unde ati disparut cu toatele? 
Ina

Am activat PM, na.