Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 2
motzunica spune:
Mishulina, fripturica in singe?
, as vrea eu dar pina acum am mincat doar carnita inabusita, bleah.
fata.
Mirona, multumesc pentru urari.

toate fetele.
Mishulina spune:
Lasa Motzule
ca uite ce ti-am pus de-o parte!
Papa tot sa te faci bine! Eu sunt acasa si ma bucur ca pot vorbi cu voi dar maine dimineata la 8.00 iar sunt la spital...
Off,ce m-am saturat! Si de asta si de
....
Ina
andicu spune:
Neata la viitoare gravidutze!
Iepurila, nu dezarma, sotul tau are sanse sa fie bine cu tratament;si da-i Branca-Ursului; sotul vara-mii era cu mobilitate 0 si viabiliate 10%,si dupa 3luni de Branca...ei bine, vara-mea e in 4 luni acum; li se dadusera sanse numai cu FIV si a ramas natural.
Motzule, fa-te bine,si nu dispera ca endometrioza se vindeca,o sa vezi tu cum o sa treci la gravidutze repejor, dupa ce rezolvi problema!
Mishu, lasa-le naibii de teste, macar acum stii care-i problema si exista si rezolvare, nu?! asa ca nu mai
si gandeste-te cum o sa ajungi tu
in scurt timp!
Eu nici-o sansa pe luna asta!
nici-un simptom, nimic si sunt ziua 11 DPO, asa ca Irinuca, mai repede astept vesti bune de la tine sau de la alte fete de-aici.
pe toate pe care nu le-am mentionat!!!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
lavi02 spune:
Mishulina te-am urmarit pe aici sa vad ce ai facut. Ma bucur ca esti "aproape OK". Cand nasteam eu, in sala de travaliu pe patul de langa mine era o tipa care ramasese gravida tot in urma instilatiilor (la Giulesti). Facuse ceva chiuretaje pe la 20 de ani, apoi nu a mai ramas si la 28 de ani a ajuns la instilatii. Zicea ca sunt destul de dureroase si a costat-o destul de mult toata treaba, dar ce nu face omul pentru un
!
Asa ca or fi ele metoda invechita dar uneori da si roade. Doctorii mai in varsta probabil ca inca le mai prescriu pentru ca au vazut multe la viata lor si probabil si destule cazuri de reusita. Doctorii mai tineri (de ex T) au idei mai moderne si revolutionare, dar uite ca nu intotdeauna merg. Plus ca operatia e operatie, fie ea si laparoscopica.
Vezi ca sansele nu sunt chiar 0?
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste Hsg, nu s-a intamplat nimic cu burtica ta in timpul interventiei si nici rezultatul nu e dezastru.
Va doresc cat mai repede un bebic la toate fetele de aici.
Lavi, cu drag.
utocatalina spune:
In fine merge froumul! Neata fetelor...ce de a-ti mai scris
Mishu vestile nu sunt tocmai rele, ma bucur ca trompa este permeabila ceea ce este deosebit de importantcit priveste rezultatul spermogramei acesta nu este chiar de netratat...totusi eu iti zic ca am retineri cu privire la instilatii si poate ar trebui sa reflectezi nitel si sa vezi daca ele reprezinta solutia! Te pupic dulce!
Costi stiu ca stimularea este cu doua taisuri, dar acum sa asteptam sa vedem rezultatul celei de a3-a ovulatii la cm asta!
Iepurica nu ma pricep la interpretat speromgrame, dar sper ca sunt fete mai intelepte care sa te ajute..te pupic si te tine
Fetelor care a-ti facut laparo Mirela si Motzunica a-ti bifat-o si pe asta..de acum sunteti pregatite de o noua lupta..succes!Va pup pe toate si va doresc numai bine..Eu si bebe suntem bine, iar maine mergem la T la eco...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica
Catrinel_17 spune:
Motzunica, multa sanatate, sa vezi ca in 2-3 zile esti sanatoasa tun! Spune-mi te rog, ce vitamine naturiste a primit sotzul prietenei tale pt astenospermie?
Iepurila, sunt si eu in situatia ta, fix la fel, putem sa ne luam de mina. Saptamina trecuta am fost la pamint, distrusa, dar m-am gindit ca mergem inainte, incarcam tot ce e de incercat – capul sus, sa vezi ca va fi bine, nu dispera si nu fii necajita, uita-te la parte abuna a lucrurilor. Sigur se poate trata totul, si la tine si la el. Rabdare – dar fara tutun. Sotzul tau fumeaza? Al meu fuma un pachet pe zi si a redus la jumatate. Ce bine ar fi sa poata renunta total..
Costi, cred ca facem aceslasi tratament, voi lua si eu clomifen dupa ciclul urmator. Cum il suporti? Ti-a prescris si Ovestin? Am inteles ca e bine sa il iei si pe asta completare la Clomifen.
va pup pe toate, bafta mare!!!!!!!!!!!!!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
iepurila spune:
Dragele mele, cand e sa-ti mearga rau......
Nu mai fac maine histero pt ca mi-au amanat-o pe luni 13 iunie. Nu s-a intors Doctorul in localitate. Ia si suna si doctorita si anuleaza programarea de vineri 10 cand trebuia sa ma duc cu rezultatele la histero si spermograma. Si tot asa.
Incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la rezultatele spermogramei. Am sa stau de vorba si cu Livia si cu fetele de la oligospermie si cu cele de la tribestan. Va multumesc tare mult pt incurajari si sfaturi.
Mishulica ai fost la spital? Tie ti-a dat Dr vreun tratament pt sotiorul tau?
Va pup pe toate fara nici o exceptie
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Buna fetelor,acum am venit si eu de la spital si e de bine!!! Prof.Marinescu e multumit de cum merg lucrurile..Azi am facut prima perfuzie si trompita mea a raspuns bine,si-a mai dat drumul din aderentele alea care o tineau stransa si incalcita! Sotul e "fericitul" posesor al unui tratament seminaturist ce include acid folic (chiar radeam de el ca a facut ochii mari,ca eu iau A. folic din octombrie non-stop si a crezut ca ala e pentru mine,dar ce cauta pe reteta lui...
).Si chiar daca tratamentul il ia doua luni noi avem voie sa incercam la bebe de...sambata!
ar trebui sa-l sun pe frati-miu sa nu mai vina in weekend!![]()
quote:
Originally posted by lavi02
Mishulina
Vezi ca sansele nu sunt chiar 0?
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste Hsg, nu s-a intamplat nimic cu burtica ta in timpul interventiei si nici rezultatul nu e dezastru.
Va doresc cat mai repede un bebic la toate fetele de aici.
Lavi, cu drag.
Asa e Lavi deja prof.cand mai zic asa se uita la mine mai chioras decat se uita el de obicei
Fetelor si Cata,bineinteles - va multumesc tare mult , se vede ca mi-ati tinut pumnii..Cred ca abia acum vor incepe sa mi se mai usuce ochii de lacrimi ca in ultimii ani numai intr-un bazait am tinut-o...Acum macar avem sperante si parca duci altfel lupta,aceeasi lupta care mai poate dura si de acum incolo dar parca e altfel...
Iepurila,sper din suflet ca stai mai bine cu moralul ca daca eu,care eram intr-o situatie considerata disperata am inceput sa vad parca o luminita spre care sa ma indrept,asa se va gasi o rezolvare si pentru tine,sa vezi!
Ina
Costi spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Motzunica, multa sanatate, sa vezi ca in 2-3 zile esti sanatoasa tun! Spune-mi te rog, ce vitamine naturiste a primit sotzul prietenei tale pt astenospermie?
Iepurila, sunt si eu in situatia ta, fix la fel, putem sa ne luam de mina. Saptamina trecuta am fost la pamint, distrusa, dar m-am gindit ca mergem inainte, incarcam tot ce e de incercat – capul sus, sa vezi ca va fi bine, nu dispera si nu fii necajita, uita-te la parte abuna a lucrurilor. Sigur se poate trata totul, si la tine si la el. Rabdare – dar fara tutun. Sotzul tau fumeaza? Al meu fuma un pachet pe zi si a redus la jumatate. Ce bine ar fi sa poata renunta total..
Costi, cred ca facem aceslasi tratament, voi lua si eu clomifen dupa ciclul urmator. Cum il suporti? Ti-a prescris si Ovestin? Am inteles ca e bine sa il iei si pe asta completare la Clomifen.
va pup pe toate, bafta mare!!!!!!!!!!!!!
Eu nu am luat ovestin, doar clomifen si utrogestan.
Elena
_
I am not insane, just emotionally unstable.
MirelaV spune:
fetele..e liniste azi aici. ce faceti? haideti cu vesti. eu azi am zacut toata ziua..dureri mari de cap si greata. poate de la vreme..
veniti cu altfel de vesti?
MirelaV
pupicei pe burticei