Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 15
Mirona spune:
Buna fetelor,
de mine ... nimic nou. Am inceput zilele cu duphaston.
Andicu draga ... iti urez de pe acum: Sarcina usoara si bebic sanatos. Bravo fetita!!!
Ale ma bucur sa te vad pe forum. Ti-as tine pumnii pentru acele zile ... dar ... sa fie asa cum iti doresti tu. Ti-am scris si un mail. L-ai primit?
Mishulina nu te-am mai pupicit de mult? Iar esti in butoiul ...? Na de aici: 

Iepurila ai tratamentul recomandat de Livia pentru barbati? Daca nu te descurci ... te invit la naturale ... au fetele de acolo raspuns pentru intrebarile tale.
As mai vrea sa va cert putin. De ce nu bagati in seama si fetee noi ... imediat ce apar? Voi stati de vorba numai unele cu altele si abia cand vre-una va cere a 2-a sau chiar a 3-a oara ajutorul ... reactionati. Nu scriu in necunostinta de cauza: si mie mi s-a intamplat. Voi nu ati fost "noi venite" pe acest forum?
Asadar
fetele noi: princess si Laura Ioana. Hai ca v-am ceratt destul.
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
motzunica spune:
fetele,
Andicu, cit ar fi de slaba liniuta e acolo si e de bine. Te asteptam maine cu vestea mare.
fata.
Mishulina, la prima HSG trompele erau infundate amindoua, n-am facut instilatii in schimb am facut antibiotic+prednison injectabil in perioada CM timp de 3 luni consecutiv +alte citeva luni acelasi tratament dar oral. Cind am repetat HSG dupa un an trompele erau permeabile si sint si azi la fel. Ce am observat cind luam prednisonul, nu mai aveam dureri la CM, asa ca zic sa-l ei ca e super. A, sa nu uit, nu minca sarat. Uite o
, si nu uita sintem linga tine si te iubim.
fata curajoasa.
Laura Ioana, Pregnyl-ul se da si la barbati.
MirelaV, la mine sau inchis frumos taieturile doar ca am niste intepaturi de ovare ( cind unul cind altul ), seamana cu cele de la ovulatie dar eu nu sint la ovulatie.
Iepurila, am gasit la plafar medicamentul pe care il recomanda dr. T pentru
, se numeste TribulusTerrestris, are 40 capsule a 0,180 g/capsula si costa 195.000. Noi (sotul) am inceput de ieri tratamentul cu acest medicament+ branca ursului. Eu nu i-au nimic deocamdata pentru ca nu stiu ce ( datorita endometriozei ).

la toate fetele.
tumpi spune:
Vad ca raspunsul vi l-a dat deja dandana.M-am uitat si eu pe biletul de analiza unde scrie asa:TPC se efectueaza cu 1-2 zile preovulator(este necesara monitorizarea ovulatiei).Pentru efectuarea TPC-ului partenerul trebuie sa aibe o abstinenta de 2 zile.Recoltarea se face la 8-12 ore dupa contact sexual.Este contraindicata irigatia intravaginala de la contactul sexual pa ala recoltare.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Irina71 spune:
Miro, ai dreptate, dar cred ca niciuna din noi nu face dinadins. Cred ca suferim de ... modestie. Adica fiecare gandeste ca altcineva e mai in masura (sau mai in cunostinta de cauza) sa raspunda. Io, cel putin, ai vazut ca m-am straduit, adica i-am raspuns si lui RO ANA (imediat), si dupa aia am vorbit si cu princess, desi ma tem ca nu am prea ajutat-o, ca nu stiam sa raspund la intrebarile ei.
Asta, bineinteles, nu ma scuza ca nu le-am salutat pe fetele noi. 
Deci : Ana, Laura Ioana si princess : Bine ati venit !

Sedere scurta si fuga
la mamici ! 
Stiti cum cred eu ca se intampla : o fata noua pune o intrebare si bineinteles ca e nerabdatoare sa primeasca raspuns. Daca subiectul s-a discutat si s-a ras-discutat, fetele se lasa una pe alta cu raspunsul (e prea usor). Daca subiectul reprezinta ceva nou, care nu s-a mai discutat ... ups ...
sunt putine fetele care stiu (si se incumeta) sa raspunda si poate nu sunt pe net in momentul ala, ci mult mai tarziu, cand fata cea noua deja s-a saturat de asteptat.
Pupicei la toate fetele 

Irina. 
P.S. Miro, eu nu am uitat ca dupa 3-4 insistente, tu ai fost singura care mi-a aratat cum sa fac floricica albastra. (aveam si eu o problema !
) Dar eu am tras concluzia ca celelalte fete nu stiu. ![]()
![]()
Pupicei multi si ia de aici 

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
andicu spune:
Fetelor va
pe toate ! L-am anuntat si pe sotul meu de posibila veste buna, si la ce barbat cu capul pe umeri am, deja m-a bagat la "da nu-i bine ca mananci d'alea, dar nu te mai stresa,etc...si zice ca se bucura tare rau , dar o sa fie SUPER fericit dupa ce o sa vada ca e ceva la mine in burtica si la locul lui.
Asa ca vom incerca sa asteptam rabdatori pana maine!
Eu va las acum, ca ma duc sa-mi intretin sotul la televizor
, va iubesc si va pupicesc si promit solemn ca imediat ce aflu ceva, va anunt!!![]()

Irina, esti o scumpa,sper ca presimtirile tale sa fie adevarate pana la sfarsit !
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Irina71 spune:
Laura Ioana, scrii flo2 intre 2 paranteze drepte, fara spatiu intre caractere. Nu scrie nicaieri asta, daca nu-ti arata cineva mai vechi nu gasesti niciunde.
Pupici 
Irina 
P.S. Io nu stiu sa deschid capitol nou.
Cine ma ajuta ?
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
Laura Ioana spune:
Multumesc, multumesc de intampinare dar......
eu sunt de prin aprilie pe aici, dupa ce pierdusem inca o sarcina
. Intr-adevar mi-a trebuit un pic de curaj sa ma apuc sa scriu si eu (parca nu imi gaseam locul) si o vreme doar v-am citit dar acum sunt de-a voastra
Deci...
cum se fac floricelele albastre?![]()
Laura
Laura Ioana spune:
Irina, cred ca ar trebui sa intri la subiect nou. Zic si eu, da' nu stiu sigur. Incearca!

Laura