Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 14
Irina71 spune:
Nu stiu ce sa-ti zic ca nu ma pricep deloc la teste de ovulatie.
Azi am facut primul test din viata mea (sunt in ziua 26 si mi s-a parut ca am mucus ca albusul) si nu a iesit clar definita nici liniuta de control ! De fapt, sunt 2 liniute, dar trebuie sa te chiorasti putin : cea de control, palida, si cealalta, mult mai palida ! Ma gandesc ca poate nu l-am facut corect ? Zice la instructiuni : "Umpleti pipeta (??) cu urina tinand dipstick-ul cu dunga galbena in jos". Ce pipeta ? Eu prin pipeta inteleg un dispozitiv care are un capat pe care il presezi intre degete de mai multe ori ca sa "tragi" ceva inauntru. Pur si simplu l-am introdus in paharul (de unica folosinta) de plastic si l-am tinut acolo cam 1 minut. Trebuia sa-l tin mai mult ? Trebuia sa "pompez" de capatul celalalt ? Scuze daca intreb prostii.
Eram stresata de faptul ca l-am facut la serviciu, iti dai seama : intra in baia comuna cu paharul dupa tine, mascandu-l in buzunar, fa testul, arunca urina in WC, paharul in cosul de gunoi, baga testul in suportul initial si apoi in buzunar (cica se citeste dupa 10 min), apoi mai scoate-l din cand in cand sa te uiti la el, pe furis ! La inceput nu se vedea nimic si incepusem sa cred ca am gresit, tinandu-l prea putin in urina, sau ca trebuia mai adanc. Pe urma, cu timpul, au inceput sa apara liniutele, dar palide, cum ti-am zis.
Testul a fost DIAMEDIX, luat de la Sensiblu. Ei, acu e acu !
TU CE ZICI, VOI OVULA ?
Irina. 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
dandana spune:
eu am facut tpc lunea asta, la giulesti cu d-na cocei
indicatie clara: min 8h - max 12h, mi-a si spus la ce ora sa
, eu am facut la 10 ore, neaparat la ovulatie, mi-a cerut datele de la ecografie
a recoltat doua probe, din vagin si din uter, asa cel putin reiese din hartiuta, datele cele mai detaliate sunt la proba din uter
parerea mea: daca e mai putin, e posibil sa nu gaseasca nimic pt ca nu au avut cum sa ajunga (cica se misca extrem de incet, mi-a ramas asta in minte de la filmul ala de pe national geographic) si atunci e fals negativ, iar daca gaseste si sunt voiosi nu e o garantie ca peste ceva ore vor mai fi voiosi si noi avem nevoie de ei cat mai mult, deci rezultat fals pozitiv.
eu ma bucur ca l-a facut mai tarziu pt ca asta inseamna ca cel putin 10 ore miscaretii sunt bine merci
princess spune:
Irina , conform prospectului , vei ovula in 24 - 48 h. Cel putin asa scria in cel pe care l-am facut eu . Tot de la Sensiblu l-am luat , dar nu mai stiu cum se numea , oricum era cel mai ieftin . Si la mine liniutele erau cam palide , dar de aceeasi intensitate.
andicu spune:
Hello, fetelor!
Irina, tu
, ca daca e slaba liniuta inseamna ca va urma un test mai puternic, dar e bine sa incercati si azi si maine si poimaine (ptr mai multa siguranta
); nu te mai chinui cu pipeta,in pahar e foarte bine,si trebuie sa-l tii cam 15-20 sec.
Mai fa unul si maine, daca e slab inseamna ca inca e prea devreme. Daca maine iese puternic conturat inseamna ca vei ovula in urmat. 24-30 ore !
Cat despre mine, azi am avut o zi infernala, s-a rezolvat cu bine si in favoarea noastra problema de la servici
, si da am facut al2 lea test, Clear Blue, pe la ora 14.00 si a iesit tot SLAB POZITIV!! in disperare am sunt-o pe doctorita mea si mi-a zis ca-i de bine
, maine la prima ora sa ma duc sa fac beta HCG la urgenta si s-o sun dupa ce-mi da rezultatul.
Asa ca, tineti-mi pumnii maine dimineata!

Vreau sa va spun ca inainte sa fac al2lea test (sa nu radeti de mine!
), am fost la biserica si m-am rugat (ca o pacatoasa, numai cand am nevoie), si am aprins lumanari. Acum , cum o vrea Dumnezeu, vedem maine! Stresul meu cel mai mare e sa fie unde trebuie!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Mishulina spune:
Andicule,chiar ca e de bine ,iti tin pumnii maine diminata dar eu nu am auzit ca Clear Blue sa dea rezultate fals pozitive! Sa nu ne fierbi!
Ina
iepurila spune:
Andicule, Doamne, e de bine. Tocmai ma pregateam sa-ti spun ca cel mai bine e cu urina de dimineata. Dar daca te duci la beta HCG e si mai bine. Deci maine am ce sta cu ochii beliti pe net ca sa vad ce ai facut.
Cata.....ce m-as mai iepuri eu...... dar nu am facut inca histeroscopia, de abia luni si.....Ce sa mai vorbim de calitatea spermei......
Mishulina refuz sa vad umbra de pe zambetul tau. Te pup.
In rest eu incerc sa adun cat mai multe informatii referitoare la un tratament naturist pt sotiorul meu. Vreau ca pana ajung la dr (miercuri) sa-mi fie destul de clar ce am de intrebat si sa fiu in stare sa fac o schema de tratament.
Mai fetele dar de Taniutza nu mai stim chiar nimic?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Alé spune:
Buna, fetele.
Sint si pe aici, asa, din umbra...
In primul rind, andicu, felicitari! eu sint sigura ca esti graviduta si sper din tot sufletul sa fie bine. 

Eu n-am mare lucru sa va spun despre mine. Am trecut print-o sesiune istovitoare si acum "dizertez" la greu. Nu e deloc placut. Saptamina viitoare ma astepata muuult de lucru si multa bataie de cap, dar n-am ce-i face.
In alta ordine de idei, dupa cum stiti, noi am revenit la adolescenta, la prezervativ. Asta numai in zilele fertile. Azi sint in ziua 29 cu ovulatie presupusa in ziua 15. Azi, maine ar trebui sa-mi vina. Fertility nu mi-a detectat insa ovulatia pt ca am avut temperaturi foarte mari la inceputul ciclului.
Acum vreo citeva zile, insa am avut pate de o surpriza: la o zi dupa
am observat mucus eggwhite; imi zic ca o fi vreo urma de
, in ziua urmatoare - la fel. Asa ca cine stie...
Eu am facut TPC la fix 8 ore. Mi-a spus: vii maine la 9, deci la 1 noaptea, faceti ce faceti, numa' sa faceti.
Nu-mi dau seama la ce va referiti cind spuenti "ca n-au timp sa ajunga" - unde sa ajunga? pt ca sint depusi in vagin - in fundul vaginului mai exact, iar singurul "drum" de parcurs este prin col, caci de acolo se face prelevarea. La mine erau multi, vioi si bine orientati la ora 9 de dimineata. Plus ca mai aveam si in fundul de sac vaginal destui.
Asta apropo de o discutie mai veche, cu "cursul
" de dimineata. Chiar daca cea mai mare parte o ia inapoi cind va ridicati, tot ramin unii de rezerva, nu foarte multi si nici in conditii prea bune, in fundul de sac vaginal, care este un fel de "gropita", imediat linga col, orientata in jos. Cind corpul este in pozitie verticala, ei pot ramine acolo ca intr-o baltoaca.
Cam asta e. Sint pe-aici. Va pupa fata. 

Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute | Alé
Irina71 spune:
![]()
Andicu, ai vazut vreodata un catzel care se tavaleste de fericire, si alearga, si se scutura tot ? Asa sunt io acuma pentru tine. (chiar imi pare rau ca pe DC nu exista un icon care sa exprime mai bine asta). Ai vazut ca am avut dreptate, ca de vreo 3 zile cel putin vorbesc numai de tine, ca abia te astept cu testul in week-end ? Iti dai seama ca pana maine cand o sa vii cu rezultatul de la sange o sa 

pe net ....
Da-o naibii de problema profesionala, nu te mai stresa ca nu face bine la bebe ! Bine ca s-a rezolvat, felicitari, dar chiar daca nu era asa, alta e prioritatea ta acum (parerea mea!). Sa te uiti mai des la Pantera Roz si sa iei lectii despre "nu-imi-pasa-de-probleme" ![]()
![]()
![]()
Pupiiiicii !! Tinem pumnii cu toate pentru tine !
Irina. 
andicu spune:
Fetelor,saru-mana pentru incurajari,imi doresc din toata inima sa ne mutam toate la capitolul pentru
!
Ale, ma bucur mult sa vad ca mai apari din cand in cand !Sa stii ca la toate ne-a fost dor de tine 
si sper ca te simti mai bine; daca ti-au trecut gandurile negre si supararea,si te gandesti sa incerccati iar la
,noi te asteptam cu drag, si daca nu te-ai razgandit in privinta asta, noi tot te asteptam cu drag
!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Irina71 spune:
Dupa ce am postat am vazut ca a aparut Ale
si ce mi-am zis ? Sa profit si sa -i pun si io o intrebare (stupida, bineinteles). ![]()
![]()
Daca la 30 min dupa
faci pipi, mai ramane ceva in fundul ala de sac vaginal ? Tu dimineata ai facut inainte sa pleci la spital ? Ca io am o problema : indiferent cat as dormi, 1/2 ora sau ... 14 ore
, cand ma scol din pat, primul drum e la baie, sa fac pipi. Asa m-am obisnuit, de ani de zile, iar daca intamplator gasesc baia ocupata ma duc la loc in pat, pur si simplu nu pot sta in pozitie verticala, fac pe mine !
Ale, bine ai revenit ! 
Irina.