Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

sorinuke ma sperii: cum va face masajul ala intern?! cat despre ser cred ca e vorba de instilatii, iar chestia cu sperma.. pare inseminare fara stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ardit, am fost odata la control la el si cred ca asta a facut si atunci, este un fel de examen ginecologic clasic, adica cu manusa pe inauntru, palpeaza tot inclusiv ovarele, e un pic dureros, dar asa mi-a zis imediat ce ziceau altii la ecograf: uter dimensiuni normale, ovar drept un pic marit. Banuiesc ca acel masaj e tot asa ceva, dar mai insistent.
instilatiile alea nu ridica probleme ? strica cilii sau nu strica ? ca parca erau ceva discutii pe aici
mersi, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

sunt... demodate (!) cica instilatiile strica cilii, pe termen scurt desfunda trompa, dar pe termen lung predispun la infectii, adica la ceva timp dupa ce ai facut instilatia te trezesti ca in timpul instilatiei cine stie ce infectie s-a urcat din vagin in trompa sau cam asa ceva, se pare ca acum se "poarta" sa se introduca lichid in trompa prin celalalt capat al ei dinspre uter in timpul unei investigatii laparoscopice, deci... ai tras vre-o concluzao? ca eu nu
.. si daca masajul e doar atat... nu cred ca e problema dar suna fioros, auzi masaj intern al ovarelor!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

mda, ma gandeam eu...ca astea le-am refuzat asa frumos......cu o scuza de genul ca daca acu cateva luni am ramas gravida nu mi s-or fi infundat fix acu trompele...
cat despre inseminarea aia mai rudimentara, (oricum alta pe aici nu se face, e singurul pe care l-am auzit vorbind de asa ceva) aici a zis sotul ca mai incercam natural, nu cu seringa
cu masajul ala...mai vad, poate gasesc ceva pe net, ca pana acum nimic...io ca nepriceputa ma intreb ca daca face chestia asta din ziua 9, nu mi se vor deranja foliculii ?
in rest am de luat vit.E, supozitoare antiinflamatorii Ketonal sau asa ceva, vitamina C in faza luteala si Utrogestan (vroia Orgametril...brrrr... si am zis ca nuuuuuu...sa fie Utro ca e vaginal si nu mai inghit hormoni.
mersi, esti o dragutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachi,sa fie cu ochi,iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laurici,felicitari!Sa ai grija de voi,sa nu cumva sa indraznesti sa vii din nou aici
Lachione,Doamne ajuta!
dandana,da mey face chestia asta des,el e genu de persoana care nu-mi spune tot timpul,treaza fiind ca ma iubeste,cica mi-o iau in cap por'ma
io-s in ziua 21,temperatura 37.1...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Abia acum am apucat sa citesc si sa vad ultimile noutati:
Laurici - felicitari, din toata inima si sa ai o fetita minunata!
Lachione - sa dea Domnul sa fie sarcina!
toate aspirantele!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachi,unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Salutare fetelor frumoaselor.
Acum am reusit si eu sa intru pe site, ca deh...am treburi gramezi...

Laurici, sarcina usoara si sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat.
Lachi, trebuie sa fie cu ochisori, laurici a dat tonul....

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lachi te asteptam cu vesti

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput