ce sa o sfatuiesc?
![](images/user_woman.png)
am o prietena foarte apropiata. aproape imi este ca o sora. are 19 ani si de un an jumatate este impreuna cu un baiat care o iubeste. sunt fericiti impreuna dar se lovesc de mici detalii ca de ex. cand merg la film ea ar dori sa o tina de mana, el spune ca pe el nu il intereseaza asta ca important este ca sunt impreuna, ea si-ar dori ca el sa-i daruiasca mai des flori, nu doar la ocazii speciale(aniversarea lor, ziua de nastere, etc). ea si-ar dori ca el sa-i spuna mai des ce simte, sa-i spuna ca o iubeste...pentru el lucrurile astea nefiind importante. si pe ea o deranjeaza lucrurile astea. imi cere mie un sfat si chiar nu stiu ce sa ii spun. poate ma ajutati voi..
stiu ca nu sunt lucruri asa importante dar se pare ca pentru ea conteaza foarte mult.
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
criss spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Spune-i sa aiba rabdare si sa mai creasca...
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
raspuns de 10 puncte Rufus!
Seara placuta!
Criss
RaluD spune:
E normal sa simta asa, are doar 19 ani.
Nu poti sa-i ceri sa simta altfel, cred ca multe am fost asa la varsta aia.
Dar spune-i bancul ala cu "jurnalul ei" si "jurnalul lui":
Jurnalul ei: azi nici nu s-a uitat la mine, a fost foarte nepasator. Toata seara a stat la televizor sa se uite la meci. Imi raspundea in doi peri la orice-i spuneam. Cred ca nu ma mai iubeste! Sigur are pe alta... La culcare mi-am pus cel mai frumos negligee. Am reusit sa-l conving sa facem dragoste, dar dupa aia a redevenit indiferent si s-a culcat... Sunt disperata!
Jurnalul lui: astazi Steaua a pierdut in deplasare, dar eu macar m-am f..ut.
Sugestiv, nu?
Asa sunt barbatii, chiar si cei mai buni. Prietena ta e heterosexuala, asa ca a luat teapa. Dar cand se va maturiza, n-o s-o mai afecteze chiar asa tare.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
ana_maria222 spune:
merci mult...foarte tare asta cu jurnalul..:D...
ce ma enerveaza pe mine(enerveaza e prea mult) e ca daca sunt la un film..ea sta mereu si se intreaba "oare o sa ma ia de mana?" si cateodata ii dau si lacrimile...
eu i-am zis ca e nebuna si ca isi face mult rau..dar ea e tot asa...nici nu stiu ce sa-i mai zic
be happy!!!!!
danna2002 spune:
de la registrul personal s a trecut la registrul altruist...care din NEFERICIRE pentru noi se afla la acelasi nivel de intelegere si problematica.
conchita spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Asa sunt barbatii, chiar si cei mai buni. Prietena ta e heterosexuala, asa ca a luat teapa. Dar cand se va maturiza, n-o s-o mai afecteze chiar asa tare.
NU, nu sunt asa toti barbatii, total eronat! va rog eu, nu mai invatati fetele astea tinere ca nu au nici o sansa la iubirea adevarata, romantica, tandra, pentru ca nu au cu cine s-o impartaseasca. pot sa se maturizeze si fericite, nu victime. fericirea e posibila si ele o merita din plin. si, da, exista barbati de barbati, nu sunt toti mitocani, etc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
conchi, asta vroiam si eu sa spun, e calr, nu sunt pe aceeasi lungime de unda.
E adevarat, nu conteaza doar strangerea de mana si floricelele, ...ia zi, o ajuta cand are nevoie? E alaturi de ea la greu?> Face vreun sacrificiu pentru ca ea ?
daca raspunsul este da...inseamna ca o iubeste.daca nu...atunci bye bye nenea!
ca totusi, la aniversari ii aduce flori
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Siminaf spune:
De maturizat, trebuie sa se maturizeze si ea, nu numai el!
Va ajunge la o virsta cind nu vor conta doar florile si tinerile de mina, ci faptele care spun mult si vorbele spuse atunci cind trebuie.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
conchi, asta vroiam si eu sa spun, e calr, nu sunt pe aceeasi lungime de unda.
E adevarat, nu conteaza doar strangerea de mana si floricelele, ...ia zi, o ajuta cand are nevoie? E alaturi de ea la greu?> Face vreun sacrificiu pentru ca ea ?
daca raspunsul este da...inseamna ca o iubeste.daca nu...atunci bye bye nenea!
ca totusi, la aniversari ii aduce flori
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
de ajutat o ajuta, a fost internata si cand nu putea fi cu ea ii trimitea mesaje si o suna de 10-20 de ori. nu uita nici o aniversare(in fiecare luna) si ii ia flori(cand poate) si nu uita nici o zi de nastere, de nume, nimic. cred ca asta ar fi singurul lui "defect", cel d ecare se tot plange ea.
be happy!!!!!
mamini spune:
Spune-i sa se uite un pic mai adinc la cine e el, la ce simte ea si daca ii place ce vede, sa aiba rabdare...o sa creasca amindoi. poate impreuna. si atunci o sa fie frumos .
M