mai fratzilor nu stiu daca am intrat unde trebuie...dar am si eu o problema si intreb unde pot...am o SINUZITAAA frontala cronica...deci nu ma doare capu sau alte problema singura mea problema e ca nu am miros si e f naspa..si in fiecare dimnineata cand ma trezesc imi suflu nasu de multe ori.am fost la doctori etc..mi a spus o doctoritza ca am o deviatie de sept si ca ar trebui operat dar nu urgent...mi a dat un tratament cu picaturi etc dar nimic.am avut o inflamatie a amigdalitelor acum de pasti si mi-am revenit greu dupa 4 zile de antibiotice pastile nu imi treceau deloc si am trecut pe injectii ce urasc eu cel mai mult..preferam sa mor decat sa fac penicilina+gentamicina..dar am facut vreo 5 zile si in afara faptului ca imi revenisem cu gatu mi am revnenit si cu mirosu...dar nu a durat decat 2 sapt maxim si acum aceeasi problema...acum m-am dus sa fac reflexoterapie si echilibrare energentica ca am auzit ca poate vindeca sinuzita cronica...dar sunt la a 10 sedinta si inca nu mi-am revenit...nu stiu ce sa mai fac....aveti vreun remediu??daca da pls ajutatzima
"asa cum un copil nu se teme de viata, nici un adult echilibrat nu se va teme de moarte".
M-am tratat in salina la Praid(jud Harghita), langa statiunea Sovata din Tg Mures.Mergi mai intai la medicul
din statiune pt recomandare.Am vazut multi oameni veniti din strainatate pt acest tratament.
Eu n-as risca o operatie!
Cauta si in Formula As , mai exista si acolo tratamente.