infidelitate?
Raspunsuri - Pagina 3
slakje spune:
quote:
Originally posted by carmita_baby
Stii ca si mie mi-a trecut asta prin cap? Dar acu` eu am raspuns fie ce-o fi, daca se joaca careva, distractie placuta in continuare
Mello motanelul iubit
pai pt tine Carmen am si postat de fapt, e la mintea cocosului cum reactioneaza la asemenea subiect 99% din cititori, si tot la mintea cocosului ca daca ar fii ceva adevarat in postarea initiala nu s-ar baga si sotul in schema cu postari, dezvinovatiri, pe net, unde nu-l stie nimeni , numa daca nu cumva ii lipseste vreo (doaga, scuze).
Rufus spune:
Si de ce sa inventeze?
Chiar daca nu este cea mai potrivita persoana, exista posibilitatea ca o femeie sa fie o buna confidenta. Am cunoscut mai multe femei care se confesau la barbati. Nu am pareri prea bune despre confesiuni la sexul opus, dar am crezut ca sunt eu mai incuiat. Oricum, daca se pune problema de pupici nocturni, nu-i chiar in regula.
http://community.webshots.com/user/tora97
slakje spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Si de ce sa inventeze?
Chiar daca nu este cea mai potrivita persoana, exista posibilitatea ca o femeie sa fie o buna confidenta. Am cunoscut mai multe femei care se confesau la barbati. Nu am pareri prea bune despre confesiuni la sexul opus, dar am crezut ca sunt eu mai incuiat. Oricum, daca se pune problema de pupici nocturni, nu-i chiar in regula.
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Poate nu e , mie una bunul simt imi spune ca e pura inventie, am voie , nu?
Ok, m-am bagat si eu ca musca, continuati, continuati...
copiloi spune:
Eu nu cred ca si-ar fi batut joc cineva......si inainte de a fi siguri de ceva, zic sa va abtineti de la fel si fel de remarci de mahala, care sunt numai in defavoarea voastra.....
Si ca sa raspund la subiect, pe care eu il cred "pe bune"....
Normal, ca inainte de a ma gandi la situatia respectiva, pe care, de altfel, o cred foarte credibila, m-am uitat sa vad ce mesaje au mai fost postate de Kiwwy.....99% la suta din mesaje erau postari legate strict de copii......deci nu e una din acelea care bantuie pe forum si-si dau cu parerea, chiar si atunci cand n-o au........iar din aceste postari, mi-am putut forma o oarecare iamgine asupra ei, care, normal, nu stiu cat e de obiectiva.......pe de o parte, am simtit-o stresata cu ccc cresterea copiilor......si poate mai mult decat celelalte mamici......cred ca nu a fost mesaj, sa nu scrie ceva de genul: "nu mai rezist", "nu stiu ce sa mai fac", "nu mai pot, sunt foarte obosita", cu toate ca, dupa parerea mea, nu chiar erau motive sa vada totul asa de prapastios.......dincolo de asta, ma gandesc ca asta ar putea fi cauza (sau efectul)neintelegerilor si tensiunilor din familie.....cred ca cei doi au intrat intr-un cerc vicios, si anume stresul si incordarea in casa, incat nici unul dintre ei nu mai vad scapare......de fapt, sotzul Cezarei a gasit solutia....una mai degraba distrugatoare: nu cred ca acea "prietena", chiar ii este cu adevarat prietena (daca chiar era, nu trimirea sms cu pupici sau ii baga lui idei in cap cum ca sotia ar avea de fapt pe altcineva....cel putin din postarile ei pe forum, reiese clar ca numai copiii o preocupa!!!)
Pe de alta parte, postarea sotzului mi se pare si ea plauzibila: ea i-ar fi spus ca a pus problema lor pe forum, si i-a dat si lui sa citeasca, iar faptul ca el si-a dat silinta sa scrie si el, pentru mine este un semn pozitiv, aratand ca totusi ceea ce se intampla nu-i ii este indiferent......ca sanu mai spun, ca faptul ca el a acceptat copilul ei dintr-o casatorie ant., denota ca e un tip inimos si care nu ar da bir cu fugitzii, dupa o cearta in casa......
Sfatul meu, ar fi ca intre ei doi sa aiba loc o dicutie serioasa, la modul, ca ea sa-i spuna ce are pe suflet, si sa se clarifice clar niste lucruri: de ce se enerveaza ea atat de usor, ce o nemultumeste pe ea/pe el, etc
Si daca ea are o problema, asa cum a lasat el sa se inteleaga (banuiesc ca s-a referit la ceva anume, cand a scris asta), atunci sa fie vazuta ca pe o problema a cuplului ( cu ccc cauze si efecte) si amandoi sa incerce sa o rezolve impreuna!!!
Si nu in ultimul rand, nu ar fi rau sa mergeti si la un duhovnic!
Numai bine!
Alina
slakje spune:
copiloi draga lasa-ne sa ne dam cu parerea ca doar de aia e forum.ok? abtine-te sa ne faci mahalagioaice ca nu te ridica deloc mai presus, eventual te coboara la discutia noastra de mahala.
ce...trebuie sa cred toate postarile de pe internet? de ce? ca ma faci TU altfel mahalagioaica?
Lauraa spune:
Copiloi,un raspuns de bun simt , exact asa gandesc si eu. Cat despre neincrederea unora,poveste veche, la orice topic vin cu fraza asta, apa trece,pietrele raman.
Mama de Lara Celine
Teodora D. spune:
eu nu prea scriu la sectiunea aceasta, au mai fost si unele povesti pe care le-am incadrat la SF, dar cu kiwwy m-am mai "intersectat" la "parintii intreaba" si nu o banuiesc de rea-credinta, iar intamplarea pare credibila.
"problema" ei cea mare cred ca e faptul ca isi petrece prea mult timp singura cu copiii, stiu din experienta ca oricat ti-ai adora copilul/copiii ai nevoie sa te mai ocupi si cu altceva. despre altfel de probleme la care se refera sotul noi nu avem cum sa stim, nu s-a scris aici si nu are rost sa incepem sa presupunem.
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
casandra spune:
---------
Cum vine aia,
sa se bucure ca tu plangi, ca asa are dovada ca il
mai iubesti?
---------
Pai daca prietena i-a sugerat ca sotia are pe altcineva, normal ca omul se bucura sa constate ca inca mai este iubit.
Aceasta prietena nu este dintre cele mai bune, daca vine cu astfel de sugestii. Nu cred ca doreste sa ai o relatie buna cu sotia ta, ci mai degraba sa ajungeti sa va despartiti.
Siminaf spune:
"Cine se scuza, se acuza!"
Cam asa suna mesajul sotului, care se auto-victimizeaza, dind vina tot pe sotie. Este si normal ca stind toata ziua acasa, cu 2 copii si ocupindu-se doar de casa si de copii, si neexistind comunicare intre soti, sa ajunga biata femeie sa fie deprimata, nemultumita, etc. Desigur, nu este normal sa-i faca lui viata un calvar. Dar de ce nu se cauta o cale de comunicare, fie si - asa cum s-a mai sugerat - cu ajutorul unui consilier matrimonial!
Eu am patit asa cu primul sot, adica asemanator, doar ca eu nu credeam dovezile care aproape ma trageau de nas sa le vad. Cind mi-am dat seama ce fraiera am fost, de ajunsesem risul lui si al "prietenei", dezinteresate de altfel, doar o confidenta plationica si atit (), atunci m-am trezit si i-am zis ca dragoste cu sila nu se poate! Fiind si mama lui cu coada bagata la mijloc (ca nu ma placea pe mine, nu ca ar fi placut-o pe aia), i-am dat frumusel papucii... si dus a fost! Mama lui! Scuze! Dar iar mi-am amintit si iar m-am enervat!
Confidente de astea platonice sint f. rare, iar cind din cauza confidentelor facute lor se ajunge la certuri, e clar ca nu-s deloc platonice. Punct.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities