URGENT-PRENATAL SI CIC!!!!!!!!!!

URGENT-PRENATAL SI CIC!!!!!!!!!! | Autor: m.roswita

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze pt. ca repet intrebarea dar am nevoie urgent de un raspuns.Situatia mea este urmatoarea:pe data de 10 iunie trebuie sa intru in prenatal.Firma la care lucrez din data de 27 mai si-a scimbat denumirea,angajatorul ramanand acelasi.Am inteles ca conform codului muncii nu mai exista transfer de la o firma la alta.Din partea conducerii mi s-a spus ca prenatalul sa-l aduc pe vechea firma,dar aceasta firma legal nu mai exista.Ce prevede legea in acesta situatie?Voi mai beneficia de prenatal si de CIC?Va rog ajutati-ma cu un sfat,cu un raspuns!Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Faptul ca si-a schimbat denumirea nu presupune incetarea raporturilor de munca. In momentul de fata trebuie doar actualizate contractele de munca conform noii denumiri. Angajatorul este acelasi asa cum ati precizat. Transfer nu mai exista ci demisie si reangajare dar in cazul dvs. nu se poate spune de asa ceva fiind aceeasi firma.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Mutumesc pentru raspuns.Ti-am trimis un PM dar nu stiu daca l-am trimis bine,sau sunt eu prea stresata si vreau un raspuns cat mai repede.Problema(scuze ca ma repet) este ca la registrul comertului firma (pe vechea ei denumire) apare ca firma radiata.In aceasta situatie eu ce pot face?Pe ce firma sa mi se elibereze prenatalul?Multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu poate sa fie radiata daca exista contracte de munca active. Iti dau un sfat. Du-te la ORC si verifica daca este radiata desi in cazul in care spui ca tu ai contract de munca nu are cum sa fie radiata.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Eu m-am uitat pe net la ORC si am vazut ca firma apare ca radiata.Ar trebui sa ma duc la fortele de munca?Din pacate timpul este foarte scurt si chiar nu stiu ce sa fac.Inca o nelemurire:medicului de familie pe ce firma sa-i spun sa-mi elibereze prenatalul?Marius,stiu ca te-am stresat si-mi cer scuze.Multumesc.

Mergi la inceput