Kylie Minogue
Aseara,la stirile de la Antena 1 am vazut un reportaj despre aceasta diva si anume ca s-a internat in nu stiu ce spital din Australia si ca a cerut sa i se elibereze vreo 9 incaperi.Din aceasta cauza multi pacienti au trebuit sa fie mutati si au existat foarte multe plangeri precum ca personalul spitalului a fost foarte atent cu ea iar cu ceilalti mai putin.Oare ceilalti nu erau tot oameni?Este normal sa se faca o asa descriminare?Daca ea este celebra iar ceilalti nu,asta inseamna ca ei nu mai trebuiesc bagati in seama?
Mentionez ,pentru cei care nu au vazut,ca acest reportaj nu a fost tocmai in favoarea ei.
dana
Raspunsuri
DARAEL spune:
Bine ai venit in lumea reala, unde “sa traiti bine” inseamna de fapt “NOI sa traim bine” iar “egalitatea” se traduce simplu “toti suntem egali, DAR NOI suntem mai egali decat voi”....
E clar pentru toti ca in aceste “traduceri” cuvantul “noi” se refera la “cei mai buni, mai destepti, mai frumosi si mai bogati dintre pamanteni....” !!!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Lauraa spune:
Iar ne plictisim, o ducem bine si ne apucam sa ne gandim ce fac 18 bolnavi australieni ca nu mai au saracii loc in saloane... Io propun sa facem un miting cu ocazia asta... Si sa-l chemam si pe Dabija daca tot ne.... "chinuie" grija
Mama de Lara Celine
DARAEL spune:
Scuzati ignoranta, dar cine este “Dabija” ?
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adrienne12 spune:
Darel e vorba de bancul cu Dabija. Este o vorba auzita din facultate: cind cineva se preocupa de lucruri lipsite de importanta in timp ce lucururi majore se desfasoara chiar sub nasul lui se aplica vorba "stii bancul cu Dabija: ce te f... grija?" Pardon de expresie
Teodora D. spune:
eu cred ca reportajul respectiv era o mica barfa despre cantareata, deloc laudabil avand in vedere ca ea e in primul rand un om bolnav de cancer; si mai cred ca nu "a cerut" 9 incaperi, ci A PLATIT pt. ele, pt. ca in acele momente grele pt. ea sa fie scutita de paparazzi si alte priviri iscoditoare.
inclusiv in Ro poti "cumpara" o rezerva doar pt. tine, ca sa nu mai vorbim de cumpararea bunavointei personalului.
cat despre personalul australian-eu ma indoiesc ca si-au neglijat pacientii, chiar daca i-au acordat mai multa atentie cantaretei, care, btw, putea alege sa-si cheltuiasca banii in SUA sau oriunde altundeva in lume, dar a vrut sa mearga acasa.
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
DARAEL spune:
Lauraa, adrienne12 – multumesc pentru lamuriri !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
dana d spune:
De acord cu Teodora.
Stie cineva care mai e starea de santate a cantaretei? Operatia a fost un succes? S-a rezolvat problema? cat de invaziva a fost? Cat de avansat era cancerul? Care este pronosticul?
Dumnezeu sa o ajute ca e mare pacat. Nu eram o fana dar imi pare rau.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
Alina spune:
quote:
Originally posted by dana d
De acord cu Teodora.
Stie cineva care mai e starea de santate a cantaretei? Operatia a fost un succes? S-a rezolvat problema? cat de invaziva a fost? Cat de avansat era cancerul? Care este pronosticul?
Dumnezeu sa o ajute ca e mare pacat. Nu eram o fana dar imi pare rau.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica
Dana,
Eu am citit in presa germana ca operatia a fost cu succes,cancerul era in faza incpienta si prognosticul e favorabil,90%.Doamne ajuta!
Alina
tinatache spune:
si apoi, daca a platit 9 camere, e clar ca a vut mult mai multa atentie, la urma urmei stateau de 9 ori mai multe persoane dupa ea, nu? Si aici poti plati si tot spitalul daca te tine punga. Ii tin pumnii sa sa faca bine.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o