Dragilor, tocmai m-a palit pofta de ananas...si mi-am cumparat unul, ca-mi place tare! Dar am oare voie sa-i dau si bebitei mele(are 5 luni)suculet sau piure de ananas? Ati auzit cumva ca ar fi contraindicat?
Cookie si bb Sabina
eu i-am dat doar la sticluta, de la Hipp, suc care contine si ananas...nu stiu ce sa spun de cel cumparat ca atare.
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there... Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
ce pierzi daca incerci putin??? poate chiar ii place la bebe asa mic!
bine ca e de la fruct direct... eu una i-am dat cand era asa mica, dar din cutie,
spre norocul meu si al ei, n-a avut nimic
pupici
GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)
Bineinteles ca-i poti da ananas. E unul din cele mai bogate fructe in minerale si vitamine. Totul e sa fie copt (parguit), dar sa nu dea in fermentatie.
Ananasul, pe langa alte proprietati, ajuta foarte mult in calmarea durerilor de burtica, la reglarea aciditatii stomacului.
Eu i-am dat bebelinei mele ca al doilea fruct, dupa mar. Suc si apoi bucatele mixate.
Eu i-am dat din borcanas, Hipp, si n-a avut nimic de la el.
Andra,de printesa
(15 noiembrie 2004)
si eu i-am dat lui stefan ananas de la 6 luni. si nu a avut probleme, ba chiar i-a placut foarte mult. poti incerca cate putin!
pupici!
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
Eu i-am dat lui alex pe la 6 luni, dar asa tare s-a strambat ca am renuntat. E adevarat ca eram la inceputul diversificarii si facea strambaturi diverse cam la fiecare nou fruct introdus, acum insa nu-mi refuza nici un fruct, dar marturisesc ca n-am mai incercat cu ananas. Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
salut fetelor!
eu cred ca merge sucul, de ce nu? are vitamine, e placut la gust, si rau nu poate sa faca. are un efect detoxifiant, asa ca e ok.
am vazut si in piureurile pt bebei, asa ca presuspun ca e bun.
pofta buna!
Eu am incercat sa ii dau bebelului de la 5 luni cu sucul de la compotul de ananas si i-a placut f. mult
mamica Mihaela si bb.Daniel