Mamici de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
mamini spune:
Peca, tu chiar arati super! dar super! da, poate ca e ca un pepene, burtica ta, dar esti ca un fotomodel care a inghitit un pepene- si scuza-ma, ai un copil de aproape 2 kg si ceva lichid si placenta si...ocupa loc!lasa-l pe tati sa zica ce vrea, arati bestial!
si eu trebuie sa incep sa iau fier, ai avut probleme cu stomacul, cu tranzitul din cauza lui?
M
irinabungau spune:
Am mai zis eu o data: Peca este ca o pushtoaica de 14 ani cu burtica... Pai daca tu te superi ca ti-a spus sotzul tau ca ai o burtica ca un pepene... eu ce sa zic, ca pe mine ma alinta al meu : Orcutza mea... dar pe mine ma amuza... Ma bucur mult ca este bine bebe, sa creasca in continuare sanatos!!!
Mamini, ce bine ca a iesit totul ok la echo!!! Cat despre anemie, este normal la gravidutze in ultima perioada sa avem nevoie de mai multe suplimente pentru ca bebicii nostri nu mai lasa nik pentru noi, totul pentru ei!!! Eu iau Fe masticabi (cu gust de capsuni) de la Nutrilite, foarte bun de la Amway. Sunt produse 100% naturale, asta-mi place mult la nutrilite. Ce faza, tu cu Luminitza va cunoasteti????
Emaimee,
Cu gaura cum a mers???!!! Uite asa nu ma puteam lasa nici eu de ei, vreo o saptamana am facut cura de papanasi.
Ce super, poate veniti la mare in aceeasi perioada cu Mamini, ar fi fain!!!
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Irina, nu mi-a facut eco, la policlinica de stat nici nu au, au numai receptor doppler si ascultam inimioara. si se masoara tensiunea, hemoglobina, greutatea, dimensiunile la burtica si se face pipi la pahar si se fac teste de zahar si proteine. dar oricum era bine. m-a distrat puiutza mea, scumpa mamii, ca a pipait.o tanti prin burtica sa vada cum e asezata si a derajat-o din somn si a dat cu sutul, batausa mea!
ar fi frumos, sa ne nimerim in aceeasi perioada mai multe pe-acasa...
Cit despre Luminitza, da, am fost colege de liceu, la clase diferite, e drept si e mult de atunci, iar eu m-aam schimbat
...ea nu f mult, doar si-a lasat parul mai lung...
M
lulu75 spune:
mamini spune tot! La profil nu scrie cum te cheama iar poze vad ca nu ai si m-ai facut tare curioasa.
Luminita
30+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
mitub spune:
fetelor, am tot asteptat sa s inchida subiectul dar vad ca nici vorba.
In legatura cu listuta cu nr. telefon, o sa trimit PM la fetele carora nu le am nr telefon si poate mai completam, ca sunt multe goluri.
Irinapupici si ai grija de tine, fara sa te stresezi, ia-o usurel si trece si ZZ. Vezi ca e posibil ca de-acum de fiecare data cand esti sub strae proasta de imunitate sau stres iti poate aparea pe traseul ala nervos.
Nu va mai necajiti cu kilogramele, majoritatea mamicilor de mai iunie au dat deja jos o buna parte din ele.
mamini doar stim bine ca anemia n-are a face cu kilogramele, asha cum nici sunculitele pe laterale n-au de-a face cu bazinul util (ca mie prima oara cand mi-au zis cezariana am zis ca e imposibil, eu fiind mai lata...
andreea n-ai zis nici o vorbulitza de marea noastra intalnire...
Ioana sper sa fii suimtit si urarile mele de bine! Bafta multa si sa te intorci cu bine si cu bebe tot in burtica! Probabil dr. te va monitoriza o zi- doua
Acum chiar m-ati speriat si o sa ma apuc si eu de liste, spalat si bagaje.
Oana super camera!
Si pozele cu burtici sunt super frumoase! Mai ales ca ascund niste comori minunate!
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 31 + (DPN 1 august)
Katink spune:
S-a deschis un nou capitol aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50518
Katink
cu dulcineea mea 31+
Fotografii
mamini spune:
Boga, stiu...dar chiar e funny...ditamai omu`anemic...chiar, sa ne povestiti de la intilnire...
Lulu, ti-am mai zis odata pe la mamici/ burtici din Pitesti ca ne stim...eu am fost la B de la clasa a noua pina la sfirsit...eram multe fete inalte...ale voastre de la A ( ai fost la A in treapta I , nu?) Diana, Denis, Alina Pacioianu, Ioana Chilom si de la B eu si Ioana Druta( macar pe ea trebuie sa ti-o amintesti, este ffff frumoasa)- sotul meu care era prietenul meu( care a fost tot cu noi in liceu, dar cu un an mai mare, in clasa cu Amelia-pe ea ziceai ca o stii) ne zicea "echipa de baschet" desi nu jucam nimic...
si poze am avut, o sa pun linkul din nou.
in treapta a doua, erai cu Bela si Diana in clasa? eu ma vedeam cu ele la fumat...eram o vicioasa...
hai sa vedem, acum iti aduci aminte?
M
lulu75 spune:
Asa se explica de ce nu stiu de tine, pt ca la mamici/burtici din Pitesti nu prea am intrat pt ca pierdeam mereu subiectul. Imi pare rau ca de atata vreme nu am stiut acest lucru si am trait in bezna. Ia sa pui pozici sa te vad.
Ma bucur din suflet ca te-am intalnit aici. Cred ca ai aflat ca Ioanei Chilom i-a murit si mama in vara trecuta.
Luminita
30+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos