Mamici de iulie-august 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ceau, burtici dragute!
Vad ca nu sunt vesti noi azi, sper ca sunteti bine cu toatele.
Noi azi ne simtim foarte bine, ieri am avut contractii urate, bine ca au trecut . Asa de mult ma sperii cand am cate un episod din asta, parca imbatranesc 10 ani. Abia astept sa-mi vad fetita si nu-mi doresc decat sa fie sanatoasa .
Am citit capitolele de la subiectul Atelierul piticilor, sunt acolo niste idei extraordinare, vi le recomand. Am vazut ca Mitub e activa acolo .
Va pup, sper sa fie noutati pe cand ma intorc de la cumparaturi (vreau sa caut un album al bebelusului si niste decoratiuni pentru peretii din camera fetitei).

Sa auzim numai de bine.
33+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monai, care-i radacina la Atelierul piticilor, ca nu reusesc sa gasesc topicul asta...??? Multumesc mult,

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Ioana (Corbioana) iti tinem pumnii sa nu stai mult in spital.
Irina, bubitele de care ti-am zis ma mancau, dar au fost de la materialul sintetic de la blugi si de la transpiratie. ZZ am avut si eu acum un an pe spate, era pe sistem nervos- aveam o perioada foarte stressanta la munca; a trecut dupa cca o luna singura si netratata - la mine in familie si mama si bunica faceau, asa ca stiam ce e, nu m-am mai dus la dermatologie.
Oana C e minunata camera Evei. Sa stii ca si pe mine ma deranjeaza o masea, dar doar cand mananc, am fost la dentist si mi-a zis ca am nervul scos la ea! asa ca nu stiu ce ma doare.
Ella, ce bine ca Emma e incantata de fratior! Intre mine si fratele meu e o diferenta de 3 ani si-mi povestea mama ca il iubeam asa tare de imparteam bomboanele cu el - ii le indesam in gurita cand era bb!
Fetele, am visat ca eram la spital si urma sa nasc, nu mi-era frica deloc si eram foarte linistita; din pacate m-am trezit inainte sa nasc si nu l-am vazut pe pui.

Zina si bb Matei 31 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irinabungau, uite aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33103&whichpage=1

Sa auzim numai de bine.
33+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Monai, merci mult!!!

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am mai postat si nu eram logata....
buna dimineata!
am fost la control, bebitza mea facea nani, cred( avea 130 batai/min, ea care are 150/min, de obicei...asa linistita, parca era alt copil).hemoglobina mea s-a prabusit dramatic, voi lua fier,tensiunea e mica- asta nu e nou- si afara picura si e nor si ma doare capul de nu stiu ce-i cu mine...greutatea...4 kg in 7 sapt, adica un plus de 11 kg in 29 sapt-mai mare rusinea! mi-e cam ciuda, fiindca ma abtin tot timpul, aleg variantele dietetice,fac bunatati pe care nici nu le gust( am copt citeva tavi de fursecuri pt o prietena sapt asta, nu am mincat nici unul!) si nu maninc nici seara dupa 6-7...asta e.asta sunt, nu am ce sa fac. fata mea e bine, asta e important.
sper ca voi faceti mai bine ca mine,
M 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Monai-sper sa te simti mai bine,spor la cumparaturi,ai grija sa nu obosesti!
Zina si eu am visat mai demult ca am nascut asa usor si era o fetita creata si scumpa,am mai visat si baietel frumusel foc!
Irina-noi am fost ultima data acasa anul trecut si am stat ca niste printi aproape o luna
si pt ca avem multe rude abia ne-au ajuns zilele ca sa ii vedem pe toti.Multi s-au suparat ca nu i-am vizitat mai des-dar ei nu au venit sa ne viziteze ca puteau sa ne inteleaga si pe noi ca vrem sun,Sotul nu mai mersese la plaja din 2000!Noi in general mergeam acasa de 2-3ori/an-dar nu s-a nimerit sa poata vara decat anul trecut!
Oricum asa de mult cheltuim cand mergem acasa(mult mai ieftine sunt vacantele organizate in diverse tari)-dar mie imi lipseste tare familia si am preferat sa mergem acasa de fiecare data sa imi incarc bateriile

si pestiuc iubit&saltaret de 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-ma bucur ca e bine Mitzi a ta!Ia fier si parca era buna o cafeluta pt tensiune mica-de fapt vezi tu ce faci ca te pricepi!Hai nu mai te amari cu kg,nu o sa iei mai mult de 15 pe tot parcursul sarcinii!Si la mine kg s-au pus ametitor in ultima vreme,dar adevarul e ca m-am cam porcalit si eu-trebuie sa imi trag fermoar la guraCa am tras cu papanasi(f buni-reteta de la Irina-forum).Sotul zice sa mai faci,la 2 zile(sa avem desert zilnic),no way,nu mai facSi m-am mai scapat si la alte bunatati!
Acum coc vinete,o sa imi pastrez sa imi fac salata dietetica mie si lui ii fac cu ulei garla,cum ii plac!

si pestiuc iubit&saltaret de 35s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

Nu va mai faceti atatea griji pt kg pt ca vor avra grija bebeii sa slabim.

Luminita
30+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, beau cafea zilnic, o cana( nu cescuta) si mai scap si cite o cola light, mai mult nu merge, si asa am, cum mi-au scris la spital "very lively baby"...cofeina ii mai trebuie, si asa danseaza toata noaptea. asta e , stau cuminte, nici nu am curaj sa plec singura la plimbare, ametesc groaznic si pe-aici ma tin de pereti sau pe drum...de sot.mai bine asa, decit cu tensiune prea mare.
de kg...nu mai zic nimic. imi amintesc acum citiva ani o colega-cam inaltimea mea- se ingrasase in timpul sarcinii, ajunsese la 75-76 de kg si ma gindeam...horror! si acum mi se pare ca daca nu depasesc 85 de kg...e ok.deh, intre timp eu m-am imbolnavit si de la 60 am ajuns la 70 inainte de...incerc sa nu ma gindesc la asta, dar fac asa eforturi ca mi-e ciuda. si ii spuneam si sotului meu... e penibil sa fii anemic la 81 de kg
si mai am 10 sapt de pus pe mine...
M 29+

Mergi la inceput