Mamici de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
pisi_ella spune:
Buna, fetelor!! Mai venim si noi p'aici!
Irina, imi pare rau ca ai necazuri! Bine insa ca nu-l afecteza pe bb!
Mai avem foarte putin...DEja am emotii...Mai am doar o luna...Ca dr zicea ca in jur de 5, 6 iulie ma opereaza!! Deja ma gandesc ce tip de anestezie sa aleg, la Emma am avut anestezie generala, insa acum as vrea rahi sau peridurala...Poate ati citit la "Nasterea pe glob"...Sunt tare dezorientata.
In rest...toate bune!! De cand aman sa spal si eu hainutele lui bb...Eu inca nu am cumparat nimic, am o groaza de lucrusoare de la Emma...Ma rog...sunt roz, rosii
, dar ce conteaza? O sa fie un baietel imbracat ca o fetita!!
Ei....o sa ma si cumpar...eventual hainute sa-l scot din maternitate. Apoi tre' sa mai cumpar si cosmetice, pampersi....ne trebuie in maternitate...tre' sa le pun in bagaj...pe care poate o sa-l fac, pana la urma
....Ca si treaba asta o tot aman...Ma tot gandesc ca mai e timp...dar timpul trece!!!
Carucior tre' sa cumpar...ca de la Emma nu mai am decat unul sport...In rest...cam am de toate!
Eu ma simt bine, dureri nu am....usoare intepaturi doar, care sunt normale...totusi iau preventiv No-Spa, Scopantil...Cum simt ca mi se intareste burta...cum iau No-Spa!!
Sunt la a doua sarcina, dupa o cezariana, burta e enorma...si ma gandesc ca e bine sa iau asa, preventiv...sa nu am deloc probleme pana la sfarsit. Mi-e si un pic frica, ma mai agit si cu Emma, nu ma odihnesc indeajuns...Asa, eforturi mari nu mai fac, nu mai fac curatenie (face sotzu'), pe Emma nu o mai iau in brate...sau, ma rog, daca chiar trebuie sa o ridic, nu o tin mult in brate...O tin in brate doar stand jos. Am zis ca in ultima luna sa stau mai cumintica...
Emma abia asteapta sa-i vina fratiorul...ma rog...cat intelege si ea, acolo
Ma pupa pe burta, ma mangaie, imi face masaj cu ulei
...E tare iubareata
...Stie ca e bb in burtica, mereu povestim despre el...acum face nani, acum se joaca...Abia asteapta sa se nasca si sa-l pupe
Va pupam si noi,
_Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
mamini spune:
Irina, nu fuctioneaza asa. e vorba de virusul varicelo-zosterian- pe ala il iei o singura data si apoi ai imunitate.adica ai facut varicela cind erai copil, nu o mai faci niciodata, chiar daca ai contact cu virusul. dar zZ de obicei este o manifestare recurenta ale virusului pe care il ai deja.norocul e ca nu apare decit pe fond imunitar slabit( sarcina, tratamente cu depresive imunitare, tbc etc). dar nu e regula ca o singura data.tu esti contagioasa acum pt cineva care nu a avut varicela, cit timp ai eruptia pe piele.
toti cei care au avut varicela pot face zZ la un moment dat in viata.dar asta nu e asa periculoasa, infectia primara e.tu ai avut varicela cind erai mica, nu - adica varsat de vint?( te intreb fiindca in cazuri rare, la adulti infectia primara se manifesta ca zZ nu ca eruptie de varicela- adica aceleasi bubite dar peste tot, pe tot corpul).
nu-ti face probleme, o sa fie ok, ai grija de tine si de bebita ta! poate la anul in vara ne vedem la mare si lasam zuzicile sa se joace cu lopatelele in nisip...
M
irinabungau spune:
Mamini, da am avut varicela prin clasa a 7-a deci este sigur ZZ. Ce sa zic, acum rabd, ce sa fac...??? Oricum, nu mai sunt stresata, bine ca stiu ca bebelusha mea este in siguranta, ca mie-mi trece!!! O sa am grija sa infectez pe nimeni... Ies maine din casa doar sa vizitez un neurolog, atat.
Mi-ar face o mare placere sa ne vedem cand ajungeti pe-aici!!! Mamini, multam mult de tot pentru toate informatiile, esti o comoara!!! 

Acusor,
despre contractiile Braxton nici eu nu stiu daca sunt ceea ce simt eu, la un moment dat mi se contracta uterul, il simt cum se strange si parca respir mai greu... nu stiu cum sa descriu altfel...
Pisi Ella,
hai ca mai ai putin si tu!!! incepem sa facem galerie pentru fetele care ajung pe ultima suta...!!!
Pupici burtici,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Albinutzza spune:
Buna seara burticutzelor
si 
Vad ca numai probleme, nu-mi place
...Va rog sa reveniti la lucruri mai frumoase, haideti ca mai avem asa putin 
Irina, o sa fie bine ai sa vezi, daca ai vb cu dr si ti-a zis ca nu afecteaza pe bebelika ta, e OK...ia tratamentul si va fi bine
Ioana (Corbioana)..sanatate multa va doresc, sunt convinsa ca va veti intoarce cu bine, si sa vezi tu ce repede...te asteptam cu drag
Oana C, m-ai dat pe spate cu camera bebelusei tale...SUPER...foarte frumoasa, lucrusoarele sunt minunate![]()
Adriana, se vede ca mai ai putin, e mare burtika
Irda, sa stii ca fetele au dreptate iti sta mai bine asa, mai rotunjoara la fatza 
Imi pare rau ca nu ati facut poze la intalnire, si eu ca de obicei nu am venit...am dormit ca valiza in gara...nu stiu ce am avut...3 ore juma am dormit...si seara am fost la mama sa facem baie, ca noi nu avem apa calda
In rest e OK....aaaaaa vineri am fost si am vazut carutzul si patutzul, pe care tati si cu nasii le vor lua cand voi fi eu in spital...sunt super frumoase si ieftine...
Cam atat, miercuri avem si noi control, abia astept pt ca o sa vb de nastere..sa vedem cum va fi
Albinutzza
33+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
corbioana spune:
Fetele multumesc tuturor pt ganduri bune si suport moral. O sa incerc si eu sa ma calmez si sa fim ok si eu si bebe Andrei ca meritam. Am pus 3 poze noi in album facute acum la 34 sapt. Sa fim si noi mai la zi. Va pup. 

Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Ioana, te asteptam , sa fii cumintica si tinem pumnii sa iti dea drumul repede!sanatate si pupici
M
Oana C spune:
Irina, imi pare rau ca nu te simti 100% bine; nu prea am inteles eu ce-i cu Zona Zoster aia, dar vad ca e cam complicata treaba. Insa atita timp cit dr ti-a spus ca bebelusa este bine, nu e necesar sa te stresezi. O sa vezi ca o sa treaca si bebelusa ta o sa fie sanatoasa, dolofanica si frumoasa.
Ioana, nu mai plinge, ca il superi pe Andrei. Gindeste-te ca o sa stai in spital spre binele lui; si daca s-ar naste acum va fi un copil perfect sanatos!!! asa ca linisteste-te si gindeste-te cum va fi cind il vei tine pt prima data in brate. Si tie ti-a iesit buricutul in afara ![]()
.
Albinutzza, aiurea sa nu ai apa calda
. Imi amintesc ca se intimpla destul de des si cind eram eu in tara si trebuia sa incalzesc apa in fiecare zi
(ca pe atunci stateam la mama). Nu stiu de ce apa calda in fiecare zi, non-stop
, nu se ridica la "standardele internationale" pt ca preturile se ridica toate la astea.
Pisi Ella, Emma este foarte frumoasa!!! Este asa de dulce in pozele alea in care se strimba
. Este super!!! Si fratiorul ei o sa fie la fel de dulce ...
Gabi, si eu ma gindeam sa spal hainele bebelusei azi, dar mai intii trebuie sa merg sa cumpar niste detergent special pt bebelusi, ca asta pe care il folosim noi de obicei, Tide, are clor, chiar daca este si pt colorate. Noi aici am uitat de mult ca nu se face treaba duminica. Daca nu are cine sa ne ajute si nu avem timp in cursul saptaminii, cind sa facem treburile?
Eu in continuare ma simt f bine cu bebelusa. Daca nu ar fi maseaua asta pacatoasa ... (cea noua la care i-am scos nervul). O sa merg miine dimineata la dentist si sper sa scap complet de durere. Cred ca nici nu m-am dilatat si nici scurgeri de dop sau altceva nu am (decit cele normale, albicioase, din sarcina).
Voua vi se mai intimpla sa uitati ca sinteti insarcinate? Ca mie mi se intimpla destul de des
atunci cind merg, cind fac treaba sau stau intinsa in pat ... Azi-noapte nu stiu de ce a trebuit sa ma intorc pe o parte si fara sa imi dau seama, am vrut sa ma intorc pe burta, dar ... surpriza!!! acolo era burtica mare cu bebelusa mea in ea
. Cred ca m-am sclerozat de am inceput sa uit ca sint insarcinata
. Chiar si cind citesc despre ingrijirea noului nascut, ma apuca momente in care mi se pare ciudat ca citesc asta ...
Va pup si aveti grija de voi si de bebelusi.
Oana C si
34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
irinabungau spune:
Oana C, nu-i nimic, ma fac eu bine!!!
Cum adica uiti ca esti insarcinata???? Eu ma misc foarte greu, nu mai am mobilitatea de pe vremuri, bebelusha face jogging la mine in burta, nu pot sa fac efort... si lista poate continua... plus grijile legate de nastere si de cresterea bebelinei... Ce haioasa esti cu intorsul pe burta...![]()
Parca Adriana zicea ceva de pijamalele de satin, nu??? Probata chestia si... este adevarata!!!! Multumim!!
Pupici si noapte buna,
Irina si bebe 30 sapt.
emaaimee spune:
Inseamna ca si eu sunt in luna a 9,ca sapt 41 si 42 sunt prelungiri
Ioana-nu mai plange si stai linistita in spital.Ce burtica draguta si tu esti tare slabuta!Ce bine de tine!
Acusor-si mie mi-a placut Brother Bear!Eu tot asa simt Braxton Hicks-asa si am citit ca sunt-contractii nedureroase.Mie mi se intareste burtica si o simt mai pietroi asa!Tot sub stratul de grasimutza cam multicica
Irina-sper sa iti treaca repede!Sa nu te mai enervezi ,ca stresul nu ajuta!Si soacra mea a fost diagnosticata cu zz acum 3sapt (ea are pe spate si odoare tare ficatul),s-a dat ea cu crema,dar nu a luat vitamine si isi amaraste fiecare zi plangand de dorul nostru si de aia nu i-a trecut inca!Nu vrea sa inteleaga ca ii face rau stresul!O inteleg si pe ea,de fapt,e primul nepot(singurul copil sotul)si nu il va vedea decat la anul!Dar si parintii mei sunt in aceeasi situatie(ei insa o au pe sora mea si cred ca conteaza enorm ca nu au ramas singuri ca ea)
Si noi o sa venim la anul acasa la plaja!
Oana C-nu pot sa uit ca sunt
,in afara de scumpi
care e in burtica si imi reaminteste continuu,mai sunt si kg si oglinda pe care as sparge-o!Azi se impingea bb atat de tare ca m-a luat cu transpiratii si simteam nevoia sa stau jos!Si ieri mi-a facut asa-saracutul e inghesuit rau acolo!
pisi_ella-ce scumpa cred ca e Emma cand te pupa pe burtica si isi inchipuie ea cum o sa fie cu fratiorul!
Noi am reusit sa avem cina cea romantica cu sampanie de copii
,dar la desert a trebuit sa plece la alta
Se cheama munca si cred ca s-a insurat si cu ea
Am nitel draci,dar nu e el de vina,asta e serviciul lui!Reusise si el sa stea sa se odihneasca vreo 4ore-ca am mers la cumparaturile saptamanale si ca de obicei a carat ca un hamal!
Maine e libera toata lumea(dar magazinele sunt deschise)si cred ca ma duc sa ma plimb singura pe la magazine daca e cald ca azi!Ca tati tot la munca!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
irinabungau spune:
Neatza burtici,
dar vad ca este tare liniste prin zona... nu v-ati trezit inca???
Emaimee,
multi, sper sa treaca repede si bebelusha mea nici sa nu stie ca mami a avut o problemutza...
O inteleg foarte bine pe soacra ta, este tare greu sa fii singur si sa stii ca-ti vezi copilul si nepotul tocmai peste un an... Noi nu l-am vazut pe frate-meu de 4 ani...Noroc pt. mama ca mai veneam eu pe acasa la fiecare 6-7 luni... si atunci o rasfatzam cu de toate...
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.