La ce varsta te-ai maritat?
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Darlene spune:
Eu m-am casatorit la 22 de ani. Cred ca este o varsta potrivita pentru maritis, dar depinde de persoana. Parerea mea. De asemenea cred ca in cazul barbatilor, varsta de 22-25 de ani e cam "frageda" pentru insuratoare (dar si aici depinde de felul persoanei).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mih spune:
Eu aveam 22 si sotul 26.
La 26 de ani am avut copilul.
Sper ca la 30 de ani sa-l am si pe al doilea.
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
Anculina spune:
La 24 - cu cununie civila si nunta.
Dar locuiam impreuna de la 22.
Acum o sa implinim 28.
Si avem o fetita de 1 anisor.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
sinzi_ana spune:
Ramonika...esti framantata rau...
Ce pot eu sa iti spun, este ca noi ne-am dat seama din prima zi (sau din a a2-a) ca ne potrivim si ca vrem sa ne petrecem restul vietii impreuna (chiar ne gandeam ca la pensie ne vom cumpara o rulota si vom calatori prin lume), ne-am casatorit pentru ca am ramas insarcinata si actul in sine nu a reprezentat nimic...si nu s-a schimbat nimic...
Casatoria este o ceremonie care nu leaga oamenii mai mult sau mai putin decat este relatia lor in sine
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ramonika...esti framantata rau...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Andreea_si_Doru spune:
Ramonika citeste si la noi "Cererea in casatorie" sa-mi zici ce parere ai :)))
Stai linistita... cand e sa vina... vine!!! :) Numai sa nu te ceara un motan in casatorie
Sanatate si
Andreea, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
Minunea noastra, Nathalie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
pisi_ella spune:
Eu aveam 26, iar sotzu' avea 24 si ceva! E mai mic decat mine cu un an si 4 luni.
Cred ca m-am maritat...numai bine...nici prea deveme, nici prea tarziu. Fiecare face cum simte, nu e o regula.
Noi am terminat mai intai facultatea, ne-am angajat...apoi, dupa 1 an, ne-am casatorit. Ca asta a fost ordinea evenimentelor._Ella,
Emma &
din burtica
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
adrienne12 spune:
Ramonika nu am avut timp sa citesc ce ti-au scris fetele/ Eu m-am maritat la 22 ani (in facultate) pt. ca eram gravida. M-am maritat MULT prea devreme. Daca ar fi sa ma intorc in timp cred ca m-as marita pe la 36-37 ani. Intre 20-30 ani trebuie sa te distrezi caci destul o sa ai timp de cratita dupa. Mie nu mi-a spus nimeni ce va urma... si ca tot greul familiei o sa pice pe umerii mei si mi-am petrecut cei mai buni ani ai vietii linga un om cu care nu ma potriveam. Pe la 36-37 ani o femeie e implinita profesional si se presupune ca are o sit. materiala care sa ii/le permita ambilor soti venirea pe lume a unui bebe. Deci de ce te-ai marita mai devreme?