La ce varsta te-ai maritat?
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alinkav spune:
Eu aveam 21 si el 27 de ani.
Noi dupa 2 saptamani de intalniri ne-am mutat impreuna si dupa 2 luni ne-am casatorit(am fi facut nunta mai repede, dar trebuia s-o pregatim).
Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
am si eu o intrebare pt cele care s-au maritat asa tinerele si asa de repede, la cateva saptamani sau cateva luni de cand v-ati cunoscut. cum de s-a intamplat chestia asta? va doreati atat de mult amandoi? sau ce l-a determinat sa va ceara?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
slakje spune:
Ramonika, nu este o reteta pt asta, de obicei lucrurile astea vin asa...de la sine.
De ex multi au avut relatii, si poate au si iubit, dar au simtit totdeauna o nesiguranta, ceva, si cand si-au intalnit sotul/sotia, au simtit de la bun inceput ca asta este, simplu, fara prea multe intrebari existentiale, gandit, ca sa ne luam, ca nu, ca oare, etc.
sfatul meu e sa nu fortezi lucrurile, daca ai o relatie si nu esti sigura, ai ceva indoieli, sa nu faci pasul fiindca dupa casatorie indoielile alea se vor accentua.
La mine de ex nu a fost o cerere in genunchi, cu public, mi se pare haios asa ceva, dar fiecare cu gusturile lui, noi am ajuns impreuna de acord ca mergem la primarie, totul a decurs natural, fara stres, fara oare ce o sa fie, fara amestecul altora din afara care sa se implice sau sa ne impinga de la spate, etc.
Sa nu cumva sa te astepti la cereri neaparat cu chitari, in genunchi, etc, asta nu garanteaza succesul unei casnicii.
Eventual sfatul meu inainte sa va luati e sa concubinati voi asa frumos o perioada impreuna, nu are ce sa va strice.Totul trebuie sa vina natural, si cand va fii barbatul ala care sa fie al tau vei simti, crede-ma.Vei sti pur si simplu.
slakje spune:
Aaaa, mai am ceva de adaugat, sa nu fortezi lucrurile dar nici sa fii exagerata in alegere, adica sa-i imprti si portionezi toate defectele si sa iti fie frica de un angajament, caci in felul asta nu vei gasi veci un barbat perfect, noi toti avem defecte.Cu totii.
Dar cand va fii sa fie vei stii singura.
Ramonika spune:
Alino, nus ce m-a apucat. de fapt siu eu, da nu poci sa spui, ca-mi stric reputatia pe forum...
nu pot sa zic ca vreau sa ma marit deocamdata, dar ma gandesc totusi cand o sa simt si eu ca "he is the one"
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
slakje spune:
Ramonica nu-ti strici nici o reputatie.
Eu te inteleg foarte bine,este normal, poate si maica-ta te impinge de la spate, nu din rele intentii normal, dar poate o fii vrand si ea sa te vada la "casa ta".
Problema e ca ea nu stie si nu realizeaza ce mult s-au schimbat vremurile, ce greu e pt un tanar acum sa-si intemeieze o familie, o casa, mai ales in Ro, de-aia baietii nu-si asuma responsabilitati si nu se insoara, din cauza nivelului scazut de trai, si ei saracii, sa nu crezi ca nu sufera, dar daca nu au posibilitatea, pana la 30, 3o si ceva de ani, ce sa faca saracii? Eu stiu ca sunt pe forum care au copii si s-au casatorit foarte tineri, dar astia sunt cam o minoritate, la 20, 21 de ani, majoritatea fostilor mei colegi din Ro sunt necasatoriti, tot asa, fete la 26, 27, 28, necasatorite, la fel si baietii...asta e, stiu foarte bine.Este foarte greu sa incepi o casnicie, sa stai cu parintii, etc.
Si Guestus are dreptate, barbatii asa mai copti necasatoriti cam le umbla ochii dupa fete tinere de tot, glumeste el dar zice adevarul.
Ramonica iesi si tu mai des daca nu ai o relatie, foloseste orice ocazie sa iesi in lume, nu refuza nici o invitatie, etc, asta daca nu ai prieten si nu esti indragostita, daca ai un baiat si sunteti indragostiti si vrei sa te mariti, si vezi ca nu te mai cere veci, daca chiar tii neaparat sa ai tzadula la mana , si esti sigura ca el e, cere-l tu
pe el de barbat, haha, vb serios.
Ramonika spune:
parerea mea este totusi ca barbatii cam fug de raspundere. sau unii gandesc mai putin, se arunca intr-o casnicie numai asa, sa intre in randul lumii, apoi regreta si incep destrabalarea. sunt destule cazuri, si pe aici am citit.
deh... eu nu as cere barbatul in casatorie. oi fi mai de moda veche, dar asa mi-ar placea sa ma ceara el pe mine.
deocamdata nici nu as avea pe cine sa cer, chiar de-as vrea.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
slakje spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
parerea mea este totusi ca barbatii cam fug de raspundere. sau unii gandesc mai putin, se arunca intr-o casnicie numai asa, sa intre in randul lumii, apoi regreta si incep destrabalarea. sunt destule cazuri, si pe aici am citit.
deh... eu nu as cere barbatul in casatorie. oi fi mai de moda veche, dar asa mi-ar placea sa ma ceara el pe mine.
deocamdata nici nu as avea pe cine sa cer, chiar de-as vrea.
Ramonikasi pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
Cei trei muschetariBebelusii
Da asa este, sau cei care in Ro se casatoresc la 21, 22 de ani traiesc pe spinarea parintilor.fiecare cu alegerile personale, fiecare parte are avantaje si dezavantaje.
In rest asa este, ai perfecta dreptate.
Cat despre daca l-ai cere tu sau nu, nu zi hop pana nu treci puntea.Cand va fii ala al tau, nu mai ai nici o retinere, vei stii pur si simplu.Nu se va mai pune problema de mode.
![](icon_smile_big.gif)
Deocamdata iesi peste tot.Nu refuza nici o invitatie, nimic, incerca sa ai o viata cat mai sociala in afara servici/scoala sau ce faci, daca iti place un baiat nu-l refuza fiindca asa se cade(stii tu la ce ma refer
![](sexinpat.gif)
![](hi.gif)
luloasa spune:
draga ramonika
Noi ne-am hotarat sa ne casatorim dupa primul an de prietenie dar am tot amanat pt ca in fiecare an mai aparea cate ceva;cand am fixat data nuntii pe 1 iunie am amanat-o din nou pt. ca el a plecat peste granita; nu m-am gandit niciodata ca nu se va intoarce la mine si dupa 2 luni si jumatate (avea viza 3 luni)a venit inapoi la mine.Pe 1 martie anul urmator(2003)am facut nunta.eu aveam 26 si jumate si el 28.
Am fost prieteni 5 ani timp in care ne vedeam zilnic chiar si pt. numai 5 min.
In timpul asta de 5 ani ne-am invatat unul cu celalalt si ne-am cunoscut mai bine chiar daca fiecare a stat la mama lui.Daca nu ne vedeam o zi ne era dor unul de celalalt.
Deci nu conteaza varsta la care te casatoresti important este sa il cunosti pe cel de langa tine cat se poate mai bine si sa simti ca viata impreuna va face sa cresteti impreuna, sa va completati unul pe celalalt si la nevoie sa va bazati unul pe altul si sa va intelegeti reciproc.
Mult succes si o viata plina de bucurii
ffffff important.In ziua nuntii vei fi printesa si toata lumea va vrea sa te vada.NU LASA PE NIMENI SI NIMIC SA TE SUPERE si o sa-ti mearga din plin.
te pupik dulce
luci 27 s
Ramonika spune:
he he, mi-ai dat o idee buna de subiect. hai ca il redactez acu si vorbim acolo
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)