La ce varsta te-ai maritat?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
vad ca multe dintre voi v-ati maritat de tinere si la fel si barbatii vostri. foarte bine! totusi eu am observat ca (unii )barbati din zilele noastre, care au sub 25-26 de ani, se tem de raspundere. multi zic ca is prea tineri de insuratoare si ca o vor face dupa 30 de ani, incolo. oare sa fie numai o scuza? sau ce motiv au sa fie asa?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
"...ca is prea tineri de insuratoare si ca o vor face dupa 30 de ani, incolo"
exact asa si este...multi vor sa se insoare dupa 30 ani incolo dar cu fete de 21-22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Eu 19,sotul 24.Nu consider ca a fost prea devreme si chiar ma deranjeaza cand oamenii ma judeca pe chestia asta-cei care nu ne cunosc si-mi aud chestii de genu' nu a fost prea devreme?da ce-a fost in capu tau?da avea bani,nu? si tot asa..E treaba mea!Si nu regret nimic.Il iubeam,ma iubea,ne intelegeam bine,eram de 1 an impreuna si am simtit amandoi ca ne-am gasit jumatatile.Prin urmare nu ne imaginam viata unul fara celalalt.Asa ca ne-am casatorit.Din pacate am facut doar cununia civila,iar pe cea religioasa ne chinuim s-o facem de 5 ani.Da' nu-i bai c-o facem noi si pe aia.
Varsta optima..pai eu zic ca nu exista asa ceva..dar cred ca optim e atunci cand iubesti si esti iubit,cand crezi ca ti-ai gasit jumatatea,cand simti ca nu poti trai decat cu acea persoana,cand nu-ti inchipui viata decat alaturi de acea persoana.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
![](images/user_woman.png)
Mirunaa spune:
Cand am avut cununia civila eu aveam 23 de ani si o zi iar sotul meu nu implinise 22(i-a implinit la doua luni dupa cununie).
La 24 de ani ai mei si 23 ai lui am avut-o pe Ioana....iar la 35 ai mei si 34 ai lui l-am avut pe Rares...
Cand il intreb pe sotul meu de ce m-a luat imi raspunde ca i s-a pus un val pe creier si nu a stiut de el(si face o fatza haioasa)...Saracutzul de el...ma iubeste!
Toate cele bune!
adda spune:
quote:
Originally posted by Mirunaa
Cand il intreb pe sotul meu de ce m-a luat imi raspunde ca i s-a pus un val pe creier si nu a stiut de el(si face o fatza haioasa)...Saracutzul de el...ma iubeste!
"Saracutzul de el"?
![](icon_smile_big.gif)
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Eu aveam 25 el 34. Asta se intampla anul trecut in 14 august si pana prin ianuarie daca ma intrebai cand ma marit ziceam ca mai e pana atunci si la sfarsitul lui aprilie ne-am hotarat GATA facem nunta (eram de 3 ani jumate impreuna - din care 2 locuind impreuna) si uite asa in august am facut nunta. Asa ca nu se stie niciodata cum va fi. Totul se poate intampla in doar cateva luni.pozici
dana p. spune:
Eu m-am maritat la 9 zile dupa ce am implinit 25 de ani iar sotul avea 23 de ani si 8 luni si am fost prieteni 7 ani .Daca era dupa mine ma maritat la 22 de ani si vroiam sa am un copil la 24 , dar n-a fost sa fie.Acum am aproape 32 de ani, aproape 7 ani de casnicie si nici un copil.Daca-mi spunea cineva la 20 de ani ca eu o sa ajung sa ma marit la 25 si ca la 32 de ani nu o sa am copil il faceam nebun.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas