Sot cicalitor
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Probabil ca nu o sa-ti placa interventia mea, dar ma risc. Limbajul tau referitor la cel cu care (inca) imparti viata mi se pare nepotrivit, daca stau sa ma gandesc ca de ceva similar il acuzi tu pe el. Un mormoloc caruia nu-i tace melita, caruia doresti sa-i spargi capul...un terorist, un bou care nu exceleaza la nimic...dar are si unele calitati (?)
Fetele-s dragute, te inteleg, asa-s ele, ba chiar si eu te inteleg, dar vorba multora care ti-au raspuns: de ce stai soro cu un asa specimen, pe care nu dai doi bani?
Pentru ca din ce vad eu la tine, cred ca daca am asculta si parerea domnului cu pricina, am afla cateva lucruri interesante. Parerea mea...
http://community.webshots.com/user/tora97
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carmita_baby spune:
Rufus faptul ca-i adreseaza asa epitete nu mi se pare de mirare, avanad in vedere relatia lor actuala.
Insa tinand cont ca nu exista respect de nici o culoare in relatia voastra si asa cum a zis si Mamica Dulce mai ales ca nu aveti copii.. nu inteleg de ce mai stai cu el.. Poate din obisnuinta? Sau poate din teama de a nu imbatrani singura?
Eu zic sa faci un bebe, ca doar asta ne e menirea noua si implinirea sufleteasca, dar daca l-ai face cu el sigur ai regreta..
Cicaleala nu o tolerez sub nici o forma si imi displac persoanele cicalitoare.
Mello motanelul iubit
ruxij spune:
Vaca? Tampita?
Mirela, ti-ar fi mult mai bine singura. Inteleg ca servici ai, esti inca tanara, barbati mai buni se mai gasesc. La ce ai nevoie de el? Copii nu vrea, nu te ajuta in casa, nu te iubeste, nu te sustine, te abuzeaza psihic. Am mai spus si altora in situatii similare, un sut in posterior si pa! Inteleg ca job ai, ce mai astepti, sa iti faci viata praf?
Cand omul e mai nervos, mai nu stiu cum, mai cicalitor, e una, rabdare, bla bla, dar nu cand te injura si iti face viata iad necontenit.
Daca Mirela a folosit epitete la adresa lui, mie mi se pare normal. Din moment ce el i le tot adreseaza, ea ce sa faca, sa intoarca si obrazul celalalt? Asta poate in poezii, in viata reala chiar ca iti vine sa ii spargi capul specimenului.
Primavera spune:
Gaseste-ti pe altcineva! Daca o sa incepi sa iesi cu altcineva o sa ai un termen de comparatie si o sa vezi ca poti gasi su ceva mai bun. Apoi decide daca vrei sa mai ramai cu actualul,sau sa-ti vezi de drumul tau.
Fetelor,sper sa nu-mi sariti in cap!
Mult noroc!
clauditzadennis spune:
E bolnav la caaaaaap!!! Un sut in posterior si gaseste-ti, fata draga, un om sanatos din toate punctele de vedere...de ce stai cu el, vrei sa ajungi la nebuni? Lasa-l cu prietenul Cioran si vezi-ti de viata ta!
Claudia,soacra frumoasei Oti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
eu am o intrebare. nu-mi raspunde mie, raspunde-ti tie.
de ce mai stati impreuna? e evident ca sinteti amindoi nefericiti.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body
![](images/user_man.png)
ratoiul spune:
Eu as fi un pic mai rezervat in a arunca cu pietre in el, mai ales ca e o tinta fara aparare in acest caz. Ca sa fie corect, ar trebui sa avem si punctul lui de vedere.
Nu ii tin partea, dar e posibil sa nu fie chiar asa bun de blamat. Posibil sa aiba o inteligenta peste medie si sa vada niste lucruri pe care ceilalti nu le observa. Sau poate are senzatia ca daca a citit 2-3 carti si a capatat cateva idei, e mult mai "destept" iar ceilalti sunt niste "prosti".
Poate ne spui si cate ceva despre cum era el inainte. De cand a inceput sa se manifeste asa?
Un lucru imi este destul de clar: in situatia actuala, nici unul dintre ei nu este fericit. Ea nu e fericita pentru ca nu il intelege. Daca e vreun mic geniu atunci probabil ca sunt putini cei care il inteleg, daca nu chiar nimeni. Ganditi-va ca e normal sa fie asa. Cate genii au fost intelese la vremea lor?
Cineva care tinde catre perfectiune o poate lua razna usor in lumea in care traim. Sunt asa de putine datele pe care le cunoastem in acest caz... Aproape tot ce s-a afirmat tine de latura emotionala. Nu am nici un fel de exemplu. Poate n-ar fi rau sa dezbatem un caz concret de "teroare". Sa stim si noi din pricina caror idei suferi atat de mult. E usor sa blamezi, sa arunci cu pietre. Cei mai multi o fac atunci cand nu inteleg foarte bine ce se intampla.
Pe undeva imi pare rau si de el. Si inteleg ca se simte oarecum singur. E clar ca lui nu-i pasa de cat de curata e casa, de cat de bine gatesti etc. Nu prea inteleg faza cu "sa te superspecializezi si sa aduci munti de bani". Daca e asa interesat de hrana spirituala nu asta e important.
Probabil ca azi am o problema cu a-mi comunica coerent ideile si va rog sa ma scuzati. Gandesc ceva dar nu sunt sigur ca ma exprim asa cum ar trebui .
Revenind... cred ca sunt doua posibilitati:
1. Tu ai capacitatea de a-i intelege ideile, te simti atrasa de filosofie, il iubesti, esti capabila sa il sustii, esti destul de deschisa incat sa incerci sa accepti si alte puncte de vedere decat ale majoritatii, poti sa dezbati subiecte "grele" fara sa fii categorica si vehementa la orice idee mai "altfel", iti place sa citesti, iti place sa analizezi, poti sa vezi dincolo de aparente. In acest caz el e persoana potrivita pt tine.
2. Nu te regasesti deloc la punctul 1. Din contra, esti cat se poate de normala, iti plac lucrurile simple, nu iti bati capul prea mult cu una sau cu alta, il crezi "dus cu pluta", vrei sa il "indrepti", sa ii scoti gargaunii din cap, crezi ca e doar un misogin care te face vaca si te critica pt ca asa vrea el, sa iti faca viata amara. Atunci cred ca e mai bine sa ii spui pur si simplu ca ai ajuns la concluzia ca nu sunteti compatibili. Ii poti recunoaste ca e posibil ca el chiar sa fie mai "destept" dar din pacate, tu nu poti face fata. Ii poti spune ceva de genul: "Dragul meu, poate ca ideile tale nu sunt chiar atat de absurde. Dar din pacate eu nu pot sa le inteleg." Daca il iubesti si il vrei langa tine poti continua: "Daca ai fi un pic mai bland cu mine si mi-ai intelege conditia poate as incerca sa ma concentrez mai mult. Nu trebuie sa crezi ca sunt o proasta. As vrea si eu sa discut cu tine, sa combatem o idee sau alta, dar da-mi te rog linistea necesara pt asta. As fi foarte fericita si dornica de a te asculta daca nu m-as simti fortata sa fac asta. Daca ma iubesti, incearca sa ma intelegi. Poate ca n-ar fi rau ca uneori sa ne bucuram de lucrurile marunte ale vietii. As vrea sa ma tii de mana cand privim impreuna un rasarit de soare pe malul marii si sa iti aduci aminte ce simteai atunci cand ma intelegeai si ma iubeai..."
Raman la convingerea ca dragostea este cheia. Cu ea se poate rezolva totul. Daca tu il iubesti si el te iubeste, lasati la o parte gandurile negre si lasati dragostea sa va patrunda in inimi. Apoi totul ar putea veni de la sine...
Take care...
ana_radu spune:
Eu cred, ca el este prea sigur pe tine si din cauza aceasta isi permite asa ceva. Mai ales ca tu spui ca nu ai da gand sa divortezi.
Si in primul rand sa-ti raspunzi la cateva intrebari ca sa poti sa iei o decizie corecta: 1. Il mai iubesti?
2.Ce te tine sa stai cu el ?
3. Care sunt neajunsurile si din ce cauza sunt discutiile acestea ?
Si iti mai propun o varianta fi mai tare ca el adica, daca el te jigneste, jigneste-l si tu , daca el tipa, tipa si tu mai tare ca el si tot asa sa vada ca ai coloana vertrebrala si nu depinzi de el cu nimic si la o adica poti sa-l lasi oricand.
Succes!
hosen spune:
eu as zice sa nul bagi in seama prea mult fate ca nul auzi chiar daca iti vine sai spargi capul fa asta cam o saptamina,daca te intreba ceva la tema ii raspunzi la tema,daca nu incearca sa te gindesti la ceva frumos,nustii proverbul ca mita blinda zgirie rau?cind se va plectisi se va calma ceau