Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Va odihniti puturoaselor va dau de la mine ca sunt super odihnita.Eu vreau sa lucrez si voi ramaneti in concediu.
Am stat toata ziua pe calculator sa mai fac cv,ca trebuie ajustate,nu le trimit la toti la fel. Julia mea abia asteapta sa iasa la leagan,s-a saturat si ea de televizor
.
Mira la mine e ordine doar dupa ce fac curat,apoi le insira peste tot si asa le las,mai ales in camera ei,calcam pe jucarii
Las'ca se face bine pana la botez. Ortodoxa?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
syd chiar m-ai facut sa rad....de fapt m-am simtit cu musca pe caciula...chiar m-am odihnit si eu putin, am dormit asa de bine cu alexutul meu...acum am
baut un paharel cu vin rosu si unde mai pui ca alex vrea afara in parc si eu simt ca se invarte casa cu mine
nina, concediu placuto sa ne fie dor de tine
mira, parca povestesti de la mine din casacand zici de jucarii insirate peste tot..cateodata il mai conving pe alex sa le stranga singurel...
monica(anda) sanatate multa lui albert si pupici
syd...ce sa mai...ne-ai tras clapa..ne-ai facut sa zicem ca suntem grase si cand colo tu ai aparut ca sirena...de-aia nu ne dadeai tu poze cu tine
am fugit afara...mai intru mai tarziu
va pup...sa aveti o seara placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna dragele mele!
Am ajuns mai inainte acasa cu George! L-am trezit cand am ajuns la tara ca nu mai puteam, trebuia sa il pupacesc si sa ne iubim. E asa de dulce, cum ma vede nimeni nu mai e bun, doar "mama Enena"
!
Acum e vesel ca i-am inregistrat toate cutiutele muzicale pe mp3 si le ascultam cu drag si la PC, ca sa pot scrie, nu de alta!
Nina, concediu placut, vedem noi cine va edita pagina pana vii tu, oricum o sa ne lipsesti... poate vii cu o veste buna pe 20 iunie!
Syd, George al meu la 2 ani si 9 luni are 1m si 16 kg... probabil face parte din generatia copiilor inalti, ca cine il vede zice ca are 4 ani! Julia ta e frumusica, ti se pare ca e grasunica, e numai bine. E fetita..., oricum la cum arata, o sa cam rupa inimile baietilor cand va creste! De tine nu mai vorbesc ca ajung in depresie: sa ajung ca tine, m-ar tine sigur barbatul fortat langa el! Da Doamneeeee!
Ana, ai dreptate, cand ne chinuim sa slabim, nu biruim ca din cauza stresului avem o pofta si mai mare de mancare si... de aici kile in plus, nu in minus! Chiar nu ma mai stresez, asa ca hai sa nu ne stresam impreuna!
Monica... daca iti e pofta de tortilla, hai la Suceava... desi sigur e si in Bucuresti pe la vreun restaurant mexican, sau ceva pizzerie cu altele combinate! Iti dai seama ce adunare de calorii e acolo? Dar nu mai imi pasa. Bine ca au aparut si verzaciunile acum pe piata ca am trecut si la salate, vad ca si sotul vrea sa manance, e satul de carne!
Mira, sanatate la pitici, si cred ca vei fi ocupata acum cu botezul! Nu fi necajita, trece si calcatul si va intrati in ritm curand!
Ema, nu ma plange ca poate asa mai dau jos, de la efort... dar cine stie! Tie cum iti mai merge?
Monica (Anda), sanatate lui Albert, am trecut si eu prin asa ceva! Numai sa nu se deshidrateze! Pupici micului print!
Iri, ce faci?
Carmen, maine ajung prin minunatul judet Bt, pacat ca nu trec si prin oras, ca tare imi place!
Va pup pe toate, ma cheama voinicul la telenovela!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
miraklucker spune:
Multumesc fetelor pentru incurajari si... pentru urarile de reintoarcere. Mai vreau vacantA!!!!!!!!!!!. Sper sa-i treaca la Daria pana maine asta seara am fugit la farmacie dupa ceva med dar inchisese-ra deja noroc ca m-a salvat vecina. I-am dat niste pic de Fenistil sper sa-i mai calmeze mancarimile, saracuta urla intr-una!!.
A fost asa de bine acasa cu toate ca si acolo am gatit mai in fiecare zi, dar sotul meu a fost cuminte,spala vasele si statea cu copii. Eu mai trageam cate o fuga prin oras sau cate o vizita rapida. Sora-mea sta la 5 min de mine. noi am stat la mine in apartament iar mama se muta cand la una cand la alta dupa nevoi
.
Doar ca David s-a molipsit de la verisoare, iar sotul meu deja comenteaza ca nu mai mergem !!! Ca parca el hotaraste!!
Syd, am fost cu masina e o zi buna de mers, iar cand ne-am dus la Viena am avut norocul sa prindem stau (asa se zice pe nemteste) sau buschon pe franceza, romaneste nu stiu cum. Intr-un cuvant am facut 10 km in 4 ore!. Iar la intoarcere a fost o caldura ingrozitoare noroc cu clima din masina. Syd le dau dreptate la fete unde vezi tu grasime, poate ca ai avut 11 kg mai putin dar acum arati f bine, poate erai prea slaba inaite. Eu in rom cu atata program am mai dat 1 kg jos se vede ca nu am prea sta acasa, nu aveam timp de rontait toata vremea cate ceva ca aici.!!
Sa stii ca si eu am incercat odata cu somajul dar nu mi-a adus nimic bun, poti eventual sa-ti plateasca un curs de limba daca e cazul sau poate ceva calculatoare, trimiti numai CV-uri pana ti se face acru.
De ce nu incerci sa faci o scoala de la inceput. In2-3 ani ai o diploma de Elvetia si ai de lucru. Eu asta o sa fac. Cu diplomele din Rom nu am nici o sansa. Tot trimit CV dar imi spun ca nu am experienta in Elvetia. Ce vrei sunt idioti, asta e!!!
Elena, David are tot 2 ani si aprope 10 luni dar are vreo 94cm cred si acum o luna 11.5 kg. E un slabanog de-l sufla vantul. Unde sa se si puna ca nu are stare nici cand doarme.
A, de botez nu ma agit vom avea numai cativa invitati neamurile sotului meu si prietena mea. Dupa botez mergem la restaurant sa mancam pranzul si gata. Nu e cine stie ce mare tambalau. Syd, nu o botezam ortodox, sotul meu e evanghelic protestant si pe David l-am botezat tot asa. E mai bine aici in toate formularele treci si religia iar ortodoxa e alta religie crestina. La scoala te baga impreuna cu musulmanii si alte religii si asta nu am vrut. Noi n-am mai ajuns sa ne casatorim si religios era planuit sa o facem in Romania dar David a aparut prea repede asa ca am lasat-o balta.
Sa stiti ca v-am mai citit asa mai pe sarite si am vazut si pozele cu copilasii vostrii. Sunt toti niste dulci!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica-elizabet spune:
fetele eu sunt mama nebuna...cum de altfel e si intreaga mea familie...in seara asta, in parcul in care mergem de obicei s-a tinut un concert cu mai toate trupele romanesti si era muzica tare de tot...ca pe stadion...ei...ruxi care de obicei e o sensibiloasa si se trezeste la orice zgomotel(in casa) aici a dormit 2 ore stilul "smuls" adica nici nu s-a miscat...alex s-a uitat si el putin la concert apoi s-a jucat cu alti copilasi prin parc.
am venit acasa pe la 22,15 si am sarit direct inb aie cu ei...au papat si acum dorm amandoi.
ma duc si eu sa ma uit la film ca ma astepta sotzul
pupicisi noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
miraklucker spune:
Merg si pozele, trebuia doar sa am putintica rabdare ca nu se incarcau asa repede cum vroiam eu!!
O seara si un sfarsit de saptamana cat mai placut la toate. Aici tuna si fulgera
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
BUna dragelor!
week-end-ul nostru e compromis,Anda e racita si ia medicamente,probabil voi iesi un pic cu ea afara in brate ca s-a incalzit .
aseara a murit si bunica,mama se agita de la ora 6 si Anda s-a trezit atunci.am atipit si eu un sfert de ora si mi-am mai revenit.pacat ca noi nu putem s-o mai vedem,e cam departe.
va pup!
syd spune:
Mira vazut pozele,galusca pe burtica si baietelul,il bate vantul zici,nu pare..Si al nostru Alex e slabut,inalt dar doua kg mai mult decat fi-mea.Acum e tuns scurt,i-au scos si dintii dun fata cariati,arata tare ciudat.
Cine ma tine in scoala atata timp? Eu vreau sa ma pun pe picioare sa nu mai depind de nimeni. Bacul meu face cat cfc-ul lor asa ca o diploma de baza am. Numai un pic de experienta sa am pe undeva,apoi alte porti se deschid.Cursuri o sa caut seara sau in we,sau prin corespondenta.
Pe Juli am botezat-o in Ro cand avea doi ani. Nu stiu unde o baga la scoala,oricum bunica-sa e musulmanca.N-ar fi o problema.
Sanatate Andei,Dariei lui Albert,la toti sa se faca bine sa se joace.A mea nu mai e racita.
Cu cat fac mai mult sport cu atat am chef sa continui chiar dk ma dor oloagele.Acum abia astept sa ies sa alerg,parca am mancarici
Monica si noi avem in vara un defileu in centru cu multe camioane care duduie de muzica,dansatori.Toata lumea se aduna pe marginea lacului. Al meu zicea sa nu ma duc cu fata ca e prea multa galagie. Noroc ca am asistat inainte sa se nasca,tare fain.Era ieri si un mini concert la scoala dar n-am mai iesit.O sa merg la anul la serbarile fetei.
Trebuie neaparat sa scap de sunculitele de pe bulane ca ma frec si-i tare nasol.Trebuie pantalon tot timpul.Haideti si voi ,profitati de caldura si mancati mai putin,transpirati mai mult
E tare plictiseala,ma invart prin casa.Copiii se lovesc de toate mobilele din casa,plang,tipa, e balamuc.
O las si pe bunica sa se enerveze cu ei. Taticul l-a adus si ni l-a lasat in grija ,v-am spus ca azi zicea ca-i duce pe vapor,s-a facut ca ploua
,n-am nici un semn de la el.Plus ca le aduce gogosi dimineata.Numai gura de el.
Tare as vrea sa ies,nu stiu unde.E cam inorat,nu stiu dk o sa ploua. Masina n-avem, iar in jurul blocului
piticasigogosica spune:
Buna fetelor
Iris a facut o alergie urata!
Nu se stie exact de la ce banuiesc eu capsuni sau niste pufuleti snecks,dar s-ar puteasa fie o combinatie.Miercuri am sunt-o pe doctorita care o are in grija sa-i spun ca fata mea avea deja edeme (buza superoara si fata umfate)M-a trimis de urgenta la spital.Medicul de garda s-a speriat cica era al 2 lea caz asa de grav pana acum in spitalul lor asa ca ne-a internat.ieri ne-a dat drumul acasa,la insistenta mea caci iris facea depreie daca mai stateam.Plangea si-mi spunea "pa-pa,tu-tu...ta-ti"adica sa mergem pa-pa cu masina cu tati.mititica cate a patimit,m-i s-a rupt sufletul cum i-au gaurit venele cu bramula(intravenos facea dexametazona),plus analizele.Cica nu-i gaseau venele din cauza bubitelor,dar chiar sa sara singele din ea pe noi,pe jos,pe pat...Romanica...ca sa nu mai zic ca aveam pile acolo ,plus banii.
Iris a mea nu a stat locului decat tunci cand dormea,a pus mana pe peste tot,tratit pe jos,"spalat"gresia de pe jos cu periuta mea,daca nu a tipat si s-a marait ca imi venea sa fug eu de acolo !!!!Plus ca i-a disperat pe toti,facea vizite in toate saloanele si va inchipuiti ca acolo erau copii bolnavi.Asa ca a vazut si doctora ca fata mea e de ne stapanit pus ca era evidenta imbunatatirea starii ei.Fetelor am ajuns vlaguita acasa dupa 2 nopti nedormite plus restul....,Ieri mititica ramasese cu stresul din spital ma striga intruna,plangea dupa mine,vroia doar cu mine,sa nu puna nimeni mana pe ea,asa ca am fost nevoiti sa o scoatea afara putin cu tutu-ul.
Acum avem tratament acasa si 3 zile papa fara pic de sare.Si de acum in colo avem restrictie la ceva alimete.Mi-e mile de ea ,dar asta e ,macar pana se face mai maricica.
Adevarul e fetelor ca Iris e argint viu si pe departe numarul 1 la nebunii.Nu pot sa ma intoc cu spatele la ea ca a facut o prostie si baga tot in gura,tot si nu asculta,Domane fereste!!!Daca nu e ca ea e jale.Mi-e mila de ea sa o bat ca e prea mica...
Tati a fost mereu la noi sa ne aduca cate ceva si a insistat sa ne aduca acasa,dar ieri nu s-a arata prea dornic de noi,plus ca Iris se maraia de mama focului.Sa-l vedem in week-end.
Michi ai ghicit cu alergia,plus ca ea facuse toatea vaccinurile si la varsat asta nu avea cum sa faca bolile copilariei,dar asa m-a speriat alta doctorita prin telefon,desi vb ta ceea ce eu descriam nu prea era varsat de vant.Sotul meu e excetie de la regula cu zodiile si cred ca la el carapacea e de otel.si eu cum sa o sparg???Cred ca mai degraba ar trebui sa renunte el la ea.El nu cred ca stie ce vrea cand imi spune ca i-ar placea sa fiu sirt,genul de femeie cu coaie,ori sa cica sa fiu mai feminina,mai misterioasa,asa pisicoasa sa-l detemin pe el sa i-a initativa.Deci????Si ce vreau eu cand conteaza???E genul dolce far niente,adica nu are initiative,nu area prieteni,nu-i place sa iasa(decat la film) si ma acuza pe mine ca nu am viata mea!!!Pai asta ar insemna ceva fara el.
Carmen sanatate si tie la micuta ca tare greu e sa te chinui cu ei.Pipici la ochioasa si chiar unde e tati ca ea cu tine nu seamana
Emma si cu tine la fel,fata ta e leita tatal ei(eu vorbesc ),sa fie sanatoasa si sa te bucuri de "talentele" si sa stii ca e dezvoltata bine!
Elena,draga de tine,aici sunt,merci ca te gandesti la mine .M-ai facut sa rad cu chestia cu divortul
.Pupici multi lui George ca stiu ca nu mai poti acum ca il ai cu tine!
Anda si Mira si voua sanatate la copilasi
Syd iti sta bine culoarea asta,esti sexy ,dar tu stii mai bine(ca si mine din pacate)ca uneori asta nu e de ajuns !Si in final degeaba te iubeste,debeaga in sinea lui stie ca arati bine daca nu o arata,sau ai e teama de asta !ma gandesc sa palicam si noi metoda "spaima departirii"(vb Elenei).
PS.Sotul meu face pe durul dar e tare gelos...ai povesteam cum am dat de unul in job-ul meu care mi-a promis marea cu sarea ,ca are bani,ca e tare, ca vrea sa ma ajute ,va inchipuiti cum a facut nu?cica sa-i spun ca nu e firma mea si ca tre sa vb cu el daca vrea sa faca afaceri ca asa vede el daca e serios
IRI SI IRIS...
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Ne-am intors mai inainte de la familia sotului, din Botosani, asa ca imi trag nitel sufletul. George nu sta o clipa, mereu vorbeste si alearga, lucreaza, mestereste de... uneori ma prind de cap!
Iri, imi pare rau pentru Iris, tare aiurea cu spitalele astea, stiu mai ales ca lucrez intr-unul, si cand am stat cu George, am crezut ca nu mai ajung cu nervii ok acasa... ma durea enorm sa vad ca il chinuie cu acele si branulele! Sanatate micutei si sa nu mai treceti prin asta!
Carmen, imi pare rau pentru voi, se aduna cam multe zilele astea pe capul tau! Fii tare ca poate ii trece si micutei raceala si poti macar sa iesi cu ea sa te relaxezi in parc!
Monica... vreau si eu la concerte... George se sperie de zgomot puternic, nu prea pot sa ies cu el!
Mira, indiferent de inaltimea si greutatea copiilor nostri, bine ca sunt sanatosi. Fiecare cu ritmul lui si cu temperamentul lui, asa ca... sanatosi sa fie!
Syd, dupa cum vad ai un weekend... aiurea, chiar nu e deloc de cuvant barbatul asta al tau! Cel mai tare ma supar pe barbat daca spune ca face ceva pentru copil si nu se tine de cuvant...
Vezi ca fetele zic ca arati ok?
Spor la alergat, mai ales daca iti place si ai unde!
Va pup, ca George vrea sa ne jucam cu masinutele si iesim indata si in oras la plimbare... sper sa nu se mai certe de la jucarii cu copiii!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze