Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
monica,ne luam de mana,caci si eu stau la fel cu kg.off,cand oi scapa!!!
am promis ca revin si m-am tinut de cuvant,desi mi-e un somn.e aproape 1 noaptea,dar bine ca am reusit sa fac in 5 ore tot ce mi-am propus:curatenie,calcat rufe pt drum,baie si manchiura-pedichiura.mai vroiam sa mai si invat,dar cu ce creier???
va multumesc,pt complimente.syd,mandra are numai 2 ani si 9 luni.oricum la vernisaj au trecut-o cu 4 ani.cine s-a uitat la desenele ei,o fi zis ca e vreun copil retardat.aa,si la cate kg vrei sa ajungi?ai vazut si parerea fetelor,arati f bine,si nu conteaza dc poza e facuta la departare.inca o precizare,eu nu apar in poza cu daria,e profesoara de pictura si modelaj.nu v-am spus ca am parul permanent si dc mi-as scoate ochelarii,as privi ca o vacuta lucerna,cu ochii bulbucati.fetita cui ii seamana cu parul cret-cret?eu am crezut initila ca tie si mi te inchipuiam leit ea,dar in varianta matura.ce eroare!!!!
carmen,la multi ani fericiti impreuna!!! ai un sot f romantic!!mmm,ce n-as cumpara si eu unul.desi observ ca in ultimul timp,al meu ma suna mai des,e f grijuliu.
monica,eu m-am lasata tentata de pizza la serviciu,asa ca...o sa zic la nunta ca sunt insarcinata in luna a treia.face maica-mea atac de cord,iar sotul o sa se imbete de fericire.nu ma lasa insa inima sa le fac asa ceva.
elena,nu stiu cum o sa castig.e frumos,nu pot spune,dar mai am momente de luciditate, cand imi spun ca un loc de bugetar e cel mai bun pt viitor.problema e ca luni am concursul,iar astia deja mi-au cerut actele pt contract.asta e cand alergi dupa doi iepuri.azi ma mai sunase unul pt interviu,dar am refuzat.a treia piatra de gat nu-mi mai trebuie.
ma duc sa ma culc,caci maine avem expozitie si tb sa fiu in forma,la kg-le mele.va pup pe toate !!!!
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Hai ca Luana vad ca inca doarme,nu-mi vine sa cred,Alexu' a plecat la scoala....asa ca intru si eu sa vad ce ati mai scris,ca eu tot codasa raman.
Syd,vezi mey ca toate spunem ca esti super?Nu te mai chinui cu slabitul.Eu aratam ca tine ,asa, acum vreo 10 ani in urma.Acusica sunt tripla(vezi foto).Cum te-o vedea barbatul tau grasa?!Nu stiu!De eram barbat te luam de nevasta,zau!Pupici la cretulina ta de fata frumoasa!
Monica,si ce daca ai calcat stramb cu cura de slabire?Se mai intampla!Eu am renuntat de mult sa mai tin cura de slabire.Am observat ca atunci cand ma chinui sa slabesc ma ingras mai tare si in loc sa dau jos,pun kile pe mine.E un paradox,ca ma abtin sa mananc ce m-ar putea ingrasa,mananc mai putin si totusi acumulez mai mult.Probabil,mi-am explicat eu,din cauza ca mananc mai cu pofta.Se poate?!Asa ca eu nu-mi refuz nici o pofta,daca se poate,iar de slabit vad ca Mama Natura are grija de mine cand e cazul.
Ema,am vazut pozele.Tare frumoasa e cea mica!A luat diploma de istet?!Ca am vazut ca scrie"Smart Diploma".Tare dulce e cretulina ta!Bafta la expozitie si distractie maxima!Si sa sti ca arati bine.Spui ca esti grasa?!Ha ! Sa o vezi pe mandea,ca te ascunzi cu usurinta dupa mine si nu te vezi!
Uite,incerc sa pun poza sa vedeti cum aratam inainte de a veni in Timisoara,adica in 2002 primavara si sa vedeti cum arat acum.
Anina,Carmen,Anda,Elena,Michi si toate celelalte scorpiute,va doresc un sfarsit de saptamana frumos si sa aveti numai bine.Va pup!
PS.Prima poza,mai sexy,e din 2002.A doua,cu balena de pe banca,e ultima facuta pe 31 mai 2005.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/petenchea/album?.dir=a354
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
La joaca.31.05.2005
monica-elizabet spune:
ana te-am vazut in poze si mi se pare ca arati f bine...cateodata stau si-mi spun mie ca nu mai pot arata ca la 18 ani..chiar mi-ar sta rau hi hi cu 56 de kg...as fii prea slabanoaga....dar nici asa nu-mi place cum sunt....daca eu nu ma simt bine atunci trebuie sa fac ceva.
emma..lasa ca slabim noi si o sa fim la fel de frumoase ca syd
am uitat sa va zic ca am inceput de ieri pregatirile pentru petrecerea de ziua lui alex...pe 7 iunie, ii facem si la mc cu copilasii si parintii lor...si acasa cu "neamurile" care nu poseda plozi sau sunt mai mari si nu se pot arunca in bile la mc si picta pe fatza hi hi.
va pup si am fugit sa le dau cate ceva de mancare astora mici
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
'neatza dragelor!
vad ca subiectul zilei e cura de slabire,ne-a zapacit Syd pe toate.eu nu mai zic nimic ,ca vorba Anei,cand sa fac cura,atunci ma ingras.
Ema,nu-l mai lauda pe al meu sotz ca nu e chiar asa de romantic cum pare.aseara a venit sa doarma cu noi si a adormit inaintea Andei.
Am avut grija sa-l trezesc dupa a doua masa a fetei si am fost surprinsa de promptitudinea lui ,daca stiam il trezeam mai devreme.
Ieri m-am tuns si nuantzat un pic ,am si racit dar nu mai conteaza,ca rabda baba la frumusete.
mi se pare ca Andutza e cu nasucul infundat.
va pupam si cred ca mergem iar la nani.b b e mofturica!
we placut pt toate scorpiutzele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Buna fetelor.
Cate cure de slabire pe aici....pai mai dati-mi mie ca eu sunt foarte slaba. Nu ca m-ar deranja, dar mai pot pune vreo 5 kg linistita.
Problema lui Albert a fost ca nu manca bine, in primul rand, apoi a facut febra din senin, si kk moale . Am fost cu el la medic si ne-a dat antibiotic ptr. infectie digestiva. Acum e bine, insa asteptam rezultatele analizelor. Sper sa nu fie ceva grav.
Va pup si va doresc un week-end placut.
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
syd spune:
Sunt mai "mica" decat voi dar nu-i de-ajuns. Cica pt varsta mea n-ar trebui sa arat asa. Si pe mine ma deranjeaza ca sunt grea cand fac sport si am fata rotunda. Fata mea seamana cu taica-su,mai mult cu soacra la ten,la par,la ochi.Cu mine are perioade cand seamana.
Emma,fetita ta are carlionti,o perii dupa ce o speli la cap? Si Julia avea asa,acum e mai mult ondulat,dar o pieptan des,mai ales ca lung i se incurca. Iar am tuns-o ,azi vazut? La ce-i trebuie claie la varsta ei,o deranjeaza.Pe mine ma tundea mama scurt ca baietii cand eram mica,ce mai plangeam
De-asta aratai diferit in poza ca nu erai tu
Daria pare mult mai avansata si chiar fizic e maricica.Ce inaltime are?Si kg? A mea are 104cm si 19kg,la 4 ani.Un pic grasunica
Ana dk vrei sa citesti de la capitolul anterior,apesi pe 10 mai sus.
Intr-adevar ai luat kg,cum ai reusit?
Hai,ia-ma de nevasta
Ma tine acasa de trofeu sau ce?Vrea sa fiu ca atunci cand m-a cunoscut. Apropo citisem o declaratie a unui psihiatru despre dragoste. Cica la inceput e dragostea oarba,apoi iti idolatrizezi partenerul dar nu dureaza mai mult de doi ani dupa care incepi sa-i vezi defectele si trebuie sa-l accepti asa cum este. Cred ca noi n-am reusit sa ne acceptam cand am deschis ochii
si cautam persoana de care ne-am indragostit acum 5 ani.
Monica norocul meu ca fac sport si kg sunt repartizate armonios.Hai mai ca n-am mintit,vreti sa va arat si celulita dar nici asta nu se vede bine in poze,iar ziceti ca n-am nimic
Si noi avem un Alex pe 30 iunie,el cica isi invita colegii la el si pe a mea nu o invita.Oricum n-as lasa-o. Sa vina aici sa sarbatorim. Luna viitoare e si ziua Juliei.Si a soacra-mii.
Azi somam,poate iesim la leagan un pic. S-a deschis piscina langa noi dar cred ca apa-i rece.Toata saptamana am asteptat un semn pt serviciu,nu au raspuns.
emma27 spune:
vai,syd nu-ti spun ce ma chinui sa o pieptan.ii descurc parul bine doar in baie,si atunci ii dau cu lei de par inainte.eu am avut parul la fel cand eram mica,dar mi s-a indreptat.si acum tin minte tipetele cand ma pieptana mama si am zis ca nu o sa-mi chinui fata cu asa ceva,dar ce naste din pisica,soareci mananca.la fel cred ca e si cazul tau,pe mine mama ma purta cu parul lung.
anda,eu ti-as da cu placere,dc as putea.
carmen,nu inseamna ca e ocupat,ci ca e obosit saracul.de cate ori nu a facut si al meu la fel.de mine nu mai vb,caci sunt campioana si mai si tip,dc ma trezeste, cu ganduri ascunse.cu nasucul,sa fi atenta dc nu dezvolta alergii,mai ales vara.
mai,monica,sa fie intr-un ceas bun!la multi ani,de pe acum pt bebita.
multumesc,ana.e numele gradinitei.diplomele sunt pt stimulare,ca au participat la serbarea de 1 iunie.oricum era f mandra de ea.nu-i f isteata,dc vrea sa car pietre de aici la tulcea,ca sa aiba cu ce arunca in apa,cand trece cu bacul.si sa stii ca esti prea critica cu tine.
pe unde e elena?saracuta,cu atatea munci...
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
miraklucker spune:
Syd, sunt pe aici, dar nu mai am timp de nimic. Am avut o saptamana bestiala si stai ca nu s-a terminat inca!! David a venit putin racit apoi a luat Daria, 3 zile febra peste 39 ieri nu mai avea febra dar a facut o alergie cred ca de la branta de vaci care i-am dat-o. Ne-a tinut mai toata noaptea trezi iar la 6 era deja in picioare. Ea care e in general tare cumintica e tot timpul maraita si abia adoarme in brate!! Plus un munte de haine de spalat care acum asteapta sa le calc
.
Si in casa la mine parca a fost razboi, parca nu i-a fost de ajuns geanta de jucarii noi cu care Sa intors din Romania a mai insirat si tot ce avea acasa. doar le-a dus lipsa 2 sapt. Si peste toate ieri trebuia sa fac curat ca a venit popa la noi acasa sa discutam despre botez!!! Pe 26 avem botezul Dariei.
Acum fug sa ma intind si eu putin cat mai dorm copii. Am vrut sa va pun cateva poze noi dar nu stiu ce am facut ca nu mai merge. Maine barbatii pleaca la "munca" asa ca noi fetele ramanem singurele sper sa am mai mult timp
Va pup pe toate scorpiutzele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Fetelor, voi fi in concediu de luni, pana pe 20 iunie ! Ma bucur pe o parte, dar regret ca nu am PC si internet acasa, sa mentin legatura cu voi, aici.
Va doresc sanatate si numai zile senine si fericite !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49587" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
emma27 spune:
mira,odihna placuta,caci o meriti cu prisosinta!!!!
nina,o sa ne lipsesti.cine ne mai face paginuta?si cine ne mai povesteste despre lucruri frumoase?te asteptam cu forte proaspete.sa te distrezi baremi in concediu.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor