ce ar trebui sa fac?

ce ar trebui sa fac? | Autor: qicoletta

Link direct la acest mesaj

acum 2 zile am fost la un control la doctor sa il intreb de ce nu mi-a mai venit ciclul,urmam un tratament cu duphaston si dupa ce 2 luni mi-a venit CM normal acum intarzia foarte mult.concluzia lui era ca eram insarcinata de 2 luni,asta in prima faza....insa dupa ce mi-a facut si ecograf a zis ca era alarma falsa..ca e doar o congestie si ca uterul e foarte mare pentru varsta mea 78/40/40mm(duphastonul nu era chiar ceea ce imi trebuia).m-a trimis acasa si a zis sa astept 2 saptamani sa vina ciclul....dar sperante mari sa vina nu prea sunt..intrebarea mea este:sa urmez un tratament naturist?...dar ce fel de tratament?daca nu vine mi-a zis ca imi da anticonceptionale si nu vreau... ca am probleme mari cu ficatul.
daca cineva s-a mai confruntat cu asa probleme ar putea sa ma lumineze si pe mine ce sa fac..ca tare ma chinuie toata situatia asta.sper ca nu am batut campii si ati inteles ce am vrut sa scriu...

Life sucks, but we wear condoms!!!!...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

gikol.. eu personal cred k este o dereglare care poate avea multiple cauze, eu nu m-am confruntat cu acest gen de probleme deci nu te pot sfatui mai mult decat sa-ti spun sa mergi la un medic bun, sa-ti faci niste dozari hormonale si sa gasesti cauza.
Iti doresc succes!
Pupici

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput