Va rog frumos sa-mi dati si mie ceva sfaturi cum as putea sa depasesc "momentul". Am facut ieri o nevralgie intercostala, de nu mai pot nici sa respir, dar sa ma misc... Problema este ca sunt singura acasa cu odorul de 8 luni si simt ca mor la fiecare miscare... stiu ca intr-o zi, doua, ar trebui sa-si dea drumul, insa, va implor daca stiti vreun remediu ca sa scap mai repede, spuneti-mi si mie!!!
Multumesc!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
quote:
Initial creeata de ionella3003
Va rog frumos sa-mi dati si mie ceva sfaturi cum as putea sa depasesc "momentul". Am facut ieri o nevralgie intercostala, de nu mai pot nici sa respir, dar sa ma misc...
bunica mea a avut aceeashi problema si s a dus cu mama la medic:
acesta i a spus sa ia:
paracetamol cate 3 pe zi
Codeina 3/zi
Tador cand avea crize mai mari de durere.
suplimentar i am dat Noi de capul nostru ..adica eu ;) Nurofen pentru durere si i am facut un masaj local cu Ben Gay..dar pentru ca tu ai BB trebuie sa vezi daca nu cumva sunt contraindicatzii ...iar in loc de Ben Gay poti sa folosesti local..cam de 3 ori pe zi Diclosal...NU miroase si se rezoarbe repede..
in rest tot binele din lume..si pupic.
va multumesc din suflet de ajutor! nu pot sa iau decat paracetamol, pt. ca alaptez, insa e bine si atat. Si... trebuie sa astept sa vina sotul pt. aplicat unguent local...adica maine dimineata! Sanatate maxima!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul