Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Costi, si eu o sa iau Clomifen incepind cu urmatorul ciclu. O sa primesc si Choragon (pregnyl), dar mi-a mai dat si Ovestin –ai primit si tu?
Uite, citeste aici despre el: http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100001966.html

Am inteles ca e bine sa il iei in combinatie cu clomifen. Intreaba si doctorul tau…
Catrinel, scuza-mi intirzierea, dar de 2 zile o tin lant cu examenele si n-am intrat pe net. Referitor la intrebarea ta, eu nu am luat decit clomifen, este foarte adevarat endometrul in urma stimularii a ramas cam subtire, dar, ce sa-ti spun, acum cind am aflat de foliculoiul de 28/30 mm, endometrul e OK, dar eram in ziua 46 de amenoree.In viata mea n-am avut asa intirziere, dar sunt optimista, poate ca 8 luni nici n-am sa mai vad culoarea rushilor.

pupici si bafta mare la toata lumea!!!

_
I am not insane, just emotionally unstable.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by utocatalina

Buna fetelor ...am trecut sa vad ce faceti...Lauricipani si Costi ceva vesti bune aveti? Va pupic pe toate si va urez o seara faina...Noi azi am facut 7 sapt. si va astept in continuare la burtoase!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
7 +
Simburica

cata, ce sa-ti spun, n-am nici o veste, dar ti-am urmat sfatul si am prestat ca la carte. In mor normal, daca am facut pregnyl joi ovulatia deja s-a produs.Marti ma duc sa vad daca s-a spart foliculul si mai am de asteptat inca 10 zile pina sa fac testul.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Felelor am intrat doar sa va spun ca ma bucur ca am vesti de la voi,chiar daca sumare....Costi ma bucur ca esti increzatoare si plina de speranta....tine-o tot asa!
Mirela multumim ca ne-ai spus cate ceva despre Motzunica,sper sa fie bine pana la urma si sa prinda puteri sa ne spuna chiar ea cum a fost...
Duminica placuta si mai vorbim...maine,dupa ce vin de la Giulesti!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele, stie vreuna din voi ce-i cu Fertility, ca de doua zile nu pot sa-l accesez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua fetelor, dragutzelor.
Am intrat ca sa va urez duminica placuta si Mishu, bafta maine ! da Doamne sa vii cu vesti bune!

pe toate!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna fetelor !

Alexia, merge Fertility, tocmai mi-am introdus adineauri prima zi de rushi ...poate ti-a expirat contul ? de cat timp il folosesti ?...eu am intrat si ieri si astazi dimineata fara probleme.

bafta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Sorina Alexia are dreptate.
Fertility nu merge. Nu are legatura cu user-ul. Nici macar nu se activeaza ferestra in care iti introduci user-ul si parola.
Apare un mesaj de alerta:
www.fertilityfriend.com could not be found. Please check the name and try again.

Ce nume sa verific daca nici macar nu ajung sa-l introduc? Si asta dureaza deja de 3 zile. Faza cu expiratul user-ului nu cred ca e valabila. Si eu m-am speriat dupa 2 luni cand am primit un astfel de mesaj si am incercat chiar sa-mi creez un nou user. Nu se poate insa, la fertility nu-ti poti crea 2 user-e de pe acelasi calc. Dar nu s-a intamplat nimic, l-am folosit mai departe.
Acum cred ca e cu site-ul o problema tehnica.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Mirona, din moment ce eu fix acum il am deschis si il folosesc, inseamna ca sigur merge site-ul...chiar caut tot felul de modele de charturi si merge super. Nu obisnuiesc sa dau informatii false.

am citit pe acolo si se pare ca nu expira contul, se poate folosi nelimitat. Dar in cazul in care incerci sa inregistrezi pe altcineva, atunci iti inchide contul. (identificarea unui utilizator pe o pagina nu se face doar prin cont si parola, ci si prin alte metode, de exemplu prin identificarea IP-ului). Iar cand cererile sunt foarte mari, un cont care nu a fost folosit timp de 30 zile intra in stand by, adica mai poti intra, dar nu iti mai vezi charturile vechi....ceea ce nu cred ca e cazul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Nici eu Sorina.
Nu te supara, dar la mine inca nu merge. Ba mai mult in bara imi scrie acum Coming Soon!
E o gluma?
Cum de merge la tine si la noi, nu? Nu am vrut sa te supar.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Miro, nu ma supar, intr-adevar e ciudat...oi fi avand pile la ei.....acu pe bune, m-au vazut ca sunt amarata ca mi-au venit rushii si s-au indurat de mine.

Mergi la inceput