Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
alus spune:
LA MULTI ANI IUSTIN

Am intrat si eu putin pe forum. Noi ieri am fost la o petrecere
la aer curat organizat de firma sotului cu ocazia dwe 1 iunie. A fost superb
. Au organizat concursuri si atracti ptr. copii, au fost si surprize
. Julia este prea mica deci nu sa jucat, dar prima oara a mers pe propiile picioruse tinanduse de degetele mele, pana ieri ia fost frica, de cate ori incercam sa o iau de manute sa merga se aseza in fundulet, ia placut foarte mult mersul in picioruze ca acum ma ia de manute singura si imi arata ca vrea sa merga, deci mergem prin casa. Afara este urat ploua
, nu avem cum sa iesim.plus ca a inceput sa spuna din ce in ce mai multe cuvinte in limba ei si cateodata ii mai iese si un cuvant pe intelesul nostru. Din pacate nu avem poze
, bateriile sau descarcat si am uitat sa le punem la incarcat
. In fiecare an se organizeaza asemenea petrecere, deci anul viitor ne vom pregati mai bine.
Eu ma simt mai bine, ma mai omoara tusea dar nu asa de tare cum acum cateva zile.Sper sa ma mai tina doar vreo 2-3 zile max. Cam atat pe la noi.
Sper sa gasesc putin timp ca sa citesc ce ati mai scris. De la un timp trebuie sa am ochii pe Julia sa nu faca vreo pozna.
Pupici la toate 
http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia
anacami spune:
Veste mare: acum, la un an si un pic, au strpuns gingiutza si cei doi incisivi centrali de sus; asa ca, acum ne laudam cu 4 dintisori (deocamdata se vad doar 2, cred ca o sa mai dureze vreo luna-doua pana o sa creasca bine si cei de sus).
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
bertha spune:
Salut, dragi mamici!
Gasesc si eu putin timp azi sa mai scriu, ca Darius doarme si, pt ca a plouat rau si n-am fost afara, am avut vreme de celelalte treburi.
Vanessa, am vazut pozele din excursie si sunt superbe! Ce pesaje frumoase ai surprins! Ai facut f bine ca ai fost si in excursie, nu cred ca stateai linistita acasa. Lasa ca durerile trec, amintirile raman si asta conteaza.
Acris, ce ma bucur ca ati petrecut un we atat de frumos! Te inteleg perfect, si noi am fost sambata seara la o nunta, unde ne-am simtit excelent, chit ca am plecat la 3 dimineata (si am fost printre primii) si duminica am somnorit toata ziua. E bine ca din cand in cand sa mai petrecem macar o seara singure cu sotii, nu inseamna ca-ti neglijezi copilul sau mai stiu eu ce.
Anacami, am vazut pozele, pupam dulce tunsuliciul care bea skol!
Felicitari pt dintisori!
Irinusha si Madisor - felicitai umblaretilor vostri, cred ca s-au vorbit s-o ia din loc in acelasi timp!
Bravo lor si curaj voua!
Alus, sanatate in continuare, eu mi-am revenit repede, sper sa nu te mai tina mult si pe tine!
Fetelor, va las, sunt in febra pregatirilor pt aniversarea motanului, adica azi ma pregatesc psihic mai mult, maine incep cu adevarat!
Pa!
Ps N-am putut scric ingrosat, nici colorat, nu stiu de ce.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alina costin spune:
Buna dragele mele!
Iata ca iar a trecut o gramada de timp pina sa va scriu,dar sper sa nu se mai intimple.
In primul rind felicitari IRINUSHA si MADISOR pentru micii umblaretisa aveti parte de cit mai putine cazaturi.![]()
Despre noi ce sa va spun,toata ziua mergem {mai ne accidentam ca suntem tare grabite)dar nimic grav.Astazi am fost la analize(avem itoleranta la proteina laptelui de vaca)pentruca am papat iaurt si daca ies bine(miine primim rezultatele)incepem sa papam si brinzica,iar de la 1 an trecem pe lapte de vaca.Sper din tot sufletul sa iasa bine,ca noi din cauza regimului nu am papat nici gluten,si sincer nu mai stiu ce sa-i mai fac de papa.

Am incercat sa pun ceva poze de cind era Alexanra mica,daca merge voi pune in curind si mai recente.
Va pup

Alina si
Alexandra
Madisor spune:
Bertha, multzumesc.
tzie si lui Darius. Clara azi nu prea a dormit, misuna. Tuseste un pic... Da' e bine... Sa ai spor la pregatirile pentru motz! Si eu saptamana asta trebe' sa ma pregatesc, nu pentru motz... Tot pe 8 iunie implineste Cori 12 ani si sambata o sa am tambalau mare.
Va las ca mi se descarca tastatura... Mai vorbim...
Va pup!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
tnicoleta spune:
Fetelor se pare ca s-a revolvat cu calculatorul, cica de astazi nu ar trebuie sa mai faca figuri. Inca nu am apucat sa citesc tot, ca vreau sa fug acasa la Bia.
Cu toata supararea mea de la servici de saptamana trecuta am recuparat cu Bianca. Am stat mai mult cu ea, ne-am plimbat prin parc, ne-am jucat, am rasfatat-o de numa-numa, i-am cumparat jucarele, carut sport, care mie imi place mult, am fost si cu ea la mine la servici si au laudat-o colegii mei, au zis ca este foarte frumoasa.
La petrecerea de ziua ei (acum o saptamana) a fost foarte cuminte, a papat mai tot timpul, am tinut-o in chilotei si nu a facut pisu pe ea decat o data (dar a fost si foarte cald). I-am rupt si turta cu ocazia asta (nasa) si a ales de pe tavita VERIGHETA, UN UNEL DE AUR, O BRATARA DE AUR si UN PIX, a mai pus mana pe bani si carte dar nu le-a ridicat de pe tavita.
Si acum va las ca fug la Bibi, promit sa va raspund maine
Pupici la bebici si copilasi
Nicoleta si
Alexandra Bianca
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
monet spune:
la multi ani, iustin!! pentru ieri. carmen, sa va traiasca istetul!
la noi weeekndu' o trecut fain, simbata am avut musafiri la frigarui pe nasii liei cu victoria si alti doi amici de-ai lui sean cu nevestele si copiii. un tambalau, ce mai, noroc ca am stat afara cu vremea asta splendida si au alergat copiii prin iarba de nu se mai saturau.... duminica am fost la parintii mei, am mincat prinzul, apoi ne-am intors si l-am avut musafir la un film pe fratele lui sean cu care totdeauna ne distram de minune. si si lia, ca nu s-a culcat pina la 11!!!! (ea, care de obicei la 8 e dusa pe genele lui mos ene:)).
azi dimineata m-am trezit tare greu, mai sa nu vin la servici de lene, da' m-am gindit ca poate imi iau vinerea libera, daca tot mergem la ecograf. vai, ce mai dirdii de emotii......
am o prezentare de pregatit pentru peste vreo 2 saptamini, asa ca va las cu bine, dar mai vin, ca n-am citit ce-ati scris pe ultimele pagini. si si la poze mai vreau sa ma uit. sean o sa puna in curind poze cu vizita la new jersey si altele...
pupici!
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
cornelia_laura spune:
Dragele mele va multumesc pentru primirea calda!!
Mami si bebe Eduard ureaza tuturor bebelusilor de mai-iunie 2004:
LA MULTI ANI si SA FITI SANATOSI si FRUMOSI, SA NE INDULCITI ZILELE
Cornelia_laura si
bb Eduard
CORNELIA_LAURA