Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Fetelor, multumesc pentru urari, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi.
LA MULTI ANI AYUMI

Irinusha felicitari pentru primii pasi, cred ca prima varianta se va dovedi adevarata, sa ne spui.

Norocul meu ca va citesc pe voi....habar nu aveam ca se ia un cadou pentru nasi la taierea motului. Grea tema, norocul nostru ca e in august....

Va pup ca miauna piticul si azi nu vreau sa-l vad suparat.....cred ca i-a luat cineva dictionarele din mana

Andre si BB Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am revenit sa va povestesc ce am inceput.
Lui Julia ii place mult sa umble la telefon , deci am fost nevoiti sa-l ascundem dupa fotoliu. Dar ea nu sa lasat si a intrat sub fotoliu ca sa ajunga la telefon. Sub fotoliu avem modemul, nu am avut alt loc sa-l punem, Julia a dat peste el, dar nu a interesato, ma mirat ca asta sa intampalt prima oara, pe ea a interesato mai mult sa ajunga la telefon, Dabea am scoso de sub fotoliu, mai ce plansete a tras. La un moment dat sotul a observat ca nu ne merge internetul , Julia a scos un cablu de la modem, sotul la pus la loc, dar internetul cum nu a fost nu este, a inceput sa se inerveze ca a stricat ceva, a sunat la firma si a facut reclamatie, din pacate trebuia sa asteptam pana a doua zi sa vina cineva sa vada ce are. Sotul se ruga tot timpul sa nu nu fivina inauntru in modem, ceva spart rupat ca atunci reclamatia nu face doi bani, cand a venit tipul sa vada ce sa intamplat sotul a mintit ca am ramas putin fara lumina au sarit, am uitat cum se numesc, imi cer scuze, si cand a ridicat modemul nu a vrut sa mearga. Tipul dupa scurt timp a spus ca se mira ca a mers aatat timp din martie. Tipul care ne-a schimbat prima oara modemul a lasat cablul vechi. Asa ca Julia a iesit curata din acest balamuc. Eu am inceput sa glumesc ca ea stia toata treaba asta si a facut totul sa avem un modem mai bun si mai rapid. A primit de la mama si tata cate un

Fetelor aici in Polonia vremea este asa de schimbatoare, astazi este 18 grade, maine spun ca va fi cam 30 grade, iar duminica iar 18 grade, iar pe mine ma cam doare capul. Acum am luat Apap si mia mai trecut, mai devreme ma dure oribil.Iar Julia a facut o curatenie de ma luat iar dyrerea de cap....ufff

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Hmmm...tocmai mi-a sters fii-miu din mesaj, cat poa sa ma enerveze banditu!

Tocmai spuneam ca eu as vrea sa ma pun pe lista facuta de Irinusha , numai ca a uitat sa precizeze si care-i parola. Partea buna e ca pot in toate cele trei zile, mai putin dimin pe 29 ca e sarbatoare. Uau! ar fi calumea rau de tot sa reusim sa ne intalnim. Si as mai spune ca Herastraul e ok, dar e o parte din el si mai ok, adica partea unde e si ambasada chinei, pe la soseaua nordului, asta inseamna ca e musai nevoie de o masina. Mie mi se pare foarte calumea partea aia, partea proasta e ca restaurantele sunt chiar pe malu lacului, si e cam nasol cu copiii pe acolo, dar ar mai fi si insula copiilor acolo, nu stiu cum e, doar ca e un restaurant acolo, niste chestii umflate ptr pustani si se plat 200mii de copil.

Eu am tot citit ce scrieti pe aici dar timp sa scriu si eu, nexam.
Am vzut si poze... ca astea mi-au plcut mereu.
Grate, faine poze, fain tort (da si mie), buna mancare dupa aspect ...
MAdutza,faine si pozele tale, mi s-a facut dor de Brasov cu ocazia asta, si vad ca ai gasit si locul ala meserias de stat cu copiii pe acolo, mi-as face si eu unu. MI se pare ca seamana ana cu tine...e super finuta si draguta.

Mona, la ale tale o sa mai mai uit, asa de mult mi-ai placut, in special alea cu Lia dormind. Sa traiasca samburelu, care tocmai te-a gadilat.

Irinusha, de mult vroiam sa te laud cu tortu ala de ziua lu cris, ce fain si ce imaginatie, si sa nu creada Madutza cumva ca al ei nu mi-a placut!nu stiu daca e buna ideea asta cu trimisu pozelor cu torturi, hihihi!mi se face pofta!

sunt de parere sa nu ne mai felicitam atat in fiecare luna.

Irinel se vede ca a inceput munca, ca nu mai e mereu pe aici.

Acris, profita si tu si te intalneste cu prietenele! vroiam sa-ti zic ca ai un sott meserias daca sta el cu amalia, si daca ti-a mai zis una alta e ca s-a descarcat si omu, asa ca nu-l crede si iarta-l.

Alus, e nasoool, de 11 ani fara mare, dar tocmai se zvoneste pe aici ca s-a fisurat ceva pe la centrala aia de la Cernobal, si ca sunt radiatii nasoale pe la noi, si ca tocmai cei din Germania au remarcat. DAca au ajuns pana la ei, e cam nasol aici bag sama. Asa ca ar fi cam nasol de mers la mare anu asta daca e pe bune.

Si acum ar mai fi ceva, eu m-am gandit in ultima per sa ma apuc sa fac ceva, prima data m-am gandit la o gradinita, ca avem mult spatiu, dar totusi nu prea imi suradea ideea ca sunt multe spagi de dat, bani multi de investit si noi n-avem...asa ca mi-a bubuit o idee care mie mi se pare f buna, si anume, sa-mi fac o chestie unde sa vina mame insarcinate, sa faca gimnastica, sa fie preg ptr nastere, adica sa stie ce se va intampla cu ele de cand intra in spit pana ies, si tot ce se leaga cu astea inclusiv tehnici de respiratie, poate chiar si cateva sfaturi de ingrijire ale nou nascutului. Asa, iar in alta camera sa vina mamici cu bebelusi la masaj, sau pur si simplu sa mai se cunoasca si cu alte mamici, schimb de exp, si o alta activ dect rutina zilnica. Eu stiu ca pe aici nu se prea gas asa ceva, si as vrea sa va intreb , mai ales pe cele de afara, daca sunt cautate centrele de genu asta, si ce perere aveti in general de chestia asta, ar merge aici?
Ce ziceti? NU mai uitati cu raspunsurile si cu pareri, e pe bune!

asa ca cred ca mi-am facut nr pe ziu de azi, si numai bine!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am si eu un bebe de mai-iunie 2004, mai exact 21 iunie 2004. Eduard s-a nascut prin cezariana dupa 12 ore de travaliu si dilatatie 5. Este minunea din viata noastra(a mea si a lui tati) si tocmai pentru ca luna acesta face 1 AN va rog frumos sa-l include-ti si pe el in lista copiilor de mai-iunie 2004: 4050 g, 51 cm, Apgar 9.

CORNELIA_LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, ayumi! printesa frumoasa sa cresti, asa cum te visa mamica ta inca de pe cind erai in burtica! eryka, pe unde umbli?

la multi ani, tiberiu stefan! axia, sa-ti traiasca flacaul!

irinush!!!! ce fain!!! bravo, crisulet! bucur-o pe mama, ca stiu io ca asa-i place:). ma bucur si eu tare de tot ca s-a pus cris pe treaba. sa vezi, de-acuma, tot mai dragalas o sa fie. lia se indoaie de genunchi aproape pe verticala, ridica ceva de jos cu gratie si apoi e din nou sus in picioare si pe duca, mor de dragul ei!

eu de-abia astept sa mi se termine un experiment pe ziua de azi si sa pot pleca acasa. de fapt, am de trecut pe la un magazin sa-mi iau niste pantaloni trei sferturi numarul 14 (eu purtam inainte de lia marimea 4 sau 6 si dupa lia, ianinte de simburel, 6 sau 8, deci va dati seama, size 14 e uriasa!!!).

un weekend bun de tot, mai povestiti ca-mi place sa va citesc, mai ales ca acuma-s atita de emotiva, zburda hormonii-n mine, vai de capu lor. sau al meu!:)

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Cornelia Laura- bun venit printre noi impreuna cu ingerasul tau. Asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.

Va doresc la toate noapte buna, ma duc sa ma culc langa odorul meu, care nu vrea sa doarma inca.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, va pup dulce, sa nu va suparati ca am disparut iar, jur ca am citit fiecare randulet, dar nu gasesc timp si sa scriu. NU stiu cum fac, dar mereu sunt depasita de situatie, de cand cu vremea asta frumoasa stam f mult pe-afara si cand doarme Darius, profit si mai bag si eu cate o ora de somn, ca m-alearga prin parc de ma rupe, sunt mai obosita ca el de obicei. Si treburile casei au fost date de-o parte, of, eu eram cam obsedata, n-am crezut niciodata ca o sa arate asa ap. nostru, e ca dupa bombardament. Si vorbesc la propriu de bombardament, zboara jucariile peste tot, ce sa mai, a luat-o la fuga rau de tot, nu-l pot scapa din ochi, ca imediat o rupe la picior si mi-e frica sa nu dea cu capul de mobila, ca el n-are nici un gand s-o fereasca. Ieri l-am lasat fara ham prin parc si a reusit performanta sa se intinda pe burta si sa-si juleasca frumusete de nasuc! Nu stiu cum cad copiii vostri, dar al meu se duce fix in nas! De cand s-a faut cald, doarme f prost, se foieste toata noaptea, m-a terminat, dimineata abia reusesc sa fac ochi, iar el se trezeste direct in fundic si pus pe prostioare. Si, la 6.30-7.00 dimineata, va inchipuiti ca mi se inchid ochii cat timp sta el pe olita.
Altfel, ce sa va spun, e un scump, stie acum sa dea pupicele, bineinteles ca numai daca vrea el, e un smecheras de prima clasa
Imi pare rau ca nu pot sa va raspund fiecareia in parte, dar va pup din suflet si va rog sa nu va suparati pe mine.

A! Vreau sa fac un sondaj. Dragelor, puii vostri cum stau cu fontanelele? A lui Darius mai are cam 1 cm, dr. a zis ca-i ok, mie mi se parea cam mare, dar o cred, ca a vazut mai multe fontanele ca mine.

Alus, mi-ai trimis virtual raceala, ai vrut sa scapi de ea si m-am procopsit eu! De 2 zile ma doare gatul, imi curge putin nasul, dar asta-seara parca ma incearca si tusea, sper sa nu fie ceva ce poate lua si Darius. OFFFF, nu suport sa racesc vara!
V-am pupat, pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Azi a fost botezul nepotelei noastre... A fost tare fain, fetita nu a plans mai deloc la biserica, apoi am fost la curte si ne-am distrat pana spre seara.
Aseara am fost la Unirea si ne-a facut Rebeca o scena de toata frumusetea. Tot tacamul inclus: isterie, plans, trantit pe jos... Cum sa reactionezi la asa ceva? La un moment dat radeam ca tontii...
Gata, s-a terminat baita, plec la apel!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bine ati venit, Cornelia si Eduard!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani la pui dulci si scumpi

Am revenit dupa o pauza de net.Nu am avut net o saptamana si ceva da sa rezolvat.
Fetelor ati scris da tot vad ca la alte mamici se scrie mai mult.

Grate esti o mamica superba frumoasa foc si baietel dulce.Am vazut pozele si ce mare a crescut printisor.Super aranjarea pentru ziua lui

Madutza superbe pozele zulufata e frumoasa ca o printesa.Ce frumos concediu.

Bertha eu ma uit tot timpul la fontanela lui Inisa mai e putin deschisa nu stiu so apreciez cat are.

Mamaleone e buna idea ta mai sunt si activecenter si lamaze au si site-uri parca.

Cornelia Laura bine ai venit intre noi sa iti traisca Eduard

Monet lasa ca te faci mamica super frumoasa dupa ce nasti.Samburel cel dulcel ce face o suteaza pe mami?

Irinusha felicitari pentru mersul la piticot.

Diana cunoastem inca o hoatza care baga in gura orice.Azi i am scos o moneda de 5 mii de lei din guritza am crezut ca fac infarct.Habar nu am pe unde le gaseste

Fetelor si eu o sa incerc sa vin la intalneala mie imi convine IOR super park,ca data nu conteaza oricum e in timpul saptamani.
Va pumpic dulcic pe botic.

Printesa mea mica(10 iunie 2004)

Mergi la inceput