Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ca sa-i raspund lui anacami, dar si voua, celorlalte, ca doar eu sint singura pe baricade cu un bebe2 in burtic chiar acum: ma simt foarte bine de vreo 2-3 saptamini, mie mi se pare ca burta e mai mare decit in aceeasi perioada cu lia, schimbari de ten nu, nici cu lia n-am avut, parul mi-e mai frumos, cu lia tot asa, deci, ce sa zic, inafara de faptul ca mi-a fost o greata de nedescris in primele 3 luni, restul e totul ok si mari deosebiri intre cele doua sarcini acuma nu mai sint.
da, vineri merg la ecograf, sint facuta pe mine de emotii si bune si rele, si speram din suflet ca aflam sexu' lui bebu ics:).
cindy, ce fain, mergi in grecia la mare. unde mergeti. noi am fost acu' patru, ba nu, cinci ani, la tolo in peloponezia, a fost super. soarele e ca cel de la marea neagra, daca n-am avut eu probleme cu lia la soarele de ecuator din aruba, nu cred sa ai nici tu cu mara. va dorim o excursie frumoasa si amintiri tot la fel de frumoase pentru cind va intoarceti.
clau, imi inchipui cum chiuie alexandra cind vede animale - lia ma innebuneste sa mergem sa-l vedem pe 'woof-woof' (ciinele vecinilor) in fiecare dupa-masa cind ajung eu acasa.
am invatat-o sa arate obiecte lejer de tot la intrebari de genul "unde-i cutare?" si ea arata cu degetul si scoate chiote. stie unde-i 'harta lumii', 'catelu vecinilor', 'paloma' (un sketch de picasso pe care eu l-am botezat asa:)), 'lotti', 'mise', 'vincent', 'clarisse' (pisicile), 'buburuza' (jucaria ei, dar a mea preferata:)) si multe altele printre care, zilele trecute am adaugat si 'unde-i lia?' si isi infige minuta in piept cu mindrie si zice 'aia':). asa ne distram! si sa stiti ca daca punem intrebarea in romaneste sau engleza, la fel de bine se descurca, asta ma bucura mult.

va puuuuuup!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (19fix)

www.seansimon.com/BabyXPoll.php" target="_blank">BABY X
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Mona, vorbesti asa de frumos de sarcina ca mi se face dor sa mai am un bebe. Noi insa dupa cezariana mai asteptam putin. Sotul nu e sigur ca il vrea pe al doilea.
Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa ne spui cum a fost la eco.
Pupici lui Lia , ce multe stie ea sa arate. E o scumpa

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Mona- Clau are dreptate povestesti frumos despre sarcina, noi vrem bebe cam cand Julia va avea 3 anisori, dar imi faci pofta sa am burtica mai devreme .Eu am sa aflu mai tarziu ce o sa fie al doilea bebe, vineri plec la mama cam ptr. doua saptamani. Poate sotu va face rost de internet fara cablu si voi afla si eu sexu bb-ului tau mai devreme.Iti doresc in continuare o sarcina usoara si cat mai putine suturi in burtica .

O sa-mi fie dor de voi.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Alina-felicitari lui Alexandra.Sti fetele noastre sunt nascute in aceasi an si zi, si lafel de mancacioase. Sper asa sa le ramana. Numai ca astazi am avut mici probleme cu mancatu la ea, sper sa fie numai chestia ca nu ia placut supita di sfecla rosie. Va trimitem pupici
Cinty- va doresc o vacanta frumoasa si asteptam sa ne povestesti cum a fost si poze.
Nicoleta- felicitari ptr. ingerasul tau .

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Dennis Alexander! - 1 AN

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Dennis Alexander,sa cresti mare,sanatos si sa ai numai realizari in viata!Gabitza sa-ti traiasca baiatul (te rog sa mai pui poze noi cu frumushelul tau...)!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

La multi aniDennis Alexander-sa cresti mare si voinic.
Dragele mele haideti sa ma laud si eu un pic.Ieri am inceput sa o pun pe Alexandra la olita si ca o fetita cuminte chiar a facut primul pipi.Sper incet,incet sa o invat,ca vorba aia e fetita mare.
In ceea ce priveste pofta intradevar este o pofticioasadar nu este o mare mincaciosa.Am nascut-o de 2 kg,din cauza unor probleme cu placenta si in primele 2 luni chiar era o mincacioasa,chiar daca nu sugea la sin si-i dadeam stors, crestea si foarte bine.Dar la 2 luni l-a recomandarea medicului pediatru i-am dat fier,nu l-a tolerat si au inceput problemele.In primul rind a inceput sa refuze lapticul,si oricit incercam sa-i dau sa manince nu voia mai mult de citeva guri si bineinteles crestea foarte putin.Am fost cu ea la mai multi doctori si toti spuneau ca nu are nimic si sa incep diversificarea ca poate de asta nu maninca(la 2 luni...}
pediatru mi-a spus ca poate nu e bun laptele meu si eu ca o proasta am trecut-o pe lapte praf.Abia pe la 4 luni am ajuns la o doctorita din spitalul de copii care a descoperit ce avea fetita mea.
Avea Reflux gastro esofagian declansat si copila mea avea arsuri pe esofag si de aceea refuza mincarea,si mai facuse si intoleranta la proteina laptelui de vaca,si o dearee de se deshidratase saraca.Asa ca abia dupa alte doua luni de tratament si chin(lapte din doua in doua ore,poz. la 45 gr zi si noapte,fara miscare dupa fiecare masa),
a inceput copila mea sa manince iar,dar nu a mai fost mincacioasa de la inceput.Acum a crescut(9.3kg la 11 luni),dar am mai trecut prin multe.Am sa va mai povestesc eu cind mai am timp.
Scuze ca nu va raspund fiecaruia dar abia incep sa va cunosc si nu vreau sa fac gafe.
Alina siAlexandra

Mergi la inceput

Alina, imi pare rau ca ai avut probleme cu Alexandra!Bine ca acum si-a mai revenit, cred ca este foarte bine cu greutatea.Ai nascut-o mai devreme sau la termen?Si eu am avut probleme cu placenta, grad III de maturitate inca din sapt. 24, se punea problema sa il nasc mai devreme; doctorul care mi-a urmarit sarcina m-a trimis la ecografii aproape saptamanale in ultima perioada a sarcinii,ca atunci cand se considera necesar (cand placenta era prea calcifiata si nu mai permitea schimbul de oxigen, substante nutritive (sau cum s-or numi),...) sa intervina si sa scoata copilul. Cate emotii am avut si eu!!!Am avut noroc, nasterea s-a declansat natural, la putin peste 37 saptamani...Bebe nu a fost prea mare (2840 g- intr-adevar, mult mai bine decat a avut Alexandra), s-a considerat ca tot din cauza placentei.Acum, la un an si, are vreo 9,800 kg, deci cred ca Alexandra a recuperat foarte bine.
Cam usor ti-au recomandat diversificarea de la 2 luni, mai ales ca a avut probleme....

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Cred ca la vremea aceea le iinebunisem pe fete cu temerile mele...

Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

De nascut am nascut la 38 de saptami,placenta la mine nu s-a mai dezvoltat de la 7 luni si mai piedusem si lichid,dar medicul cu care am dus sarcina a tratat totul cu indiferenta si a spus ca nu vor fi probleme.Apoi la 8 luni a spus ca am col deschis si voi naste in citeva zile,dar nimic.A plecat in Egipt cu 3 zile inainte de a naste eu si m-a lasat in grija unui medic rezident(si citi bani i-am mai dat).Bietul baiat cind a vazut ca nu se produce nasterea si eu aveam colul deschis de 2 saptamini a vorbit cu profesorul si am fost operata de urgenta.Nu pot sa ma pling de saracul om ca a fost minunat si am spus ca daca voi mai avea curaj vreodata sa mai fac un bb am sa ma duc la el ca de cei cu renume m-am lamurit.Oricum saracul rezident s-a intilnit pentru prima data in cariera lui cu astfel de probleme(si a spus ca a invatat ceva ce nu ar fi invatat din carti,si anume ca nici o problema cit ar fi de mica in sarcina nu o v-a trata cu indiferenta).Si mi-a mai spus ca a avut un soc in momentul cind a scos bb si a vazut lichidul si placenta,a crezut ca m-a operat cu 2 luni mai devreme,dar am avut eu grija sa-l scot din soc ca ma apucai de o frumoasa hemoragie.Asta e.Le-am trecut dar nu a fost usor.
Alina

Mergi la inceput