Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nicoleta, tot pe la 12-13 adoarme si Cris ... si doarme de la 1 h pana la 3 ore ... cand doarme mai mult il culc mai tarziu ca nu ma inteleg cu caposu' meu ... si culmea e ca se scoala mai devreme. Azi era in picioare pe la 6.40
Deci eu zic ca e bine asa ... depinde de copil si de cat somn are nevoie. Acum e mai mare, nu mai doarme asa de mult. Si daca se scoala fara smiorcaieli e super!

Alina, felicitari si pupici Alexutei. Pofta bun ii dorim! :)
Ce fain o fi sa ai copil pofticios! :)

Pupici din nou! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Tnicoleta, noi suntem fericiti din p.d.v al somnului.
Amalia doarme de seara de la ora 23 (mai devreme in nici un caz) pana dimineata la 10-11 (cu o scurta pauza de laptic pe la 6 dimineata si apoi mai trage o runda pana la 10-11), iar dupa-amiaza de la 13.30-14.00 pana la 16.30-17.30. Cam 3 ore lunga...
Programul asta il are de mica, cu exceptia ca pana la 7 luni avea 2 reprize de somn ziua, de cate 2 ore fiecare.
Dar vreau sa zic ca daca nu-i respectam programul asta de somn nu te intelegi cu ea.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA

LA MULTI ANI DARIUS

LA MULTI ANI BRNNIE 5 IUNIE

Fetelor cand va aud ca va propuneti intalniri imi vine sa plang , ca nu ma pot intalni si eu cu voi. Dar asta este, ce sa fac.

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Alexandra!
La multi ani, Darius!
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Irinusha, am gasit lantisor si pandantiv cu ingeras... Frumusel.
In ceea ce priveste locul de intalnire, recomand cu caldura parcul Moghioros. Are o pajiste mare, unde ne putem intinde si un loc de joaca pentru bebelusi (nu este cine stie ce, dar este...)

Rebecutza se tot vaita acum, pentru ca am pus-o in patul ei, la somn. De ceva vreme nu mai vrea sa doarma, vrea numai sa se joace. Nici la san nu mai prea adoarme. Asa ca am gasit solutia. Cand este obosita tare, o pun in pat si o las sa se vaite vreo 5 minute, dupa care adoarme puiul mic. Gata, a adormit!

Mi-am luat si eu Biomed slip, laidat de toata lumea. Il am pe mine de vreo 3 ore, dar nu am transpirat deloc. Cine stie, poate maine o fi mai bine.

Sambata plecam la munte. Pana duminica. Asta pentru ca s-au anuntat ploi si astfel renuntam la mare, spre necazul meu.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Hello, iar a trecut un secol de cand nu am mai scris... Dar abia am timp sa citesc, d-apai sa mai scriu...
Mai avem si noi cateva zile pana la prima aniversare. Ieri am facut vaccinul de 1 an si dr. a gasit-o bine pe Mara. Are doar doi dintisori, cei de jos, dar asta nu-i o problema. In rest, merge un pic, dar prefera sa o tin de mana si nici nu vreau sa o fortez.
In curand mergem si noi la mare, in Grecia. Ne-a avertizat dr. de puterea soarelui, a zis sa nu stam dupa 10 si inainte de 5 la plaja si sa intrerupem Vigantolul si sa-i dam calciu in perioada cat stam la mare. Asta nu am mai auzit, dar intr-un fel mi se pare destul de logic... Bine ca am citit si despre factorul de protectie, aveam de gand sa-i iau si eu o crema cu spf 60, dar cred ca e cam mult.
Ma tot gandesc ce cadou sa-i iau Marei de 1 an. Gaurile de cercei s-au inchis, pentru ca s-au infectat de 3 ori si am renuntat, lantisoare si cruciulite are de la botez, haine si jucarii o gramada... Habar nu am.
Saambata am botezat si noi un bebe de 3 luni, o comoara de fetita. Cat am tinut-o in brate si am vazut-o asa micuta mi s-a facut dor...
La multi ani tuturor bebeilor care au mai facut 1 an sau se pregatesc de aniversare!
Sanatate,
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Alexandra!!!!

La multi ani Darius!!!!

Vad ca azi nu ploua s au nu am scos eu bine nasu afara.Miine plecam si ne intoarcem duminica.Petrecerea o facem sambata si de un an si motu.
Fetele pina la urma nu stiu ce sa fac i iau sau nu cadou la nasa majoritatea mi au spus ca nu se ia.Eu m am gandit la un buchet de flori deosebit si un Garrone si gata.

cindy trebuie dat calciu la mare??Noi mergem in august la mediterrana.O sa intreb si eu doctoritza cand mergem la vaccin.
Apropo fetele care ati facut vaccinu a venit vaccinu sau tot asa e pauza?

Irinusha si noi suntem in alergat dupa pasaport naspa atata harti birouri noroc cu pilele(nu datiiiii)

Tot fac bagajul asta de parca unde mergem cred ca iau toata casa pentru 4 zile.Sa nu zic ce o sa fie in august cred ca imi trebuie juma de avion pentru bagaje sunt experta in a lua lucruri inutile

Printesa mea mica(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Pe la noi a fost nenea doctorul pentru vaccinul de 1 an si Cristina a fost foarte cuminte, a plans doar vreo 20 de secunde si dupa aia a uitat. Sper sa nu faca febra, cu toate ca la celelalte a facut.

Ne pregatim pentru petrecerea de 1 an, pe care o sa o facem sambata asta. Deja am fost sa-i comandam tortul. Dar inca nu i-am luat cadou si nu stiu ce sa-i iau.

In legatura cu intalnirea noastra, cred ca cel mai bine ar fi in Herastrau, chiar daca de mine e cam departe. Am fost duminica pe acolo, dupa ce nu mai fusesem de nu mai stiu cati ani si mi-a placut. Sunt locuri de joaca pentru copii, terase pentru mamici si se poate sta pe iarba si la soare si la umbra.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, alexandra!
la multi ani, darius!
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!

uitati-va cu ce idee a venit sean! click pe linkul 'BABY X' mai jos

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (19fix)

www.seansimon.com/BabyXPoll.php" target="_blank">BABY X
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Monet, intersanta idee.Eu ma mai gandesc...
Spune-mi te rog mai multe despre cum te simti, daca sarcina este mult diferita de cea cu Lia; cum este burtica? Transformari la nivelul tenului fata de sarcina trecuta?
Vineri vei afla sexul lui bebe2?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Multumim fetelor pentru urarile facute.
La Multi Ani Darius
La Multi Ani Alexandra
Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti cu noroc in viata!

Despre noi nu sunt prea multe de spus. Alexandra a inceput sa mearga tot mai bine, e mai sigura pe picioare. Ii plac animalele tare mult. cand vede o pisica sau un catel chiuie de bucurie. Eu , cum am inceput serviciul, o vad doar seara. Doar in week-end stam mai mult impreuna. Dar cand intru in casa e lipita de mine si nu ma mai lasa sa merg nici la baie. Acum ii caut garderie pentru la toamna . In septembrie va pleca mama soacra acasa.

Si noi vrem sa tinem ziua lui Alex dar nu am inteles prea bine cum e cu obiceiurile. Unii taie motul, altii rup turta? Ce fel de turta?

Cristina (acris), Amalia a mancat usturoi gol? Nu a fost iute? Daca ii place, sa stii ca e foarte sanatos. Nu va avea probleme cu virusii.

Nicoleta, felicitari pentru Bia. Acum merge mai usor imbracatul si dezbracatul. La noi de cand au venit caldurile o tin doar in pampers, chiar si noaptea cand doarme. Din cauza caldurii e plina de bubite pe tot corpul.
Si Alexandra doarme ziua ( nu stiu cat si cum)iar seara de abia pe la 10 pot sa o pun sa doarma. Dimineata cand plec ea doarme de obicei, asa ca nu prea stiu pana cand doarme.

Alina, Felicitari si pupici Alexutei. Pofta buna si sa mancati numai bunatati. Cred si eu ca ii e pofta sa pape tot ce vade ca mancati voi. Si Alexandra vine la mine cand mananc, si chiar daca ea tocmai a terminat de mancat, tot mai vrea sa guste din ce mananc eu. Ca poate e mai bun decat ce i-am dat ei.

Laureta, nu stiu ce sa zic de cadou la nasa. Noi avem doua nase. Dar le luam cadouri cand mergem noi la ele in vizita. Acum fiind ziua copiilor , lor ar trebui sa le luam cadou.

Cindy, la mare in Grecia este superb. Va doresc distractie placuta. Asa de mult as vrea sa mai petrec un concediu in Grecia. Mie mi-a placut tare mult.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput